Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Remko Pasveer (37) weet van geen ophouden en stelt pensioen met jaar uit

Laatste update:

Remko Pasveer staat op het punt om zijn aflopende contract bij Vitesse met een jaar te verlengen, zo meldt Voetbal International dinsdag. De 37-jarige doelman is bezig aan een ijzersterk seizoen in Arnhem en is voornemens om dat na de zomer een vervolg te geven. Het is de tweede keer dat Pasveer zijn contract met een jaar gaat verlengen bij Vitesse, nadat hij vorig jaar zomer aangaf deze zomer transfervrij te willen vertrekken.

Pasveer geldt dit seizoen als een van de leiders bij Vitesse en maakt daarnaast ook in sportief opzicht een uiterst sterke indruk. Vitesse beschikt na Ajax over de minst gepasseerde defensie van de Eredivisie, met 27 tegentreffers in 27 Eredivisie-duels. Ajax incasseerde negentien treffers in 26 duels. Het leidde er zelfs toe dat Pasveer de voorbije maanden in verband werd gebracht met het Nederlands elftal, maar op een telefoontje van bondscoach Frank de Boer hoefde hij niet te rekenen. De Boer gaf in zijn definitieve selectie de voorkeur aan Tim Krul, Jasper Cillessen en Maarten Stekelenburg.

Met de contractverlenging lijkt Pasveer zijn carrière in Nederland af te sluiten. Dat is opmerkelijk, aangezien hij vorig jaar aangaf zich te willen richten op een buitenlands avontuur en openlijk schermde met interesse van het Rubin Kazan van Leonid Slutsky, Met de Russische coach werkte hij enige tijd samen bij Vitesse. “Ik heb de afgelopen maanden heus wel over de grens gekeken", zei Pasveer destijds tegen De Gelderlander. "Maar alles (de transfermarkt, red.) ligt op zijn gat. Daarmee is de deur naar het buitenland voor mij niet dicht. De zaken kunnen er volgend jaar weer heel anders voorstaan." Die zaken lijken nu dus uit te draaien op een nieuw contract voor een jaar.

Pasveer is bezig aan zijn vierde seizoen bij Vitesse, nadat hij de jeugdopleiding bij FC Twente doorliep. Tussen 2014 en 2017 droeg hij het shirt van PSV, waar hij de concurrentiestrijd diende aan te gaan met Jeroen Zoet. In totaal zou Pasveer vijf keer het shirt van PSV dragen in een officiële wedstrijd, waarna hij in 2017 de overstap maakte naar Vitesse. Zijn eerste jaar onder Slutsky verliep moeizaam, maar inmiddels is hij een vaste waarde en draagt hij zelfs de aanvoerdersband, na het vertrek van Bryan Linssen naar Feyenoord afgelopen zomer.

Vind jij dit een goede zet van Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht! Hij lijkt in de herfst van zijn carrière nog steeds ieder jaar beter te worden. Misschien wel de beste van de competitie dit seizoen.

23 maart 2021 om 21:13

De beste van de competitie wil ik niet zeggen maar voor hij heeft regelmatig punten gepakt voor Vitesse dit seizoen

Betrouwbare sluitpost, nog ontzettend fit. Jammer voor hem dat het buitenlandse avontuur zich niet heeft aangediend maar wekelijks je wedstrijdjes keepen bij een subtopper in Nederland lijkt me niet bepaald een straf.

Eigenlijk bizar dat hij pas in de herfst van zijn carrière goed begint te keepen, wat betreft vitesse gewoon een goede zet het is je aanvoerder en op het moment een van de meest betrouwbare keepers van de Nederlandse velden!!

Suuuper nieuws! Kon niet beter wakker worden vandaag. Klemko nog een jaartje op doel. Super!
Ben alleen benieuwd wie ze als opvolger gaan halen, want Houwen is ook niet bepaald je van het en van Bayazit volg ik eerlijk gezegd niet zo heel veel, dus weet niet welk niveau hij aantikt. Zat zelf te denken om proberen Room terug te halen of zo, of zeg ik nu iets stoms? Anders die keeper van Sparta, waar Ajax ook interesse in heeft. Iemand nog suggesties?

23 maart 2021 om 12:51

Goede Nederlandse keepers liggen momenteel niet voor het oprapen, dus het zal waarschijnlijk een keeper uit het buitenland worden. Ook worden er tegenwoordig dikke bedragen gevraagd voor spelers die het net een jaar leuk doen in de Eredivisie, zoals Okeye van Sparta. Ik zie Vitesse geen gekke bedragen betalen voor dit soort spelers.

Room zou inderdaad een goede optie zijn en anders misschien Vermeer ? Echter zullen die ook wel aardig op leeftijd zijn wanneer Pasveer besluit te stoppen. Misschien verrast Pasveer ons wel en kan hij nog wel even mee.

Zolang hij het goed doet, zie ik geen reden om te vertrekken of om met pension te gaan.

Mooi, kan hij volgend jaar in oranje dan is hij 38.

Goed nieuws voor ons met een geelzwert hert, houden tot zijn pensioen. Een goede keeper met ook een prima uitstraling. En De Boer, toch nog selecteren in plaats van die grijsaard Stekelenburg!

Zwaar terecht. Wat heeft hij zich ontwikkeld en uit een dal omhoog geknokt, na vervelende priveomstandigheden te hebben meegemaakt. Het is hem gegund!

23 maart 2021 om 11:56

Ja echt he? Toen ik dat destijds las over die prive omstandigheden kwam het op mij een beetje over als een dooddoener. Hij bakte er toen maar weinig van, maar die prive omstandigheden zullen dus wel degelijk veel invloed hebben gehad. Wat heeft hij zich goed opgericht de afgelopen 2 jaren.

23 maart 2021 om 12:12

Toen ik hem zag keepen onder Slutsky wist ik ook niet wat er aan de hand was. Toen kwam opeens die rare Portugees ook nog eens uit de hoge hoed..... Maar ik heb de situatie waargenomen via een van zijn familieleden en hoeveel impact dat heeft gehad op hem en de rest van de familie. Des te mooier dat het zowel privé als op het veld weer beter gaat. Prachtig om te zien!

Goed nieuws voor Vitesse en het lijkt me een hele terechte beslissing van Pasveer. Als keeper kan je over het algemeen langer mee dan veldspeler en hij lijkt bijna elk jaar zelfs beter te worden. Zou me niet verbazen als over een jaar een zelfde soort bericht komt

Een goede zaak, ben er ook erg blij mee. Ik heb het idee dat hij naar mate hij ouder, des te beter wordt. En een waardig aanvoerder !

Terecht, doet het meer dan prima bij Vitesse. Wie zegt dat je per se moet stoppen als je achter in de 30 bent als je nog iedere week een meerwaarde bent voor het team, of het zelf fysiek/mentaal nog kunt opbrengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren