Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reddende engel biedt zich aan bij Milan: ‘Ik deel wel een schop uit!’

Laatste update:

Na een langdurig verblijf bij AC Milan zette Christian Abbiati recent een punt achter zijn loopbaan. De 38-jarige Italiaan fungeerde de voorbije seizoenen als back-up achter Diego López en Gianluigi Donnarumma en schikte zich zonder morren in die rol. Abbiati maakte wel mee hoe AC Milan langzaam maar zeker wegviel uit de top en in een negatieve spiraal terechtkwam. Hij hoopt dat iemand het medicijn weet om beter te worden.

/

Abbiati werd in het seizoen 2010/11 nog met kampioen met Milan, toen Massimiliano Allegri het voor het zeggen had. Daarna volgden een tweede en derde plek, maar vervolgens kwam de klad er echt in: achtste, tiende en dit seizoen zevende. Bovendien versleet de club de ene na de andere coach. Na Allegri kwam Clarence Seedorf, daarna Filippo Inzaghi, toen Sinisa Mihajlovic en vervolgens Christian Brocchi.

Het is maar de vraag of Brocchi überhaupt aanblijft. “Het is moeilijk te zeggen of hij de juiste man is. Kan de club met hem een project aangaan? Jazeker. Hij is de geschikte persoon om het voetbal uit te dragen dat Silvio Berlusconi graag ziet. Maar persoonlijk had ik Mihajlovic nooit ontslagen. Die beslissing kwam te dicht bij het seizoensslot”, meent Abbiati. Mocht het nodig zijn, dan mag de club hem wel vragen om als extra paar ogen te gaan dienen.

“Ik zal er eens over praten met Adriano Galliani”, knipoogt de gestopte keeper in gesprek met La Gazzetta dello Sport. “Maar ik ga er niet zelf voor bij hem aanbellen, hoor. Ik weet wel heel goed wat ik zou doen. Stel dat de trainer naar mij komt en me vertelt dat die of die speler zich niet goed gedraagt. Dan wil ik wel degene zijn die een goeie schop uitdeelt! Heet zoiets tegenwoordig niet teammanager?”

Moet AC Milan doorgaan met Christian Brocchi als trainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is recent gestopt en maakte het volledige verval mee. Dan lijkt het mij niet het juiste type om als team manager of assistent aan het werk te gaan. Het moet in je zitten om iemand een "schop" te geven. Als dat in de afgelopen jaren niet gebeurd is, gaat dat nu ook niet gebeuren.

24 mei 2016 om 16:58

Mooie kritische noot. Draait alleen niet om 1 persoon in dit senario ben ik bang. Als het alleen om de zweep ging had 1van de zoveel coaches het wel op kunnen lossen.
Openlijke sollicitatie, maar jets zegt me dat Milan hier niets mee gaat doen; aangezien zijn afscheid nou ook niet bepaald sprookjesachtig was..

Zou ideaal zijn hij weet perfect wie de rotte appels zijn en die zijn er.. Dan denk ik aan onze "vedetten" balotelli maar vooral Boateng en menez

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren