Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid onderhandelt alleen aan begin of eind van een seizoen’

Laatste update:

Een eventueel nieuw contract voor Carlo Ancelotti bij Real Madrid is pas over enkele maanden aan de orde. Florentino Pérez begrijpt niet waarom de media in Spanje het de laatste weken over een nieuwe verbintenis voor de oefenmeester hebben. “Wij onderhandelen alleen aan het begin of aan het eind van een seizoen”, verzekert de voorzitter van Real Madrid.

/

“En natuurlijk leggen we Carlo graag langer vast zodra het moment daar is, als het seizoen ten einde is”, verklaarde Pérez in gesprek met Cadena SER. “Wat niet normaal zou zijn is dat een contract wordt verlengd als iemand er pas net is. Er wordt verlengd als het moment daar is. En hij weet dat. Er zal geen enkel probleem zijn.” Ancelotti, 55 jaar, ondertekende vorig jaar zomer een driejarige verbintenis met de houder van de Champions League-beker. Onder de nieuwe voorwaarden, tot medio 2017, zou de Italiaan meer gaan verdienen.

“Iedereen heeft zo zijn twijfels gehad, maar ik heb Carlo altijd al naar Real Madrid willen halen. Ik heb zijn ervaring gezien bij AC Milan, Chelsea en Paris Saint-Germain”, vervolgde Pérez, die in zijn eerste twee pogingen echter nul op het rekest kreeg. De derde keer had hij wel beet. “Ik ben een keer door mijn vriend Adriano Galliani naar een Champions League-wedstrijd van AC Milan geweest. Ik mocht in de kleedkamer komen en alle spelers kwamen mij begroeten. Ancelotti zorgt voor een familiaire sfeer, afgezien van zijn kwaliteiten als trainer, en dat is iets belangrijks.”

Onder leiding van voorganger José Mourinho was de familiaire sfeer ver te zoeken, zo weet ook Pérez. Dat wil niet zeggen dat de nu manager van Chelsea niet belangrijk is geweest voor de Madrileense club. “Hij heeft nu zijn leven in Londen en we hebben niet de gelegenheid om elkaar te zien. Maar ik waardeer zijn werk, nu en toen. Onder leiding van Mourinho hebben we een flinke stap vooruit gezet, in kwalitatief opzicht. Mourinho is een heel belangrijke trainer voor veel belangrijke clubs geweest. Hij is niet net begonnen. Het is een gerenommeerde trainer en ieder persoon is anders. Ik kan een persoon aardig of minder aardig vinden, maar het staat vast dat hij een voetbaltrainer is.”

Carlo Ancelotti is de beste trainer van dit moment

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat een wereld van verscchil, real van ancelotti en mourinho, het ziet er kwa uitstraling veel vrolijker uit

18 december 2014 om 20:43

Het verschil is dat Mourinho echt spelers wil die voor hem willen strijden. Casillas was de reden voor het ommekeer. Hij nam training niet serieus en Mourinho twijfelde niet en verving Casillas. En Casillas bracht info naar buiten via zijn vriendin die gewoon in de kleedkamers moest blijven. Clubicoon of niet, je moet niet zeiken als je op de bank zit.

Ancelotti heeft de vruchten geplukt van mourinho's werk. Mourinho's real Madrid was DE counterteam van de wereld. Binnen 9 seconden andere kant van het veld en gescoord. Maar helaas, door Casillas zijn er twee kampen gecreëerd en uit de hand gelopen. Als iemand nog stoer ging foen tegen ancelotti. Dan was het direct vertrek en dat weten de spelers. Dus de rust was zogenaamd terug gekeerd. Terwijl 90% van de spelers niet tegen Mourinho waren. Heel raar

19 december 2014 om 07:41

Dus jij bent een insider bij real? Er waren meerdere spelers die mourinho zat waren niet alleen casillas.
En het is trouwens HET counter team niet de counter team.

Met zin selectie is iedereen een goede trainer

18 december 2014 om 19:30

Ben het gedeeltelijk met je eens maar carlo heeft er wel echt een team van gemaakt

Hij doet het belangrijkste wat een trainer moet doen goed. De juiste spelers , op de juiste positie plaats zetten. Verder komt hij altijd zeer beheerst over en zo speelt Madrid ook.

18 december 2014 om 19:48

DonCarlo laat het team spelen zoals het hoort te spelen.
Mourinho is meer geschikt voor een underdog team.
Bvb Porto destijds.
Dan zet hij een defensieve organisatie neer met een aggressief karakter en dan is zo'n team bijna niet te kloppen.
Zoals met Inter in camp nou met tien tegen Barca+scheids winnen.
De treble winnen met Inter dat zou carlo nooit lukken.
En andersom real laten spelen zoals carlo dat doet zou mourinho ook nooit kunnen.
Beide hebben hun specifieke kwaliteiten.
Beide hebben hun gebreken.

18 december 2014 om 20:11

Mouirnho zou dat nooit kunnen? Je weet dat het doelpuntenrecord en puntenrecord van La Liga op zijn naam staan?

Real-fans willen het graag ontkennen, maar Mouirnho heeft de basis gelgd voor dit Real. Het slimste wat Ancelotti heeft gedaan is daarop voort borduren ipv per se een eigen stijl te willen ontwikkelen.

18 december 2014 om 20:39

"mourinho heeft de basis gelegd voor dit Real"?
Op bepaalde vlakken misschien, maar hij had er op andere een puinhoop van gemaakt (groepssfeer e.d.) en dat heeft Ancelotti compleet veranderd. En da's volledig de verdienste van Carlo.

18 december 2014 om 22:06

@ J.mourinho jr.

Je hebt volledig gelijk! Ancelotti laat zien dat men absoluut niet allergisch moet zijn voor Mourinho, maar er op voort moet borduren, waarbij je in de loop van de tijd dingen aanpast. Bijna elke opvolger van Mourinho heeft gefaald, op Ancelotti na! Dat is een feit.

Het is dat Khedira geblesseerd raakte, anders had hij nog gespeeld zoals Jose het deed met Real.

Iedereen houd van Anchelotti. En als Real Madrid fan geloof ik in hem.

Hij is wel redelijk arrogant. Maar neemt niet weg dat hij een goede trainer is. Maar niet de beste.

Mourinho is een van de beste trainers maar ze gedrag 😫

Perez weet donders goed dat Mourinho de basis heeft gelegd voor dit Madrid. Onder hem is Madrid bekend komen te staan als een geweldige counterploeg. Des te knapper is het dat Ancelotti het counteren grotendeels heeft vervangen door dominantie, maar nog steeds is er iets van die geweldige counter ploeg te zien. Beiden zijn grootheden in het voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren