Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid voorzichtig: ‘Het is hetzelfde als de voorgaande jaren’

Laatste update:

Real Madrid heeft alle vertrouwen in de groepsfase van de Champions League. De Koninklijke neemt het in Groep A op tegen Paris Saint-Germain, Shakhtar Donetsk en Malmö FF en Cristiano Ronaldo zegt dat het miljoenenbal eigenlijk geen verrassingen meer voor zijn werkgever kent.

/

“Het is min of meer hetzelfde als vorig jaar en de jaren daarvoor. We weten dat de poule lastig wordt, maar we proberen te overleven en de competitie te winnen. We gaan zien wat er gebeurt”, zo werd Ronaldo in Monaco geciteerd door verschillende Spaanse media. Directeur Emilio Butragueño zei tegenover AS dat het ‘beter en slechter’ had gekund.

“PSG is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Ze hebben goede spelers gehaald en hebben een goed team, dus het wordt lastig. Shakhtar is het gewend om in de Champions League te spelen en is getalenteerd. Malmö heeft Celtic, een prima ploeg, uitgeschakeld. We moeten als eerste eindigen, want de knock-outronden zijn gevaarlijk.”



Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real moet vooral tegen Psg en Shaktar erg scherp blijven. Psg schat ik op dit moment gelijkwaardig in, Shaktar als gevaarlijke outsider die sws EL gaat halen.

28 augustus 2015 om 00:41

@Iscoronaldo. Sorry hoor, maar Real is momenteel niet eens beter dan PSG. Ze zijn wel een topclub maar ik schat andere teams hoger in waarvan al 2 uit eigen competitie.

29 augustus 2015 om 02:36

Madrid moet hier groepswinnaar worden als madrid invorm is houdt geen ene ploeg Real tegen kijk maar naar 2013/2014 de selectie is bijna hetzelfde .

28 augustus 2015 om 01:05

De laatste 3 jaren waren de verliezende finalisten toch echt Dortmund, Atletico en Juventus. City, United en Arsenal waren nergens te bekennen

´´we weten dat de poule lastig wordt´´ ahhaha wat een grap..

Chelsea en Real hebben gewoon zoveel geluk(elk jaar).
In deze groep weetje al welke 2 doorgaan en in de groep van Chelsea ook dat Chelsea 1e wordt..

Als ze willen dat ploegen als Real en Chelsea het ver gaan schoppen mogen ze dat ook zeggen i.p.v. deze poule zo maken dat het te opzichtig is.

27 augustus 2015 om 23:54

Serieus? Aan je naam te zien kijk je vanuit een ander standpunt als ik, maar Real Madrid heeft best een zware poule. Met shaktar die wel kwaliteit heeft ingeleverd, maar wel met PSG. Een gevaarlijke ploeg. Wordt je tweede, dan heb je de kans op gelijk tegen topploegen als bayern te spelen (als die eerste worden in de poulefase). Chelsea daarentegen mag geluk hebben met de loting, maar dat mag Barca ook wel. Die zullen het ook niet lastig krijgen

27 augustus 2015 om 23:58

Als Barca fan kan ik dit jaar stellen dat Barca een gunstigere loting heeft dan Real.

Maarja....dat mag ook wel eens een keer.

Zou nog steeds een makkelijke taak voor Real moeten zijn om eerste te eindigen in de poule. Mits Benitez Real niet naar de knoppen werkt.

28 augustus 2015 om 08:47

Benitez... heb er nu al genoeg van!

Met deze selectie moet Real zeker 1e worden! Hangt ervan af of Benitez geen domme opstelling maakt en gewoon laat spelen zoals Carlo dat deed.

Als Real niet oplet kunnen ze zomaar 2x verliezen van PSG en gelijk spelen tegen Shaktar. Maar dat is in elke poule zo

Real Madrid is het natuurlijk gewoon aan haar stand verplicht in de CL te overwinteren. Daarbij zijn de tegenstanders in principe irrelevant. Ik ben erg benieuwd of Di Maria voor PSG kan brengen wat hij in zijn laatste jaar bij Madrid bracht. Met Di Maria in topvorm zal het een spannende strijd worden om de 1e plaats in de poule.

Ik zie Real wel eerste worden. Ze zijn nog steeds beter dan PSG en ondanks Shaktar een goeie ploeg heeft, zuĺlen ze hooguit een punt afsnoepen van Real. Malmo zal 2 keer ruim verliezen. De laatste jaren doet Real het telkens uitstekend in de groepsfase

Normaal zou je zeggen dat Real Madrid hier 1e wordt maar nu niet. Zolang die Benitez aan het roer is en Bale in de basis blijft zie ik het somber in voor Real Madrid.

28 augustus 2015 om 07:24

Ja precies met benitez aan het roer weet je t nooit met real james moet gwn in de basis staan

28 augustus 2015 om 08:50

Ik vind bale ook nog steeds niet passen bij madrid.

Naast de fouten van benitez kwa opstelling is me wel weer duidelijk geworden hoe extreem belangrijk benzema is.

Met een andere spits lijkt het nergens op!

28 augustus 2015 om 13:04

Ja precies, Benz is een van de belangrijkste schakels van Real Madrid misschien de belangrijkste. Benitez weet echt niet wat hij doet hij maakte er een puinhoop van afgelopen seizoen bij Napoli.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren