Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rashford duikt nachtleven in en meldt zich ziek; Ten Hag reageert met 5 woorden

Laatste update:

Marcus Rashford is in de nacht van donderdag op vrijdag gespot in het uitgaansleven van Belfast, zo meldt The Athletic. De Manchester United-aanvaller zou een nachtclub bezocht hebben en de volgende dag met een privéjet teruggevlogen zijn. Het saillante is: Rashford meldde zich vrijdag ziek voor de training. Erik ten Hag gaat zondag voor het FA Cup-duel met Newport County in op de situatie.

Het was United bekend dat Rashford naar Noord-Ierland zou vliegen, waar een bezoek aan voormalig ploeggenoot in de jeugd Ro-Shaun Williams op de planning stond. Ook lichtte Rashford de club in over dat hij woensdagnacht uit zou gaan in Belfast.

Dat was geen probleem, aangezien de selectie donderdag een vrije dag had. Vrijdag was dat echter niet het geval.

Het belette Rashford niet donderdagnacht opnieuw Belfast in te gaan, aldus The Athletic. De dag daarop meldde de aanvaller zich ziek voor de training.

Ten Hag zei vrijdag op de persconferentie al dat Rashford door zijn ziekte een twijfelgeval was voor het treffen met Newport. Toen hij zondag ontbrak in de wedstrijdselectie, communiceerde United dat ook als verklaring voor zijn absentie.

Geconfronteerd met de geruchten, wilde Ten Hag er niet veel over kwijt. Om precies te zijn: vijf woorden. "Het is een interne zaak", zo sprak de Haaksberger zondag tegenover de camera's van BBC Sport. De situatie doet denken aan afgelopen oktober.

Destijds kwam Ten Hag voor een nagenoeg identieke situatie te staan. Ook toen dook Rashford het uitgaansleven in, na de kansloos verloren derby tegen Manchester City (0-3). Ten Hag legde Rashford geen expliciete straf op, ondanks dat hij de situatie 'onacceptabel' betitelde. Dat had mede te maken met de onverminderde inzet van de Engelsman op de training.

Het is tot dusver onduidelijk of ziekte of straf aan Rashfords absentie ten grondslag ligt zondag. Uniteds topscorer van afgelopen jaargang kent sowieso al een lastig seizoen. Rashford kwam tot dusver pas vier keer tot scoren, al wist hij de afgelopen twee wedstrijden wel het net te vinden. Door zijn afwezigheid is er zondag weer plek voor Antony in de basiself.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het eeuwige talent. Deze man kan het nooit lang volhouden om goed te spelen. Het lijkt wel of er een vloek bij Manu hangt, want elke speler die ernaartoe gaat of uit de jeugd komt zakken uiteindelijk volledig in.

Die groep spelers is mentaal zo rete zwak. Echt bizar hoe slap ze zijn, stel baby's. Je bent meer aan het oppassen dan coachen, ze gaan nooit wat winnen met deze spelersgroep. Meerendeel moet gewoon weg voor je succesvol bent, Mourinho had volledig gelijk.

28 januari 2024 om 19:05

Die gozer mag toch blij zijn dat er geen type Roy Keane meer in de club zit. Je bent ook wel oliedom als je denkt dat het in dit tijdperk niet uitlekt.

28 januari 2024 om 19:24

Ik geef je 100 gelijk. Dit is toch echt serieus om te huilen.. en uiteindelijk moet je daar helaas een groot deel van de huidige generatie (prof-) voetballers onder scharen..

Het geld, en de daarbij behorende status of online "swag" heeft een zieke invloed op het spel. Al jarenlang. Het boeit ze gewoon allemaal niet meer! Ze tikken toch wel de bedragen of geile volgers binnen..

Het geld (en de motivatie) is inmiddels een discussie die zo diep gaat, dat het zelfs bij amateurverenigingen doorsijpelt.

Verklaar me voor gek, ik ben "pas" 32, maar ik zie het overal om me heen in deze sport. Ik ben coach van enkele jeugd- en senioren elftallen in Z-Limburg geweest - en inmiddels weer semi-actief. Het kost je enorm veel moeite om wat discipline en mentaliteit in een elftal te krijgen. De motivatie om volle bak te gaan is er bij velen gewoon niet meer!

Maar er is hoop hoor. Alleen heb je de juiste motivators in je team/staf nodig en een shitload aan tijd! Ik heb het zelf meegemaakt. Het verhaal is wat te lang om hier te posten, maar een goeie voor bij een potje pils op een vrijdagavond!

28 januari 2024 om 21:18

Precies dat. Ik heb zelf ook jeugd getraind en ik merkte het zelfde als jij nu verwoord. Ook speel ik zelf in de 6e klasse en als ik kijk hoe het bij ons team er op gaat, altijd vol gas alles voor de winst. En we krijgen niet eens betaald. Ze moeten die salarissen eens flink reduceren jn het prof voetbal. En anders prestatie salarissen gaan geven. Moet je eens kijken wat ze dan gaan rennen

28 januari 2024 om 20:28

Zeer goed gesproken. Ze verdienen miljoenen en janken heel de tijd. Beetje tegengas en het is ze teveel. Zo jammer voor een club als United

28 januari 2024 om 20:35

Die gozer die net twee weken uitgeleend is aan Sevilla, is daar ook weer uit de selectie gezet vanwege zijn gedraag. Ik geef Sancho twee maanden, maximaal.

Rashford is ook echt per direct gestopt met voetballen sinds hij United heeft belazerd in het hem geven van een dik contract. Misschien dat hij weer wat vorm laat zien wanneer het tijd is om een nieuwe te verdienen.

28 januari 2024 om 19:46

Mensen hebben hem veels te veel opgehemeld omdat die zo prominent deed over dat eten op scholen oid. Hij vergeet echter dat die dik betaald wordt om 100% te geven op het veld. Eigenlijk is zon iemand gewoon een oplichter als je die houding ziet.

29 januari 2024 om 17:58

Geen woord aan gelogen. Het kwam nooit oprecht over bij Rashford. Je hoort hem ook niet meer erover sinds hij zijn dikke contract heeft gekregen.

Dit soort spelers zijn precies het probleem bij United. In potentie echt klasse spelers, mentaal echt afschuwelijk. Pogba, Sancho , Rashford.. mindere mate Lingard , Martial. United heeft karakters nodig.

28 januari 2024 om 18:45

Klopt. In de tijd van Ferguson was het bijna precies het omgekeerde. Carrick, Vidic, Ferdinand, O'shea, Evra... In die laatste 3 jaar met Fergie was het eigenlijk vooral karakter en steeds minder techniek. Nu zit je met een ploeg vol balletdansers waarvan niemand kan doordouwen.

28 januari 2024 om 18:48

Het probleem is gewoon dat geen enkele coach bij United echt de status heeft om in dit soort gevallen keihard te zijn, want ze moeten namelijk minimaal top 4 te halen. Ferguson had die luxe bijvoorbeeld wel. Hij had de status om gewoon toppers als Stam en Beckham genadeloos naar de uitgang te werken. Ten Hag zou dat in theorie ook kunnen proberen, maar als hij de volgende twee wedstrijden weer kansloos verliest, dan wordt er meteen aan zijn stoelpoten gezaagd. En dat weten die spelers dondersgoed. Ze weten dat ze met hun duur contract redelijk veilig zitten en dat de beleidsmakers in dat geval sneller de coach eruit werken dan de spelers waarin net duur in is geinvesteerd.

28 januari 2024 om 18:59

Mwoh, ten Hag heeft anders Ronaldo en Sancho gewoon zonder pardon uit de club gewerkt. Ook hebben trainers best veel krediet gekregen bij United afgelopen jaren. Alleen in de echt schrijnende gevallen, zoals na die eerste tien maanden van Moyes, trokken ze de stekker er echt vroeg uit. En dat terwijl van Moyes het na drie maanden al duidelijk was dat dit echt niet kon.

28 januari 2024 om 19:00

Zou het gewoon doen. Dan maar die ontslagpremie meenemen, zal lekker smaken na het werken met de diva's. Dit United is een onstuurbaar schip zonder leiders. Droevig om te zien.

Misschien met de bezem een keer door de selectie heen en opnieuw beginnen. Op een paar spelers na echt geen leuk team om naar te kijken

28 januari 2024 om 19:00

Lol Jordi lees dit zo vaak erbij zoveel clubs dat ze "even opnieuw moeten beginnen"... was het maar zo makkelijk dat je er 15 spelers uit kan gooien en een nieuwe groep kan halen. Zo werkt het natuurlijk niet. Je hebt te maken met langdurige contracten en op dit moment betaald geen enkele club geld voor Rashford, laat staan hem over te halen met een gelijkwaardig salaris. Schiet hij er komende 5 wedstrijden 10 doelpunten in, dan krijgt hij zelfs een contractverlenging

De Man United cirkel.. weer een speler die zich heeft laten zien vlak voor een contractverlenging om daarna weer terug te zakken naar een bedenkelijk niveau binnen en buiten het veld.

Ben je eindelijk tijdelijk van Sancho af en dan gebeurt dit met Rashford. Trainer zijn bij United verdiend goed maar dit is niet te doen.
Ten Hag heeft mankementen maar dit kan geen enkel trainer zomaar fixen. Een speler dat vorig seizoen zo belangrijk was en nu helemaal niets meer kan en liever feest. Hij is nu gepakt maar ik denk dat hij dit seizoen wel vaker uitgaat.

Heb je Sancho gehad en nu gaat Rashford weer raar gedrag tonen. Je hebt verdomme een wedstrijd en gaat dan een nachtje doorhalen. Die dacht ik heb mijn riante salaris voor de komende jaren weer binnen na afgelopen seizoen. Dit jaar bizar slecht en doet er ook niet alles aan omdat salaris waar te maken. Daarom had je hem gewoon moeten verkopen. Hij heeft altijd dit soort inconsistente in zijn loopbaan.

Ik ga dit respectloze gedrag van spelers nooit begrijpen. Je wordt miljoenen betaald om tegen een bal te trappen en simpel weg het fatsoen te hebben ff gezond te leven en beetje optijd op de club te zijn wanneer dat gevraagd wordt en zelf dat kan je niet?

Lijkt wel of veel jeugdige spelers niet meer de wil hebben om te investeren in zichzelf, maar liever lekker makkelijk zonder te veel inspanningen, vele miljoenen binnenharken. Te veel verwend. En ook niet altijd de juiste entourage om zich heen. Tand des tijds...

Nu maar hopen dat als de volgende speler zoiets flikt, dat deze succescoach hem hetzelfde behandeld als hij met Rashford doet. Maarja, misschien doet hij het wel omdat hij weg wilt. Dan is zulk gedrag wel vaak dé manier.
Probleem van Manu is...er zijn geen spelers meer die voor elkaar door het vuur gaan. Er zijn ook geen personalities meer. Het is een soort van bij elkaar geraapt zooitje. Een zooitje waar ze veel voor betaald hebben. Rashford laat zien dat hij geen respect voor de coach en club heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren