Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real speelde met al die sterren, wij maakten er een historisch duel van’

Laatste update:

Real Madrid won vorig seizoen de Champions League en kan dit jaar opnieuw de beste van Europa worden, nadat in de kwartfinale werd afgerekend met buurman Atlético Madrid. Om de eindstrijd opnieuw te bereiken, moet Juventus worden verslagen door de ploeg van trainer Carlo Ancelotti.

/

Gianluca Zambrotta hoopt echter dat zijn voormalig coach het in de halve finale aflegt tegen zijn oud-club. “Carlo is geweldig, als trainer én als persoon. Ik heb het geluk dat hij bij zowel AC Milan als Juventus mijn coach was. Maar ik hoop dat Juve dit seizoen de Champions League wint. Voor Carlo hoop ik dan dat hij met Real kampioen van Spanje wordt”, vertelt Zambrotta aan La Gazzetta dello Sport.

Met de ploeg uit Turijn bereikte de 98-voudig Italiaans international in 2003 de Europese finale ten koste van Real. “Vicente del Bosque stelde toen sterren als Ronaldo, Zinedine Zidane, Raúl, Luís Figo en Roberto Carlos op, maar wij waren sterk en hadden zelfvertrouwen nadat we Barcelona hadden verslagen in de kwartfinale. Het werd een historisch duel, een van de mooiste die Juve ooit speelde in de Champions League.”

Pogba
Trainer Massimiliano Allegri van Juventus hoopt ondertussen dat hij tegen Real nog kan beschikken over Paul Pogba. De eerste krachtmeting tussen de grootmachten uit Spanje en Italië, op 5 mei in Turijn, komt te vroeg voor de geblesseerde middenvelder. Een week later zou de return in stadion Santiago Bernabéu echter haalbaar kunnen zijn. “We doen er alles aan om hem klaar te stomen voor die wedstrijd.”

Geef je Juventus een goede kans tegen Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap niet waarom iedereen juventus onderschat. Juventus heeft met sterren als tevez, pogba ,vidal, buffon en pirlo een grote kans om door te gaan. Juventus hoort ook bij de topclubs en heeft naar mijn mening gewoon een 50 procent kans om door te gaan.

25 april 2015 om 14:37

Ze hebben 5 sterren, maar Real heeft er zeker 8 en daarvan zijn er twee Ronaldo en Bale en dat maakt heel wat verschil.

25 april 2015 om 14:40

Hoeveel sterren heeft atletico madrid dan? Die hebben met weinig sterren ook 4-0 van jullie kunnen winnen...

25 april 2015 om 14:57

Bale

Je bedoelt Ronaldo en James. Die twee maken aanvallend het grootste verschil.

25 april 2015 om 14:45

Juve heeft gewoon een goede kans tegen Real. Ze staan niet voor niets in de halve finale. Ik begrijp ook niet waarom velen deze ploeg onderschatten. Dat kan nog lelijk uitpakken voor de Real fans. Natuurlijk hoop ik dat Real, Juventus gewoon oprolt. Maar dat mag ik gewoon hopen
HALA MADRID!!

25 april 2015 om 14:59

hehe, een van de weinige real fans die een realistische kijk heeft op het duel. natuurlijk is real in principe beter, de selectie van Juventus is een kwart waard wat die van real is. Neemt niet weg dat het ene goede ploeg is, die het Real lastig kan maken.

25 april 2015 om 16:28

Het doet me eigenlijk wel denken aan Inter-Barca in 2010, toen had Inter volgens velen ook geen schijn van kans en zelfs de finale zou Bayern met gemak winnen. Ik hoop dat Juventus ook net zoals Inter iedereen kan verrassen, alleen is Allegri nog lang niet zo tactisch sterk als Mou.

Wat een pracht team wad dat toen, juve zette ff barca en real opzij alsof het niks was. Helaas zijn de tijden gekeerd. Maar dit juve doet haast niks onder voor real.

25 april 2015 om 14:37

Juve is goed en wordt door vele onderschat maar ze doen echt nog wel wat onder voor de allerbeste en daar hoort Real Madrid bij.

25 april 2015 om 17:40

knap, real heeft op haast elke positie een betere speler maar toch doet juve niet onder voor Real? Juve dat alle moeite heeft met Monaco? sorry hoor maar ze doen zeker wel onder voor Real, en ik zie juve dit dan ook niet winnen van Real.

25 april 2015 om 18:09

Real die heel veel moeite heeft met schalke??

25 april 2015 om 18:17

daar waar ze het seizoen ervoor met 1-6 van wonnen?

daarbij heeft schalke meer kwaliteit dan Monaco en was real destijds hopeloos uit vorm.

Juventus had destijds ook een ijzersterk elftal. Tuurlijk het was de Galacticos-periode van Real, maar met de spelers die zij toen hadden.. Buffon, Thuram, davids, Nedved, Del piero, Trezeguet.... Ik zal er misschien een paar namen naast zitten, maar die deden niet heel veel onder voor Real hoor.

Ik snap dat hij hoopt dat Juve de CL wint, maar dat zit er helaas niet in. De andere 3 clubs zijn gewoon simpelweg sterker. Barcelona in uitstekende vorm, Real waar Modric enz weer fit zijn en Bayern waar straks Robben en Ribery er weer bij zijn. Snap dat men Juve nu ophemelt, maar laten we niet vergeten dat ze door zijn gegaan na het uitschakelen van Monaco. Die zijn zo goed dit jaar niet. Mazzel met de loting noemen we dat. Neemt niet weg, dat ik het liefst zie dat Juventus de beker pakt. Maar ik gok op Barcelona.

25 april 2015 om 14:45

Dat Juventus van toen was absolute top, dat is dit Juve niet. Real begint weer langzaamaan innvorm te komen en precies op tijd. In de vorige rondes had ik Juve een kans gegeven. Nu ligt dat toch anders.

25 april 2015 om 15:18

Ik heb het gevoel dat rond 2003-2005 veel betere spelers speelden dan nu.

25 april 2015 om 15:39

Dat denk ik niet, het is meer dat de goede spelers nu over meer minder teams zijn verdeeld. Komt door de koopkracht van de grote ploegen. Is jammer

25 april 2015 om 17:25

Ik bedoel kwaliteit gewoon. Shit, je had rond die tijd Ronaldo Fenomeno, Ronaldinho, Zidane, Henry, Bergkamp, Vieira, Roy Keane, Scholes etc, dat zijn allemaal veel betere spelers dan nu behalve Messi/ronaldo.

25 april 2015 om 17:44

Dat lijkt idd, maar er zijn ook nog spelers als Zlatan,iniesta,xavi(oke nu niet echt meer maar toch) Modric, Neymar,suarez Allemaal absolute wereldtop (ronaldo vind ik daar een klein beetje bovenstaan en messi ver boven)

Het wordt wel lastig voor juve, echter zijn italianen altijd onvoorspelbaar en verdedigend ontzettend sterk. Met tevez heeft juve ook wel echt een killer, toch iets wat real mist. Los daarvan denk ik, over 2 wedstrijden gezien, dat real aan het langste eind trekt.

Juve maakt zeker een goede kans tegen Real. Vond ze niet heel sterk tegen Atletico, zelfde geldt voor Juve tegen Monaco. Ik heb goede hoop dat Juve de finale gaat halen, winnen wordt moeilijk maar ik heb er hoop in!

25 april 2015 om 15:04

Real moet hun best doen voor
moeten vechten zeker weten iedereen heeft een kans ook juve we moeten ons goed klaar stome denken jullie dat benzema dan terug is hij is echt belangrijk zag je al bij atleti ook al was de mexicaanse Tuqillia the man of the match

25 april 2015 om 15:07

Juve echt een goede en sterkte team respect ze als een Real fan en zijn ook zeker lastig
Maar toch denk ik dat real ze gaat vernederen dat is wat ik DENK we zien wel wat er gebeurd in mijn ogen is het doeidoei barca en juve

25 april 2015 om 16:43

Winnen kan zeker, vernederen niet.

Onderschat Juventus niet, ze hebben de wereldsterren van voorheen niet meer, maar staan niet voor niets in de halve finale van de Champions League en bovenaan in de Serie A. Tuurlijk, de Serie A is niet de Serie A die wij van ca. 5 jaar geleden kennen, maar we doen nu even voor het gemak alsof Real over Juventus heen walst, terwijl Juventus echt wel kans heeft.

Tuurlijk heeft Real de beste papieren, maar het wordt gewoon een spannende pot. Ik durf mijn geld er niet op te zetten dat Real de finale bereikt.

Puur voor de inhoudloze reacties hierboven, hoop ik dat Juventus wint. Beetje doen alsof Real oppermachtig is.. hou toch op.

Real kan niet goed spelen tegen Italiaanse teams, dat is altijd zo geweest. Daarnaast is Juventus een soort ijzeren muur, daar kom je nauwelijks doorheen. Real houdt van vies spel, vooral Ramos en Pepe (is niet negatief bedoeld), maar daar hebben ze in Italië alleen maar zin in. Pizza vs Paella, ik eet toch liever pizza

Als Juve met een volledige selectie zich kan presenteren over de 2 wedstrijden gaat het voor Real zeer moeilijk worden en vice versa.

Verdediging is niet zo heel sterk als je kijkt naar juve-Monaco
Met name chielini

25 april 2015 om 23:50

De verdediging van Juve is juist een van hun kwaliteiten. De verdediging van Juve is erg solide en wat je nu doet is waarschijnlijk gebaseerd op de samenvatting die je gezien hebt van één wedstrijd. Ik verwacht ook dat Real doorbekert maar ik denk niet dat het zo makkelijk wordt als sommige doen denken.

Het worden twee heel interessante halve finales. Maar ik verwacht dat real het net gaan winnen over twee wedstrijden mits real haar top niveau haalt. Zo niet dan geef ik Juve een heel goede kans om door te gaan. Juve is een taaie tegenstander en team dat goed in elkaar zit ijzer sterke defensie een sterk middenveld en prima spitsen en het is echt een team waarin spelers voor elkaar werken. Mijn prognose Juve -Real 2-2 Real-Juve 2-1 .

Juventus blijft juventus. Nooit onderschatten. Ook al is Real sterker. Juventus hoeft er maar een in te prikken en we gaan weer ouderwetse catanaccio voetbal zien van de meesters , (italianen). Ik persoonlijk vind het prachtig om te zien hoe die gasten kunnen verdedigen. Als de beste kunnen ze dat. Heerlijk.

Het was een memorabele voetbalavond, met Del Piero en Nedved als absolute uitblinkers.
Del Piero was bij 2 vd 3 goals betrokken waarvan hij zelf een hele mooie maakte door Hierro en Salgado met kap bewegingen het bos in te sturen.

Smet op de match de gele kaart voor Nedved, die genaaid werd door Mcmanaman door te doen alsof t een zware blessure was en niet te vergeten arbiter Meier die totaal niet voelde dat t zonde was om een speler als Nedved een CL finale te laten missen.

Met Nedved erbij in de finale had Juve zekers gewonnen, die man verkeerde in een ongelofelijke vorm.

Juventus kan het heel moeilijk maken voor ons. Zoals ze dat ook tegen bayern en barca zouden kunnen doen.

Ik zie Juve absoluut doorgaan.
Betere keeper, betere verdediging en een beter middenveld. De aanval van Real is wel een slag beter.

Als ex Barcelona speler real de kampioenschap gunnen weinig begrip hiervoor

Ik ben echt voor R.Madrid.maar Juve is echt niet makkelijk hoor. het zou konen dat real doorgaat naar de finale.maar wordt zeker moeilijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren