Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rekik benadeelt Marseille met rode kaart en mag doelman dankbaar zijn

Laatste update:

Karim Rekik kreeg dit seizoen al met veel kritiek te maken en de verdediger van Olympique Marseille moet er rekening mee houden dat hij nu opnieuw aangepakt zal worden door de media. In de bekerwedstrijd tegen SM Caen pakte Rekik een rode kaart, waardoor zijn ploeg een erg zware avond tegemoet ging. Dankzij Steve Mandanda bereikte Marseille toch de volgende ronde.

Mandanda keepte een geweldige wedstrijd en hield Marseille in de eerste helft, toen het nog gewoon elf tegen elf was, al een paar keer op de been. Een kwartier na rust werd Rekik van het veld afgestuurd: hij kwam te laat met zijn tackle op de doorgebroken Julien Féret en benadeelde daarmee zijn ploeg. Marseille werd onder druk gezet, maar gescoord werd er niet.

Ook in de verlenging viel er geen doelpunt te noteren, waardoor strafschoppen een winnaar moesten forceren. In de penaltyreeks kwam Marseille als winnaar naar voren: Mandanda wist liefst drie strafschoppen te keren en groeide daarmee uit tot de grote man bij L’OM. Voor Rekik betekende dit overigens zijn eerste rode kaart in zijn profloopbaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die speelt echt dramatisch. Lees de franse kranten eens hij wordt van alle kanten kapot gemaakt

Telkens als Rekik in het nieuws komt, is het bijna alleen maar negatief.
Lijkt net alsof hij bijna elke wedstrijd wel een fout maakt.
Toch jammer. Je hoopt toch dat die jongen het daar goed doet.

4 januari 2016 om 00:25

hij maakt niet elke wedstrijd 1 fout. ik denk eerder 4 à 5 fouten per wedstrijd.

4 januari 2016 om 07:19

Dat is niks anders dan bij PSV dus zie de nieuwswaarde hiervan niet zo.
Is gewoon een zeer matige speler.

Wat heeft Mandanda toch een geweldige pot gekeept zeg! Deze overwinning is volledig aan hem te danken!

Tja deze tackle van Rekik was niet eens slecht, alleen de bal werd echt een milliseconde voordat Rekik er bij zat verder getikt, waardoor hij de man raakte. Rekik maakt echt nog te vaak grote fouten, hij heeft echt wel de potentie, maar dan moeten dit soort dingen niet meer met enige regelmaat gebeuren.

Wat een heerlijke overstap heeft deze zichzelf overschattende jongen gemaakt. Van een club waar hij heel veel vertrouwen kreeg en die nu een ronde verder in de Cl naar een club dat het dolen is in de eigen competitie en waar hij meestal ook nog op de tribune mag plaatsnemen. Je zie eigenlijk ook op voorhand zo'n wending al aankomen. Denk alleen dat ze bij Psv niet zullen treuren, Moreno is nogal wat beter dan deze Rekik.

4 januari 2016 om 03:14

Je hebt altijd mensen dir dit allemaal wel zagen aankomen.. Ik denk dat genoeg hebben gedacht dat het wel een prima keuze was. Beetje makkelijk praten wat je nu doet.

4 januari 2016 om 04:33

Ik kan me echt niemand herinneren die dit een goede stap vonden. Iedereen zei dat het niet verstandig was, terwijl ik maar wat blij ben dat hij weg is. Stel je voor Rekik en Bruma in de CL, dan gingen we iedere pot af zoals tegen CSKA de eerste helft. Ik bedank Rekik (en ook Depay) dat hij PSV niet meer benadeelt en ergens anders zijn 'kunsten' vertoont.

4 januari 2016 om 10:26

Haha kansloos figuur, depay was verreweg de beste speler vorig jaar en ziet niet in hoe hij jullie heeft benadeeld.. Achja waarschijnlijk zag je dit alles al aankomen toch?

4 januari 2016 om 15:48

Sieb nr. 15.

Ook in de topics van destijds, waar over de mogelijke transfer van Rekik werd gesproken, kun je in mijn comments nalezen dat ik vond dat Psv over deze keuze niet hoefde te treuren en Rekik een zeer onzekere stap zou gaan maken. Als je iets op voorhand al benoemt, is het niet makkelijk achteraf praten toch?

Het was bovendien vorig seizoen al duidelijk dat het centrum Rekik - Bruma niet het meest zekere centrum was, met Moreno aan zijn zijde ontwikkeld Bruma zich nu ook een stuk beter.

5 januari 2016 om 20:06

Inkemontana, ik geloof best dat je het al zag aankomen. Ik ga het (als je het niet erg vindt) niet opzoeken.. Maar laat je dan een uitzondering op de regel zijn. Ik zie hierboven iemand die zelfs zegt dat Depay jullie vorig jaar benadeelde.. Als hij bij Man U nu zou uitblinken, dan schreeuwde hij van de daken hoe trots hij was. Excuses als je deze opmerking maakt met inhoudelijke argumenten, maar ik wordt gewoon moe van de vele mensen die maar wat roepen.

Heeft hij eigenlijk wel één goede wedstrijd gespeelt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren