Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RB Leipzig heeft antwoord op Schalke in vorm en laat Bayern achter zich

Laatste update:

RB Leipzig is weer alleen koploper van Duitsland. Het team van trainer Ralf Hasenhüttl was zaterdagavond met 2-1 te sterk voor Schalke 04, dat in de laatste twaalf officiële duels geen enkele nederlaag had geleden. Door de overwinning bedraagt de voorsprong van RB Leipzig op titelverdediger Bayern München weer drie punten.

/

Na twee minuten stond RB Leipzig reeds voor. Timo Werner ging na een duel met Naldo neer in het strafschopgebied en de dienstdoende arbiter wees naar de stip. Het was Werner zelf die de enigszins makkelijk gegeven strafschop benutte. Schalke had daarna moeite om terug in de wedstrijd te komen, maar ging beter spelen naarmate de eerste helft vorderde. De gelijkmaker van Sead Kolasinac was dan ook verdiend. Peter Gulacsi keerde een inzet van Leon Goretzka maar half, waarna de Bosniër toesloeg: 1-1.

Het was echter ook Kolasinac die RB Leipzig aan de overwinning hielp, vlak na rust. Na een scherpe vrije trap van Emil Forsberg werkte de verdediger het leer ongelukkig over zijn eigen doelman Ralf Fährmann heen. Het team van Hasenhüttl gaf de voordelige marge daarna niet meer uit handen en boekte daarmee de achtste officiële zege op rij.

Denk jij dat RB Leipzig kampioen van Duitsland wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sead kolosinac is een Bosniër en geen Kroaat. Bijna goed

Werkelijk een schande wat Werner hier flikt, en dat voor een profvoetballer in de 1e Bundesliga. Grootste schwalbe die ik sinds tijden gezien heb. Natuurlijk ook belachelijk dat de arbitrage het niet ziet, want Fã¤hrmann trekt overduidelijk zijn handen nog terug. Het wordt tijd dat spelers geschorst kunnen worden voor zo'n onsportief gedrag. Zo dat moest ik even kwijt...

Al met al wel een verdiende overwinning voor RB denk ik. Schalke speelde met vlagen best aardig, maar je ziet toch wel de klasse van Leipzig hier. Staan erg solide en maken Schalke het voetballen moeilijk, om vervolgens gevaarlijk te worden in de counter. Alleen jammer dat de goals voor hun op zo'n manier moeten vallen. Nu al kampioensgeluk misschien?

3 december 2016 om 22:11

Kampioensgeluk zou je kunnen zeggen. Ik denk echter dat het nu allemaal mee zit, maar dat ze nog een dip zullen krijgen. Wat niet vreemd zou zijn. Neemt niet weg dat ze het echt goed doen met ook nog leuk voetbal van wat ik heb gezien.

Ben zeer benieuwd naar de clash tussen RB Leipzig en Bayern (weet zo niet wanneer die is).

3 december 2016 om 23:01

De grootste schande is wel het feit dat Werner in het veld al had aangegeven dat er geen contact was met Fährmann en de scheidsrechter bij zijn beslissing bleef. Dit werd door Werner, Höwedes en Fährmann bevestigd terwijl de scheidsrechter na de wedstrijd doodleuk zegt dat Werner niks heeft gezegd. Heb hier echt een Hoyzer 2.0 gevoel bij. Vreselijk dat een goede reeks op deze manier aan een einde komt want deze penalty was bepalend voor het gehele verloop van de wedstrijd.

het het sprookje van RB Leipzig gaat verder en verder, waar zal dit eindigen?

3 december 2016 om 21:00

Ik vrees in Munchen.

3 december 2016 om 22:12

Daar ben ik zeer benieuwd naar. Bayern speelt nou niet echt de sterren van de hemel dit seizoen!

3 december 2016 om 21:26

Heel veel Duitse fans vinden dit anders een grote nachtmerrie.

3 december 2016 om 21:34

De rest van Europa niet.

3 december 2016 om 22:27

die fans gaan niet met de tijd mee, zonder geld kom je nergens tegenwoordig. Ik kijk liever naar Leipzig die zijn geld goed besteedt dan naar een zogeheten 'traditionsverein' zoals hsv die bakken met geld in middelmatige spelers investeert

3 december 2016 om 22:27

Ik wel, deze verschrikkelijke club is precies wat er mis is met het moderne voetbal!

4 december 2016 om 06:04

Hoezo?
Noem eens 5 spelers op dan van leipzig?
Voor pogba zit je waarschijnlijk te klappen die voor 105 terug gehaald is.
Dat is pas wanbeleid.

5 december 2016 om 10:10

En dat van een (mede) Twente fan? Bah bah bah. Elke minuut aandacht aan deze 'club' is er een teveel. Meest gehate club van Duitsland (met afstand).

Het verslag hier klopt niet,werner maakte een schwalbe waarvoor Fahrman geel kreeg. Zelfs de scheidsrechter geeft het naderhand toe zoals te zien in dit interview.
www.youtube.com/watch?v=p5albvsyml4enfeature =youtu.be

3 december 2016 om 23:03

Was inderdaad geen overtreding van Naldo. Werner liep nog een meter of drie door. Maar deze situatie bewijst maar weer eens dat videobewijs hard nodig is om fouten en matchfixing tegen te gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren