Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid presenteert Braziliaan van 45 miljoen euro: ‘Hala Madrid!’

Laatste update:

Het Braziliaanse toptalent Rodrygo is dinsdagmiddag gepresenteerd bij Real Madrid. De jeugdinternational werd vorig jaar al overgenomen van Santos, maar werd het afgelopen seizoen nog gestald bij de club uit Brazilië. De talentvolle aanvallende middenvelder annex buitenspeler wordt klaar geacht voor een stap naar het Santiago Bernabéu. Nadat hij met succes de medische keuring doorstond, werd hij dinsdag voorgesteld aan pers en publiek.

Op 15 juni 2018 werd de komst van Rodrygo al bevestigd, maar vanaf komend seizoen kan trainer Zinédine Zidane eindelijk beschikken over het talent. “Ik wil God, de voorzitter van Real Madrid en de fans bedanken voor alles wat zij voor mij hebben gedaan. Ik hoop dat ik de supporters van Real Madrid veel mag laten genieten. Hala Madrid”, aldus de Braziliaan dinsdagmiddag bij zijn presentatie.

Rodrygo beseft dat het voor hem niet makkelijk zal zijn om een plek in de selectie van Zidane af te dwingen. Hij denkt er niet aan om zich te laten verhuren. “Nee, dan ga ik wel in Castilla spelen, net zoals Vinícius Júnior heeft gedaan”, aldus Rodrygo, die er naar eigen zeggen geen moment aan heeft gedacht om voor Barcelona te tekenen. De Catalanen hadden immers ook interesse. “Absoluut niet. Iedereen die mij kent weet dat ik altijd supporter van Real Madrid ben geweest. Het is nooit een optie geweest.”

Voordat Rodrygo aan het woord kwam, werd hij welkom geheten door voorzitter Florentino Pérez. “We zijn altijd op zoek naar grote talenten, dat is de strategie van deze club. Vandaag voegt een van de grootste talenten zich bij onze club. Vandaag is jouw dag, van harte welkom”, aldus Pérez, die Rodrygo een van de grootste beloftes van het Braziliaanse voetbal noemt.

“Je staat voor grote uitdagingen”, ging de voorzitter verder. “De fans zullen je steunen, maar je moet proberen het maximale uit jezelf zien te halen. Vergeet nooit de hoop die de supporters op jou vestigen. Het is nu aan jou om de dromen van de supporters uit te laten komen.” Het is een drukke transferzomer voor Real Madrid, want behalve Rodrygo heeft de Spaanse grootmacht ook miljoenen uitgetrokken voor de komst van Éder Militao, Luka Jovic, Eden Hazard en Ferland Mendy. Laatstgenoemde komt voor maximaal 53 miljoen euro over van Olympique Lyon en wordt woensdag om 13.00 uur gepresenteerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jeetje, hoeveel geld heeft Real alweer uitgegeven? Ze zullen nu ook wel moeten verkopen denk ik in verband met de FFP. Misschien dat ze Odegaard gaan verkopen?

18 juni 2019 om 14:57

Er staat toch echt dat deze transfer vorig jaar al afgerond is. Maar dat se hem nog een jaar in Brazilië hebben laten rijpen.

18 juni 2019 om 14:58

Dit bedrag is al vorig jaar overgemaakt, dus wordt sowieso niet meegeteld voor dit jaar. Neemt niet weg dat Real inderdaad fors heeft geïnvesteerd, maar Real kan dit zeker hebben. Veel prijzen gewonnen de afgelopen jaren, waardoor er veel geld is binnengehaald. Ook heeft Real geen grote transfers gedaan de afgelopen jaren.

18 juni 2019 om 14:59

Real Madrid heeft 4 Cl's gewonnen in 5 jaar zonder al te gekke bedragen uit te geven. Daarnaast zijn ze naast Manchester United de bekendste ploeg ter wereld en stromen er inkomsten binnen langs alle kanten.

Deze transferzomer is volledig de verdienste van Real Madrid zelf. Zonder Oliesjeiks dus en volledig binnen de Ffp.

18 juni 2019 om 15:07

Ik denk dat je Odegaard inderdaad kan wegstrepen tegen de aankopen..
Zonder gekheid, Ronaldo is ook verkocht vorig jaar voor een slordige 100 miljoen. Amper grote aankopen gedaan de afgelopen jaren. Plus de inkomsten uit de CL's en merchandising. Genoeg zwarte cijfers gedraaid de afgelopen jaren.

18 juni 2019 om 15:34

Toch zou je zeggen dat ze dan hele hoge winsten zouden moeten hebben geboekt de afgelopen jaren, maar dat is niet het geval geweest. Ik denk dat ze misschien ook wel speculeren op het verkopen van een aantal spelers die nog vele miljoenen moeten opleveren.

18 juni 2019 om 16:22

Over winst moet je belasting betalen, al deze grote bedrijven hebben boekhoudkundige trucjes om zo min mogelijk winst te draaien. Ze hebben geld zat. Niet te veel naar de winstcijfers kijken.

18 juni 2019 om 15:33

Real heeft inderdaad bizarre inkomsten heeft ook CR7 verkocht en amper uitgegeven laatste jaren. Verder zit er zoveel vermogen in de selectie van real. Die gaan met Bale, Asensio, Modric, Marcelo, Diaz, James Vasquez en Isco enorm cashen. laten we zeggen dat ze 5 van deze verkopen dan levert het sowieso 200 miljoen op.

Ik zal eens iets geks zeggen maar ik heb het gevoel dat deze jongen wel eens de beste transfer van real van deze transfer periode kan worden. Rechtervleugel aanvaller, met snelheid, techniek en skills. Eindelijk magie en diepgang op de vleugel na Bale en Vasquez.

Ik hoop dat Real nog Modric verkoopt en een advanced playmaker met honger haalt zoals een Eriksen of anders Felix. Iemand die Jovic, Hazard en Rydrygo in stelling kan brengen.

18 juni 2019 om 15:42

Dat laatste is nog wel interessant. Modric wordt of deze zomer of de volgende vervangen. De vraag is: hoe wil je spelen? 433 met een tien? Dan haal je Eriksen, maar op een een of andere manier speelt Zidane niet net een '10', ondanks dat ze Isco/Asensio in de ploeg hebben. Daarom ben ik ook 'bang' dat ze Pogba gaan halen ipv een echte 10. Wordt zonder meer vervolgd.

18 juni 2019 om 15:40

303 miljoen euro tot nu toe de transfer van van Rodrygo is al vorige jaar al betaald en rond gemaakt.

18 juni 2019 om 16:45

Dat is Real 1 jaar minder de jaar erop weer zorgen dat er weer een wereld team staat.

Ik ben benieuwd of hij het gaat kunnen maken bij Real.
Gaat ook een interessante strijd worden om de rechtsbuiten positie tussen Vinicius en Rodrygo, allebei 18 jaar en 2 van de grootste talenten uit Brazilië.

18 juni 2019 om 14:57

Asensio, isco en bale lopen ook nog rond bij real. Dus genoeg opties de rb positie.

18 juni 2019 om 19:19

@jamesrodriquez Klopt, maar Asensio blijkt op de flank toch te kort te komen en zowel Isco als Bale hebben precies geen toekomst meer in Real... Of ze echt zullen vertrekken valt natuurlijk inderdaad nog maar te zien.

@dr.jero&@lw88 Er zijn genoeg wingers die veranderen van flank, en concurreren tegen Hazard is toch nutteloos. Ik denk dat het zal vechten worden voor de open plek op de rechterflank aangezien Zidane toch gewoon zijn 2 beste wingers op het veld zal willen hebben.

18 juni 2019 om 14:58

Vinicius speelt op links dusver.. dus een van hen concureert met hazard en de ander met vazzie/asensio

18 juni 2019 om 15:23

Op 18 jarige leeftijd concurreren met een Hazard in zijn prime. Dan zou ik me toch gaan richten op een andere positie.

18 juni 2019 om 17:24

Kan Hazard niet op de 10? Daar vind ik hem zelfs nog beter dan op links.

Courtois
Carvajal Varane Ramos Marcelo
Kroos Casemiro
Asensio(/Mbappe?) Hazard Vinicius
Jovic/Benzema

Al zie ik Zidane niet snel 4231 spelen.

18 juni 2019 om 18:28

Hazard beter op 10 dan op links? Wat een grote onzin.
Zijn twee beste seizoenen in Engeland, waarin hij telkens dubbele cijfers aan goals en assists behaalde, speelde hij allebei vanop de linkervleugel. Daar heeft hij veruit zijn beste prestaties geleverd, ondermeer omdat hij van daaruit ook het meeste gevaar kan creëren met een dribbel en een actie naar binnen. Op de 10 raakt hij ingesloten en heeft hij ook veel minder ruimte voor creativiteit. Ook bij de nationale ploeg en in zijn tijd bij Lille heeft Hazard altijd het beste gepresteerd op links.

18 juni 2019 om 17:25

Nu zijn Vinicius en Rodrygo beide linksbuitens, maar dat geheel terzijde. Maakt je uiteindelijke bericht niet slechter, daar ze op de AML strijden met Hazard en elkaar...

Jeetje, Real loopt nu wel over van de flankspelers. Vazquez is altijd Zidane's favoriet geweest, dus neem aan dat Bale en of Asensio zullen vertrekken? Rodrygo is een enorm talent. Ben benieuwd wat Real Madrid met hem van plan is.

18 juni 2019 om 15:30

Met Rodrygo zal hetzelde gebeuren als met Vinicius, alleen iets langzamer. Hij zal meetrainen met Real 1 en de wedstrijden spelen bij Castilla. Door gebrek aan kwaliteit voorin moest Real vorig seizoen wel Vinicius mee laten doen met Real 1.
Door de komst van Hazard en Jovic zal Rodrygo waarschijnlijk alleen Copa wedstrijden spelen en af en toe een thuiswedstrijd.

Ik hoop persoonlijk juist dat hij veel zal spelen bij het eerste, aangezien ik zijn stijl van voetballen echt graag zie.

18 juni 2019 om 16:26

En zo blijven we met die waardeloze Benzema opgescheept. Precies wat ik zei Jovic is voor de toekomst gehaald en heeft Benzema weer geen concurrentie moeten we met deze Real Madrid onwaardige spits doen.

18 juni 2019 om 19:39

Hij presteerde dit seizoen naar mijn mening toch wel beter dan Ballon d’or winnaar luka modric , hij scoorde ruim 20 goals in de Liga, dan vraag ik me af wanneer je een Real waardige spits bent

18 juni 2019 om 19:39

Wat een onzin. Benzema was afgelopen seizoen de beste en meest constante speler bij Real. Gelukkig ziet Perez dat Benzema nog steeds een uitstekende speler voor Real is. En Jovic is een mooie concurrent die genoeg minuten zal maken.

Ik hoop dat Rodrygo gewoon voor de leeuwen gegooid gaat worden. Op rechtsbuiten hebben we weinig opties, Asensio mist de snelheid en Vazquez mist de techniek. Bale is waardeloos. Rodrygo is echt een typische Braziliaanse winger, ik ben heel erg benieuwd, hij is echt ontzettend talentvol. Slechter dan Vazquez gaat hij het niet doen en hij zal op en top gemotiveerd zijn. Perez zal toch volgend seizoen voor voor Mbappé gaan indien Rodrygo nog niet goed genoeg is, mocht Mbappé aangetrokken worden loopt die Rodrygo ook niet in de weg aangezien Rodrygo pas 18 is net zoals Mbappe op meerdere posities uit de voeten kan.

Ik hoop dat Pogba voor op de 10 wordt aangetrokken, met Asensio of Isco als back-up. Op links hebben we Hazard met als back-up Vinicius, op rechts hebben we Rodrygo met als back-up Asensio die daar ook uit de voeten kan. Verder hoop ik dat Ndombele wordt gehaald als vervanger van Casemiro zodat we met twee cm's kunnen spelen, waarvan Ndombele iets meer naar achteren staat opgesteld vanwege zijn verdedigende kwaliteiten met Kroos naast hem.

Courtois
Odriozola
Militao
Ramos
Mendy
Kroos
Ndombele
Rodrygo
Pogba
Hazard
Jovic
18 juni 2019 om 18:55

Hoeveel wedstrijden heeft Rodrygo dan gespeeld als rechtsbuiten, niet zoveel denk ik? Ik dacht eerlijk gezegd dat hij eerder een spits is (of meer neus voor de goal heeft dan Vinicius), maar ik kan het mis hebben.
Ik ben wel benieuwd hoe snel Rodrygo zich weet aan te passen, hij klinkt veelbelovend maar het is geen kleine stap van Santos naar Real.. Met Hazard, Vinicius, Bale, Asensio en zelfs Vazquez wordt het een moordende concurrentie voor die paar aanvallende posities (mits zij allemaal blijven uiteraard). Tegelijk heeft hij het geluk dat het niet veel slechter dan vorig jaar kan en dat er ruimte voor experimenten is, zodat hij zeker wel zijn kansen zal krijgen.

Real moet zich imo veel meer richten op het middenveld en het zoeken naar vervangers voor Modric, Kroos en zelfs Casemiro. Met Ceballos en eventueel Kovacic hebben ze wel spelers klaarstaan, maar verre van genoeg om het kwaliteitsverlies op te vangen. Benieuwd of ze nog iemand halen voor die posities.

18 juni 2019 om 19:55

Hij is vooral een winger, zowel links als rechtsbuiten. Het is niet echt een spits.
Ceballos en Kovacic zullen waarschijnlijk gaan vertrekken. Iets wat ik zonde vind, Ceballos is hartstikke getalenteerd maar Zidane speelt liever met Kroos. Vind Kovacic ook meer hebben dan Kroos, ideale vervanger van Modric alleen heeft hij een wat mindere huurperiode in Engeland achter de rug. Niet echt zijn voetbal daarzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren