Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid hoort torenhoge vraagprijs: ‘115 miljoen is veel te goedkoop’

Laatste update:

Eden Hazard schitterde maandagavond namens Chelsea door twee keer het net te vinden tegen West Ham United (2-0). De aanvaller wordt al maanden in verband gebracht met een zomerse overstap naar Real Madrid, maar Maurizio Sarri hoopt op een langer verblijf van de Belg. De manager stelt dat Hazard veel meer waard is dan 115 miljoen euro.

Naar verluidt is Hazard dicht bij een overstap naar de Koninklijke, hoewel de clubs nog steggelen over de prijs. Real wil in eerste instantie niet verdergaan dan 100 miljoen, terwijl Chelsea 115 miljoen zou vragen. Sarri vindt Hazard nog veel meer waard. "115 miljoen is veel te goedkoop voor hem", zegt de oefenmeester na afloop van het duel in gesprek met Sky Sports.

"We hebben de afgelopen transferperiodes veel hogere en gekkere bedragen gezien. Ik geloof ook dat Hazard heel moeilijk te vervangen is met een andere speler. Ik weet zeker dat Chelsea hem niet wil verkopen. Maar natuurlijk moeten we zijn wil ook respecteren. Hij zit straks in het laatste jaar van zijn contract. Als hij een nieuwe ervaring wil, moeten wij dat respecteren."

De fans van West Ham daagden de supporters en spelers van Chelsea maandag uit door in te gaan op de geruchten. He's off to Madrid werd er onder meer gezongen door de uitfans. "Ze zitten mis", reageert Hazard. "Ik focus me gewoon op Chelsea tot het eind van het seizoen. Ik wil bij de eerste vier eindigen en de Europa League winnen, we hebben nog veel om voor te spelen."

Verwacht jij dat Eden Hazard komende zomer naar Real Madrid verkast?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Hazard op basis van kwaliteiten zeker meer waard is dan 115 miljoen. Echter wanneer hij een contract voor nog maar 1 jaar heeft is 115 zeker een mooi bedrag. Dan kan je dat investeren in een vervanger in plaats van dat hij volgend jaar gratis de deur uit wandelt.

9 april 2019 om 08:25

Hij is de beste speler van de PL en waarschijnlijk ook de beste wereldwijd na de grote 2. Statistisch is hij ook de beste dribbelaar wereldwijd, etc.

Tegenwoordig is dan ook een 28-jarige met een 1 jarig contract meer waard.

9 april 2019 om 11:12

We gaan het zien, als Hazard per se wil dan gaat Chelsea hem voor 100 miljoen niet tegen kunnen houden. Bovendien is Hazard 29 als hij dan vertrekt. Hij heeft dus geen restwaarde, ik zou 30 miljoen bieden en anders een jaar wachten. Chelsea kan vragen wat ze willen natuurlijk maar het risico dat Hazard geen focus meer heeft moet je dan voor lief nemen, net als dat hij dan over een jaar gratis naar Madrid vertrekt.

9 april 2019 om 11:50

Hoe weet jij dat hij geen restwaarde heeft? Je hebt toch geen glazen bol? Ronaldo vertrok op z’n 33e ook voor 100 miljoen. Als Hazard nou goed op z’n lichaam gaat passen , sluit ik niks uit

9 april 2019 om 13:30

@fiodor

Mbappe schat ik nog wel iets hoger in, die heeft ook nog wel heel veel jaren voor zich gezien zijn leeftijd. ook Neymar vind ik beter als Hazard, maar Hazard hoort denk ik wel bij de beste 5 aanvallers ter wereld

9 april 2019 om 08:44

Ik dacht dat Chelsea de komende twee transferperiodes niks mocht kopen. Om het hele seizoen te vertrouwen op Willian, Pedro en Hudson odoi die wellicht ook weggaat is bijna een garantie op een matig seizoen.

9 april 2019 om 09:28

Pulisic is al gehaald als vervanger van Hazard en wordt nu verhuurd aan Dortmund. Chelsea heeft bij vertrek van Hazard dus: Pulisic, CHO, Willian en Pedro op de flanken. Dat lijkt me voldoende.

9 april 2019 om 11:00

Vind je? Ik zie een drastisch gebrek aan goals in deze buitenspelers. Daarbij hebben ze scorende middenvelders en zijn de spitsen Giroud, Batshuayi en Abraham ook niet echt goaltjesdieven gebleken.

9 april 2019 om 11:00

*geen scorende middenvelders

9 april 2019 om 12:59

Goals maken kun je leren. Sterling had ook totaal geen rendement in z'n begin jaren bij City, net als Cr7 in z'n eerste seizoen bij Man Utd en Neymar in z'n eerste seizoen bij Barcelona. Hazard had in 2015/16 zelfs maar 4 goals gescoord. De basis is goed aan de bal kunnen seizoen (bal gevoel) en de juiste inzichten. Als Pulisic de tijd en ruimte krijgt, zal hij vanzelf veel doelpunten maken bij Chelsea. Hij heeft bovendien ook genoeg creativiteit van achteren nodig. Chelsea kan het vertrek van Hazard uiteraard moeilijk opvangen, maar Chelsea is niet ineens degradatie kandidaat zonder Hazard.

Als je ziet wat voor monsterbedragen tegenwoordig worden neergeteld voor spelers die zich amper bewezen hebben is Hazard sowieso een hoger bedrag waard, ook al hij heeft hij maar een contract van een jaar meer.

Dat moet Real dan echt niet doen. Uit principe niet eens meer. Een speler met een 1-jarig contract gaan kopen voor 115 miljoen terwijl hij zelf zo graag naar Real wilt. Dan zou ik dat geld gaan gebruiken aan een andere speler en lekker wachten tot het contract van Hazard verloopt zodat hij als nog naar Real kan.

Als hij echt graag naar Madrid wilt dan moet hij zelf al bij Chelsea aangeven dat hij nu echt weg wil en dat hij niet gaat verlengen. Real moet dan maar lekker 60 - 80 miljoen bieden en zeggen: graag of niet.

9 april 2019 om 09:30

Dan ken je Marina (en Abramovic) niet als ondehandelaars. Beide zijn minimaal net zo erg als Levy en spelen het spel keihard om de absolute hoofdprijs te krijgen voor de desbetreffende speler.

9 april 2019 om 10:01

Maar dan loopt ie volgend jaar gratis weg. Dat is wel weggegooid geld dan. Als ze een vervanger kunnen halen is 80 miljoen (Als vb) mooi meegenomen. Even de transferban buiten beschouwing gelaten, want dan kan ik me voorstellen dat je hem nog houdt of niet voor 80 weg doet, omdat je met hem grotere kans maakt op CL dan zonder hem en je geen vervanger zou kunnen halen. Dan is je geld toch niks waard.

9 april 2019 om 10:11

@zermatt Je hebt deels gelijk, maar zoals ik aangeef, als Hazard echt heel graag naar Real wilt en zijn contract daarom niet gaat verlengen, dan hebben beide heren geen poot om op te staan. Zij kunnen vragen wat zij willen, maar een ontevreden speler die weg wil en waarschijnlijk ook alleen maar naar éã©n club wil, heb je niks aan. Je voelt het alleen in je portemonnee (zijn gigantische salaris en het mislopen van ''restwaarde'`

9 april 2019 om 17:34

Deze deal gaat hoogstwaarschijnlijk door en ik denk dat alle partijen er niet op achteruit gaan. Real krijgt eindelijk een waardige opvolger voor Ronaldo, Hazard komt bij zijn droomclub en Chelsea ontvangt een conform bedrag Voor deze topspeler, ook met een eenjarig contract. Real kan het niet maken om weer een slecht seizoen te draaien en aangezien het verschil tussen vraag en aanbod relatief klein is (vermoedelijk rond de 15 miljoen), is het amper voor te stellen dat deze deal niet doorgaat.

Real zal weer moeten afdokken zoals tien jaar geleden. Toen was het de trendsetter met gekke bedragen.

Ik denk dat Sarri hier bedoeld de onvoorwaardelijke waarde van Hazard, dus niet gekoppeld aan een contractduur. Maar 100 miljoen om een 1-jarig contract af te kopen, is al heel veel geld. Dat weten ze bij Chelsea ook wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren