Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid doet overbodige doelman van de hand richting Levante

Laatste update:
/

Jesús Fernández Collado vervolgt zijn loopbaan in het shirt van Levante. Real Madrid heeft de 26-jarige doelman overgedaan aan de competitiegenoot, die vorig seizoen als tiende eindigde in de Primera División. Dat maakt de Koninklijke maandag bekend via de officiële kanalen.

Jesús Fernández werd medio 2010 overgenomen van Numancia en gestald bij Real Madrid B. Aan het eind van het seizoen 2010/11 mocht hij kort voor het einde invallen in de laatste competitiewedstrijd en maakte hij onder José Mourinho zijn debuut voor Real in de Primera División; het seizoen erop kwamen er geen wedstrijden bij.

In zijn derde seizoen mocht Jesús Fernández eveneens pas in de allerlaatste wedstrijd minuten maken, maar ditmaal keepte hij de volle negentig minuten tegen Osasuna. Carlo Ancelotti redde zich vorig seizoen met Diego López en Iker Casillas. Voor het nieuwe seizoen werd Keylor Navas opgehaald bij Levante en dus zakte Jesús Fernández nog verder in de pikorde. Hij gaat nu met een tweejarig contract verder bij Navas’ oude club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb hem 1 wedstrijd zien spelen dus ik kan niet oordelen maar ik Denk dat het een prima doelman is voor Levante

Ik schrok even eerlijk gezegd. Dacht even dat zei het hadden over Iker Casillias. Gelukkig niet!

4 augustus 2014 om 15:54

Ik klikte alleen op dit artikel omdat er Levante stond en ik het niet kon geloven dat 1 vd 2 daar naartoe zou gaan haha

4 augustus 2014 om 16:01

Nee ik kon dat ook bijna niet Rvp, maar er gebeurde toch iets met mij toen ik dit las. Gelukkig blijft het Icoon bij Real.

4 augustus 2014 om 15:58

Gelukkig niet? Ik neem aan dat je een Levante supporter bent?

Leuke titel weer VZ :P

Ze hebben nu 3 waardige eerste keepers voor 1 positie...dat is toch bizar? Persoonlijk vind ik Casilias echt de minste, maar die heeft zo'n staat van dienst bij Real dat die denk ik wel kan teren op het verleden. Betekend dat dan dat ze ook allemaal blijven? Zonde als 2 van deze 3 op de bank zou moeten zitten dit seizoen.

4 augustus 2014 om 16:00

Nee Diego Lopez' of Iker Casillias vertrekt heb ik gehoord maar ik weet het niet zeker

4 augustus 2014 om 16:18

Diego Lopez gaat transfervrij weg en dan blijven Casillas en Navas over. Jesus was niet goed genoeg en liet ook niet zien dat hij aan het groeien was niet gek dus dat hij weg gaat.

4 augustus 2014 om 16:43

Casillas de minste haha... Misschien dat Neuer en Courtious op het moment beter zijn, maar verder is er niet 1 die zo goed is als Iker

4 augustus 2014 om 17:04

Misschien paar jaar terug waren er keepers minder goed dan casillias, maar zo goed als toen is hij niet meer.(ook niet raar natuurlijk)
Een cech, weidenfeller, Buffon,de gea zijn op dit moment zeker niet minder, zo niet beter de casillias op dit moment.

4 augustus 2014 om 17:14

Cech wordt zo vaak vergeten door velen. Hij is 1 van de weinige keepers die de afgelopen seizoenen constant een hoog niveau draaide. Hij is ook al meerdere jaren gewoon de beste keeper van de PL.

4 augustus 2014 om 20:41

Een Cech en een Buffon, dat zijn bazen daar geef ik je gelijk in ze zitten op zo'n hoge niveau waar het elkaar niet veel ontloopt indd... maar de gea en Weidenfeller, kom op man! Ik heb ze nog nooit punten zien pakken voor hun club

4 augustus 2014 om 20:43

En Cech is ook wel goed, maar hij was zo veel beter voor zijn hoofdblessure

5 augustus 2014 om 00:39

Zou ik maar wat meer United kijken, want De Gea is op dit moment zeker beter. Als hij niet geblesseerd was geraakt op het WK, dan weet ik zeker dat Casillas niet meer gespeeld had toen die discussie op gang kwam.

5 augustus 2014 om 09:56

Vast wel... ook al was hij niet gebeleseerd dan was hij nog steeds 3e keeper en met een fitte Valdes de 4e... succes in de toekomst

Brbr jammer dat Real weer een jeugdspeler verkoopt br daar komt echt nooit een jeugdspeler op het eerste brbrr

4 augustus 2014 om 16:02

Zelfs als hij niet verkocht werd kwam hij nooit jn het eerste, dus ik snap je reactie niet helemaal. Nu komt real hem juist tegemoet door hem te laten gaan en er zijn genoeg clubs met interesse als je real achter je naam hebt staan.

4 augustus 2014 om 16:08

Is nou niet echt bepaald een jeugdspeler als hij op 22 jr is gekocht

4 augustus 2014 om 16:28

Bask- Heb je het koud kerel?

Vervanger voor Navas. Zal wel goed gaan. Bij Levante is er weinig druk.

Op die manier heeft Levante terug een nieuwe doelman. Mourinho zal dit lezen en denken hé ik heb Courtois en Cech, zij hebben Casillas Lopez en Navas. Lopez gaat sowieso nog weg. Wordt Pacheco dan derde doelman?

4 augustus 2014 om 16:43

Ja doen ze weer. Moet je je wel abonneren op fox sports internationaal

4 augustus 2014 om 17:45

Belachelijk duur, daar pas ik voor, genoeg streams te vinden.

5 augustus 2014 om 16:42

12/13 euro per maand is niet echt duur vind ik

Als ze alledrie blijven moet dit toch wel een van de beste keepers selectie ooit zijn
Drie (sub)top keepers.
Casillas vind ik echt een typisch reflex keeper. Dan zijn keeper die uitstekende reddingen verrichten maar als ze eenmaal oud worden worden ze ineens veel minder (net zoals spitsen die op hun snelheid teren.
Van der sar bijv is weer iemand die van zijn positionering,lengte moet hebben.
zulke keeper kunnen we tot hn 35-40 mee.

4 augustus 2014 om 18:08

Courtois, Cech en Schwarzer zitten er wel vlak achter. Schwarzer is ondanks zijn leeftijd nog steeds klasse.

Jesus is best een aardige keeper, zeker beter dan Adan was, ik wens hem veel succes bij Levante. En ja, logisch dat hij vertrekt, ook beter voor zijn eigen carrière natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren