Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reece James zet zelf streep door transfersuggestie: ‘Tegen die club zeg ik nee’

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

De exodus bij Chelsea kent voorlopig geen einde. De Londenaren zwaaiden inmiddels al vijf spelers uit. Zo maakte Kai Havertz donderdag voor een slordige 80 miljoen euro de overstap van the Blues naar Arsenal, terwijl er ook nog enkele namen op de nominatie staan om te vertrekken. Reece James zal het voorbeeld van Haverz in ieder geval niet volgen, zo laat de verdediger weten op Twitter.

Een Twitter-gebruiker vroeg zich af wie een transfer van James naar Arsenal niet zag zitten, waarna de international van Engeland besloot zelf te reageren: “Tegen die transfer zeg ik nee”. James beschikt bij Chelsea nog over een contract tot medio 2028. Door verschillende blessures kwam hij het afgelopen seizoen slechts tot 24 officiële duels, waarin hij goed was voor 2 goals en evenzoveel assists.

Naast Havertz nam Chelsea deze transferperiode ook al afscheid van N'Golo Kanté, die naar het Saudi-Arabische Al-Ittihad vertrok. Ook doelman Édouard Mendy en centrale verdediger Kalidou Koulibaly staan voor een transfer naar het Midden-Oosten. Eerstgenoemde maakt de overstap naar Al Ahli en Koulibaly is vanaf volgend seizoen te bewonderen in het shirt van Al Hilal. Mateo Kovacic vertrok juist naar regerend landskampioen Manchester City. Hakim Ziyech en Mason Mount hopen Chelsea de komende maand ook nog te verlaten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 juni 2023 om 15:06

ik vind zijn loyaliteit wel respectabel

30 juni 2023 om 15:12

Ben niet erg onder de indruk van zijn voetballende prestaties...

30 juni 2023 om 15:17

En als Real Madrid aanklopt?

30 juni 2023 om 16:01

Van Chelsea naar Real madrid is natuurlijk een stap omhoog, en Madrid is geen lokale rivaal. Ik vind een transfer van Chelsea naar Real madrid niet getuigen van een gebrek aan loyaliteit, bij een transfer van Chelsea naar Arsenal zou dat wel zo zijn.

30 juni 2023 om 16:29

Sowieso vind ik van rivaliteit in Engeland weinig sprake. Tenminste in de top. Hoeveel spelers hebben er wel niet voor zowel City als United gespeeld? Of de voorbije jaren voor Arsenal en Chelsea? Een stuk of 7? Hetzelfde in Italie overigens.

30 juni 2023 om 16:42

Is zelden voorgekomen dat spelers van united en liverpool voor dezelfde club gespeelt hebben. Of arsenal en tottenham dat zijn de echte rivalen van elkaar. Is hetzelfde als real madrid en atletico dat ligt anders dan Barcelona en real madrid.

30 juni 2023 om 16:59



De North-London Derby is, in mijn ogen, de meest intensieve rivaliteit in de PL. Wanneer die clubs tegen elkaar spelen merk ik sneller en vaker dat de spelers echt een haat tegenover de tegenstander hebben. Dat merk je met Man Utd-Man City, Liverpool-Everton of Chelsea-Arsenal toch niet zo snel vind ik. Prachtige wedstrijd altijd wanneer Spurs tegen Arsenal speelt!

Zou zeker een aanwinst zijn. Benieuwd of Timber rechtsback zal spelen.

30 juni 2023 om 15:05

James zou zeker een (dure) aanwinst zijn maar hij is echt een super solide en vooral bewezen back

30 juni 2023 om 15:09

Maar wel veel te vaak geblesseerd.

30 juni 2023 om 15:13

dat klopt had ik even over het hoofd gezien als ie speelt vind ik hem echt wel iemand die goed zou kunnen zijn voor arsenal

30 juni 2023 om 15:22

Past daarnaast totaal niet in het spelletje wat Arteta wil spelen. Zou een gevalletje Tierney worden.

30 juni 2023 om 15:13

Denk dat Timber gehaald is voor het centrum of wellicht kan hij ook nog op 6 maar kan best zijn dat hij eerst de kans krijgt als rechtsback om te wennen. Onder Arteta gaat hij zeker spelen ben ik van overtuigd die houdt wel van voetballende verdedigers.

30 juni 2023 om 16:02

In het systeem van Arteta schuift één van de backs vaak naar het middenveld toe in balbezit, waardoor hij als back als een soort 6 zou komen te spelen.

30 juni 2023 om 15:21

Het zou een gigantische fout van Arsenal zijn om Timber te hebben gehaald voor de rechtsbackpositie. Daar is ie echt nadrukkelijk ongeschikt voor.

30 juni 2023 om 15:28

Centraal gaat hij Saliba en Gabriel er niet uitspelen. Dan heb je ook nog Kiwior.

30 juni 2023 om 15:36

Ik denk dat ie de backup wordt voor die twee. Rob Holding kan echt niet meer. Ik kan gewoon niet geloven dat ze Timber hebben gevolgd zo lang en toch een behoorlijke som neerleggen om hem dan te spelen op een positie waar ie in totaal 947 minuten in het eerste elftal van Ajax heeft gespeeld (verdeeld over 14 wedstrijden).

30 juni 2023 om 15:42

Bongiorno,

In balbezit wordt hij dan gewoon een 3de cv. White had tot afgelopen seizoen nog nooit RB gestaan en zie afgelopen seizoen hoe fantastisch hij dat invulde?

Reken er maar op dat Arteta er wel verstand van heeft en een goed plan heeft voor Timber.

Als Arsenal fan hoop ik stiekem nog steeds op cancelo, volgens mij is daar geen interesse meer in… iemand die het toevallig weet?

30 juni 2023 om 15:25

Geen interesse in Cancelo op dit moment.waarom zouden we Cancelo kopen als White de vaste rechtsback is? Tomiyasu en Timber kunnen ook op die positie spelen. Denk niet dat Arsenal nog een rechtsback gaat halen deze zomer.

30 juni 2023 om 16:02

Dat zijn allemaal geen echte rechtsbacks wat jij opnoemt. Ik wil een RB die er direct staat met zijn kwaliteiten, allemaal
Multifunctioneel met White pakt het wel oké uit maar echt niet top ofso.

30 juni 2023 om 16:05

Niet top? White presteert gewoon top hoor! Net zoals Tomi in zijn eerste seizoen. Nergens voor nodig om een nieuwe back te halen. Cancelo past ook totaal niet in het systeem van Arteta.

30 juni 2023 om 16:14

Arsenal890Laat ik vooropstellen dat ik White een hele goede rb vind. Maar je kan hem echter niet vergelijken met rb als cancelo, taa, hakimi enz. Met een cancelo erbij heb je toch echt een top back, daarnaast kan hij ook lb spelen. Onze backs zijn bij lange na geen wereldtop terwijl onze cv’s dat wel zijn. Dus vandaar dat ik verlang naar een cancelo

30 juni 2023 om 16:24

Cancelo en Hakimi zijn backs die helemaal niet in het systeem van Arsenal passen. Dat is hetzelfde met tierney, dat snap je toch wel? Zini gaat in balbezit naar het middenveld en White/tomi/timber gaan in balbezit spelen als 3de CV. Waarom wil je dan een type als cancelo? Die kerel is echt top maar niet voor het systeem van Arteta. je hoeft niet 11 spelers wereldtop te hebben zolang je maar een duidelijk systeem hebt en die spelers in dat systeem top zijn.

30 juni 2023 om 17:25

Arteta speelt een heel vergelijkbaar spelletje als City jaren heeft gespeeld met backs op het middenveld. Cancelo vulde dat goed in hoor.

30 juni 2023 om 17:57

Zini speelt op het middenveld in balbezit en de RB wordt dan de 3de cv. Dan zou je hem moeten halen om te concurreren met Zini. Dat lijkt mij vrij onnodig.

Het is lekker makkelijk scoren van James, zeker nu Mount richting United vertrekt en Havertz wel naar die club is gegaan. Ik houd hier niet zo van, zeker aangezien ook James 1 verkeerde brain fart van die Amerikaan en zijn transfer team verwijderd is van de transferlijst.. Niemand is veilig..

30 juni 2023 om 15:51

James heeft gewoon getekend tot 2028, dus dat zal wel meevallen. Ook zit er, eindelijk, een duidelijke lijn in deze transfer periode. Er word goed veel spelers voor goed geld verkocht.

30 juni 2023 om 16:08

Hij blijft een speler die voor “pure profit” staat.. Als Boehly en consorten bereid zijn om Mount voor de bus te gooien zoals ze dat gedaan hebben, dan doen ze dat ook met James. Wellicht niet nu, wellicht niet volgend jaar maar misschien over drie, vier jaar als ze vinden dat het tijd is om over een verlenging te praten!

30 juni 2023 om 18:14

Ach ga toch weg man met je goedkoop scoren! Reece James stond in belangstelling van Real Madrid voordat hij zijn nieuwe contract had getekend, hij voegde daad bij woord. James zijn vader liet al weten dat James zijn doel is om captain van Chelsea te worden en dat band zolang mogelijk te dragen, dat wanneer je Chelsea hoort dat je dan aan Reece denk (net zoals als JT), maar dat weet je vast wel.

En over die Amerikaan zal ook wel meevallen, zit gewoon een duidelijke lijn en visie in. Hij doet wat eigenlijk 3 jaar geleden al moest gebeuren als het niet eerder was. Veels te veel matige spelers in de selectie van Chelsea en die gaan nu gelukkig weg.

30 juni 2023 om 19:09

En vorig jaar zou dit toch een prima post geweest zijn? Maar wat hij nu lijkt te doen is goedkoop scoren over de ruggen van zijn ex-teamgenoten.

Tot nu toe is het beleid van niets. De selectie is nog steeds niet in balans, er is nog geen spits, geen DM, geen goede doelman en 1 van je beste spelers loopt de deur uit..

30 juni 2023 om 21:02

Hoezo zou het vorig jaar een goede post geweest zijn, hij reageert op een post van gisteren van een Arsenal Fan, dat jij het meteen ziet als een sneer naar Mount en/of Havertz... en stel het was zo, dan nog heeft Reece gelijk.Ze gaan beide verdomme naar de concurrenten, beide hun goed recht, maar dan mogen wij en RJ daar ook wat van vinden.De transfer periode is net open en de focus lag op spelers verkopen voor 1 juli. Ondertussen is Nic Jackson bekend gemaakt en gaan ze nu vol gas voor Caceido. Dat tackelt al 2 posities, daarnaast komt er een concurrent/2e doelman voor Kepa en komt er waarschijnlijk nog een spits.Wie is dan 1 van die beste spelers die de deur uitloopt? Mount? Op zijn positie gaat dus Nkunku spelen dus die is vervangen en op het middenveld is het ondermaats waar nu Caceido gaat komen hoogstwaarschijnlijk. Ik treur er niet om dat Mount vertrekt vooral voor dit bedrag.

Toch even fijn dat de vertaling in de titel staat

Sommige Arsenal-fans online zijn overigens wel de overtreffende trap van deluded. De dingen die je soms leest. Best gek want hier op VZ is dat in mijn ervaring helemaal niet het geval.

30 juni 2023 om 16:38

Nou, ze kunnen er hier ook wat van hoor

Veel gekker dan de Utd-fans ga je zo online niet vinden imo. Wat mij altijd bij zal blijven is dat ze er van overtuigd waren dat Brandon Williams veel beter dan Saka was en dat het een alleen maar groter wordende kloof zou worden. En nee, dat was niet 1 enkele fan, dat waren er tientallen die het bevestigden. Maar goed, online is vooral voor het vermaak heel interessant, er zijn procentueel gezien maar weinig accounts die echt goede content leveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren