Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

René van der Gijp: ‘Zelfs zijn eigen vrouw noemt hem een kutkeeper’

Laatste update:

Vandaag Inside laat maandagavond weinig heel van Andries Noppert. De doelman van sc Heerenveen ging zondag tegen AZ (2-2) andermaal pijnlijk in de fout en is mikpunt van spot bij de talkshow op SBS 6.

Noppert maakte al een onzekere indruk bij het eerste tegendoelpunt, een kopbal van Vangelis Pavlidis. De tweede goal van AZ was nog veel knulliger. Daarbij trapte Noppert de bal tegen zijn eigen verdediger Pawel Bochniewicz op, die daardoor een eigen doelpunt maakte.

"Het is ook voor de vrouw van die jongen vervelend", zegt René van der Gijp met een knipoog over Noppert. "De eerste keer zegt die nog: 'Joh, kan een keer gebeuren.' Maar na tien keer kun je dat niet meer zeggen. Na tien keer zegt die vrouw waarschijnlijk ook: 'Je bent een kutkeeper.'"

Johan Derksen vindt dat het tijd is voor een nieuwe keeper bij Heerenveen. "Ik zit dat nu een jaar te bekijken. Die man is niet uit vorm, nee die is helemaal weg. Er is niets meer over van de keeper van het Nederlands elftal." Noppert speelde alle wedstrijden van het Nederlands elftal op het WK 2022 in Qatar.

Kees van Wonderen staat volledig achter Noppert. "Zijn trainer gaat hem dan als een demagoog steunen door te zeggen: 'Mensen die in de problemen zitten moeten we steunen', en zo. Hem moet je niet meer steunen", vindt Derksen.

Derksen weet dat Van Wonderen een probleem heeft: "Hij heeft twee keepers die nog nooit in een eerste elftal hebben gespeeld." De analist doelt op Bernt Klaverboer en Jan Bekkema.

"En ze hebben Micky van der Hart", merkt Wilfred Genee op. "Die kun je er niet inzetten", reageert Derksen gedecideerd. "Die heeft bij iedere club gefaald."

Toch vindt Derksen dat Van Wonderen moet ingrijpen. "Het moet zo langzamerhand wel afgelopen zijn met Noppert, want de club is in de problemen, de trainer heeft al een keer witte zakdoekjes gezien dankzij Noppert, en ook de spelers zullen zeggen: 'Hij kost ons iedere week punten.' Op een gegeven moment is het afgelopen."

Derksen kent weinig mededogen met Noppert. "Hij moet een grote jongen zijn. Ik denk dat hij nu tien wedstrijden achter elkaar faalt. Het is meer dan een keer een slechte dag."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sommige mensen hebben nog zo'n klein portret schilderijtje van Jezus Christus boven de keukendeur hangen, Noppert heeft er eentje van Louis van Gaal. De heilige die er voor zorgde dat ie nog ruim een jaar geleden een WK mocht keepen. Dat blijft een apart verhaal. Al deed ie het niet verkeerd.

29 januari 2024 om 22:51

Heel vreemd ja, ook toendertijd kon ik het niet geloven. Ik vermoed dat ze goed met elkaar konden opschieten want ik kan me geen andere reden voorstellen om hem op te stellen.

Ook vreemd dat Heerenveen niet aandrong op een vertrek van Noppert na het WK. Ik las over transferbedragen van tegen de 10M. Redelijk makkelijk te vervangen voor een fractie van dat bedrag.

29 januari 2024 om 23:10

Uiteindelijk zag Noppert er tijdens de penalty’s ongelukkig uit. Heeft geen enkele bal gestopt

30 januari 2024 om 08:36

Ik geloof daar nooit zo in dat een (bonds)coach iemand opstelt omdat hij hem aardig vindt of oproept omdat hij voor een bepaalde club speelt. Louis van Gaal geloofde er heilig in dat Nederland wereldkampioen kon worden. Hij gaat echt niet die kans verkleinen door een middelmatige keeper op te stellen omdat die zo grappig of aardig is.

Van Gaal heeft iets in hem gezien wat ik ook niet zag en zie maar achteraf heeft hij geen aantoonbaar slechte keuze gemaakt. Aan Noppert lag het niet.

Achja, we zijn het wel gewent..dit gebeurde ook bij cillissen naar een paar slechte optredens, vind hem nu nog niet feilloos maar om ze dan compleet kapot te maken is schaamteloos

Ah, de nationale pestkoppen hebben weer een mening. Je zou maar dik in de 60 a 70 zijn en met zo weinig fatsoen over anderen praten. Begrijp me niet verkeerd. Ze mogen zeggen wat ze willen. En ik mag ze ordinaire eikels vinden. Dat zoveel mensen kiezen om naar dit soort pestkoppen te willen luisteren snap ik echt niet.

29 januari 2024 om 23:00

Ik was sinds 2009, toen dertien jaar oud, jarenlang trouwe kijker. Zo nu en dan kijk ik nog wel eens stukjes en kan ik er nog echt ouderwets om lachen, maar dat is alleen wanneer het voetbalgerelateerd is. Als ik een Derksen vervolgens weer over bijvoorbeeld politiek hoor lullen zap ik na een aantal minuten verder. Af en toe komt Maarten van Rossem ter sprake. Die heeft dan iets over hun gezegd, en dan verwijten ze hem dat hij niet naar hun programma kijkt, dus niet begrijpen wat ze bedoelden. Nou, ik luister naar Maarten van Rossem's podcast en kijk ik veel van wat van hem op tv te zien is, en ik kan je verzekeren dat zij van VI niet naar hem kijken of luisteren. Niet dat Van Rossem naar hun uitzendingen kijkt, maar het is over en weer pot verwijt de ketel. Hypocriet gelul van beide partijen. Maar Van Rossem blijft sjiek, Gijp wordt een naar ventje.

29 januari 2024 om 23:00

Ga je nu onder elk artikel van VI reageren dat je niet kijkt en dat je niet begrijpt dat anderen dat wel doen? Beetje overbodig niet. En hier stel je je ook wat aan wat mij betreft, dit is gewoon met een knipoog (wat er ook bij staat) en het is ook gewoon waar. Keept toch gewoon heel slecht dit seizoen?

29 januari 2024 om 23:12

Zolang ze met zulke onzin blijven komen doe ik dat ja. En aanstellen zou ik het niet noemen. Pesten is een patroon. En ze doen het stelselmatig. Op nationale tv. Wanneer iemand zich niet kan verdedigen.

30 januari 2024 om 04:19

@messibazoerTop dat het waar is dat hij slecht keept. Dat excuseert van de Gijp zomaar zijn vrouw erbij te halen, omdat?Is het ook onmogelijk voor ze om iemand niet de grond in te boren als een dronken vader met losse handen als ze de waarheid spreken? Is een normale basis respect onmogelijk als de waarheid gesproken wordt? Dit gaat duidelijk niet over de waarheid spreken ook al frame je het zo. Dit is iemand afbreken zonder enige vorm van respect. Ik mag hopen dat als iemand op jouw werkvloer je zo aanspreekt, dat je dan wel begrijpt dat dit niet kan.

30 januari 2024 om 00:30

Inderdaad. Het was 15 jaar geleden leuk en origineel omdat het leek alsof ze maar aan het dollen waren en niet heel serieus waren. Maar na al die jaren is het toch wel duidelijk geworden dat die drie best wel nare mensen zijn.

Het ontgaat mij even waarom de vrouw van Noppert erbij gehaald moet worden. Humor van René bevindt zich al een tijdje op een glijdende schaal en deze grap kan daar ook weer bij. Zeg gewoon dat die jongen in een slechte fase zit en geen schim is van de keeper die het wk speelde. Iedereen begrijpt dan wat je bedoelt René.

Sneue oude mannen...snap werkelijk niet waarom ze zo populair zijn. Slechte humor van van der Gijp

Het is weer gewoon goedkoop kijkcijfers scoren.. even het zo gek mogelijk wegzetten ja dan haal je de vrouw van noppert erbij.. grote vent hoor gijpie zelfs als is het met een knipoog..

Wat een sneue kut opmerking van die gijp. How low can you go.

Begint me iets te dagen waarvoor kebepte hij ook al weer alle wedstrijden?????? De grote redder lvg had de pik op Bijlow

Echt heel zuur voor Noppert. Steeg dat seizoen vóór het wk echt boven zichzelf uit. Echt super balen voor hem dat hij na dat WK geen transfer heeft kunnen maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren