Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ranieri reageert op kritiek: ‘Het was niet zijn fout, maar die van mij’

Laatste update:

Jamie Vardy scoorde dit seizoen pas twee keer in de Premier League en moet volgens Alan Shearer meer energie in een wedstrijd stoppen, zo vertelde de analyticus onlangs bij de BBC. Claudio Ranieri, de manager van Leicester City, neemt het nu voor de 29-jarige aanvaller op.

/

“In mijn optiek kunnen oud-spelers alles zeggen. Shearer was een fantastische doelpuntenmaker, maar soms zijn er maanden waarin je scoort en soms zijn er maanden waarin je niet scoort. Als hij specifiek op de wedstrijd tegen Chelsea doelde, dan kan ik hem zeggen dat ik Vardy toen de specifieke opdracht heb gegeven om bij David Luiz te blijven”, zei Ranieri maandag op de persconferentie voor het Champions League-duel met FC Kopenhagen.

“Ik wilde hem als een kapstok voor de counters gebruiken. Ik wilde dat Vardy dan zou duelleren met David Luiz, dus het was niet zijn fout dat hij niet in het stuk voor kwam, maar die van mij. Het is vooral belangrijk dat hij rustig en sterk blijft en dan komt die goal wel”, besluit Ranieri. Vardy kwam vorig seizoen tot 24 doelpunten in de Premier League.

Moet Jamie Vardy inderdaad 'harder werken'?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Leicester aanvoelt dat ze niet nog een keer kunnen stunten in de PL en zich nu focussen op een mooi resultaat in de CL

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren