Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid neemt alweer afscheid van zomeraanwinst van 8,5 miljoen

Laatste update:

Real Madrid verzekerde zich eerder deze zomer voor naar verluidt 8,5 miljoen euro van de diensten van Andriy Lunin, maar de negentienjarige sluitpost zal zijn wedstrijden dit seizoen niet in het Santiago Bernabéu spelen. De Koninklijke communiceert maandagavond namelijk via de officiële kanalen dat de doelman voor een jaar wordt verhuurd aan Leganés.

Real versterkte de selectie onlangs met Thibaut Courtois, terwijl het ook nog Keylor Navas en Kiko Casilla onder contract heeft staan. Voor Lunin leek er daardoor niet meer dan een rol op het derde plan weggelegd. Met zijn overstap naar Leganés krijgt de talentvolle keeper nu de kans om ervaring op te doen in LaLiga.

Lunin werd door Real overgenomen van Zorya Luhansk, waar hij in totaal 36 keer onder de lat stond en 10 keer de nul wist te houden. De tweevoudig international van Oekraïne speelde daarvoor nog voor Dnipro Dnipropetrovsk, dat hem 25 keer liet aantreden. Lunin tekende bij zijn komst in Madrid een contract tot medio 2024.

Denk jij dat dit de beste oplossing is voor Andriy Lunin?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima zaak. Ben benieuwd hoe die t gaat doen. Was trouwens ook heel verbaasd dat ie vloeiend Spaans sprak tijdens zijn presentatie.

Goeie tijdelijke oplossing. Hij stond achter Navas, Courtois en Casilla en Real heeft ook nog Luca Zidane. Weet niet of hij ooit eerste keeper gaat worden maar voor zijn ontwikkeling is dit het beste ook nog is aan een Spaanse club dus kan hij wennen aan de Liga.

Had liever gehad dat we nog een seizoen of twee Navas de kans gaven om vervolgens deze Lunin het stokje over te laten nemen. Ik ben echt van hem onder de indruk. Hopelijk maakt hij een goed seizoen door bij Leganés.

Prima zaak. Voor zijn ontwikkeling, is dit de beste oplossing.

Hopelijk is ie eerste keeper bij Leganes. Kan die zich meteen laten zien komend weekend, omdat Leganes op bezoek komt.

27 augustus 2018 om 21:50

Er is een regel in Spanje dat de club die een speler huurt die speler niet mag opstellen tegen de club die de speler verhuurd.

27 augustus 2018 om 21:55

Is dat een regel, of eist de verhurende club dwt gewoon contractueel?

27 augustus 2018 om 22:08

Nou ja ik bedoel eigenlijk dat het gebruikelijk is.

Goede (tijdelijke) oplossing, die jongen gaat er wel komen, enorm talent. Leuke ploeg ook om voor te spelen (keepen) Leganes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren