Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rangers loopt rood aan en werkt met rotgevoel toe naar clash met PSV

Laatste update:

Rangers heeft zaterdagmiddag met negen man puntenverlies geleden in de Schotse Premiership. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst verloor op bezoek bij Hibernian dure punten: 2-2. Rangers-spelers John Lundstram en Alfredo Morelos moesten voortijdig met rood het veld af. Hibernian kwam in blessuretijd langszij. Het gelijkspel betekent het eerste puntenverlies voor Rangers. Het vizier van de mannen van Van Bronckhorst kan nu gericht worden op de return in de Champions League-playoff tegen PSV van aanstaande woensdag.

Voor de wedstrijd was er een minuut applaus ter nagedachtenis aan keeper Andy Goram. Vorige maand verloor hij de strijd tegen kanker. De legendarische doelman speelde tijdens zijn carrière voor beide clubs. Koploper Rangers trad met bijna dezelfde elf namen als afgelopen midweek tegen PSV aan tegen middenmoter Hibernian. In tegenstelling tot de Eindhovenaren kreeg Rangers dus geen vrijaf om zich voor te bereiden op de belangrijke Champions League-playoff van aanstaande woensdag.

De start was uiterst kalm te noemen op Easter Road in Edinburgh. Na ruim een half uur spelen had Rangers weliswaar het meeste balbezit, 63 procent, maar een schot tussen de palen was er nog niet gekomen. Rangers' Ryan Kent kwam nog het dichtst bij de openingstreffer. Toch kwam de ploeg van Van Bronckhorst, één minuut voor rust op voorsprong via een penalty. Rocky Bushiri maakte een lichte overtreding in het strafschopgebied en de strafschop werd door expert James Tavernier benut.

Vlak na rust sloeg Hibernian meteen terug. Het was Martin Boyle die de thuisploeg langszij schoot. Lang konden zij er niet van genieten want Tom Lawrence, midweeks ook al trefzeker tegen PSV, kopte even later al de 1-2 binnen. Daarna sloegen de stoppen door bij Rangers-middenvelder John Lundstram. Hij torpedeerde doelpuntenmaker Boyle van achteren en kon gaan douchen.

Nog geen tien minuten later werd het tiental Ranger gereduceerd tot negen: Alfredo Morelos kreeg ook rood wegens een harde overtreding op Lewis Miller. De thuisploeg ging wanhopig op zoek naar de gelijkmaker en start een slotoffensief. Dat leverde succes op: een geweldige volley van Josh Campbell zorgde in de blessuretijd voor een punt voor Hibernian en bezorgde de ploeg van Van Bronckhorst zo het eerste puntenverlies.

Rangers blijft nog wel bovenaan staan in het Premiership, maar rivaal Celtic kan morgen thuis bij winst op Hearts de koppositie overnemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties



Ook voor de rode kaarten erg matig en veel kansen weggevend. Kregen nog een strafschop cadeau. Het was helemaal niets. Moet te doen zijn . Grove overtreding in het strafschopgebied? Mijn tv zal wel stuk zijn geweest....

Die Morelos blijft toch ook een ongekend heethoofd. Nu was hij weer met zijn armen aan het zwaaien terwijl zijn team al met 10 man stond.

20 augustus 2022 om 16:36

Hij heeft een neusje voor goals, maar kan soms erg boos worden om niks. Alsof hij ineens doordraait. Dat is wel jammer, want verder vind ik het een erg goede spits.

20 augustus 2022 om 16:57

Ik las laatst iemand hier die opsomde hoeveel kaarten die gast de afgelopen jaren verzamelend heeft. Echt absurd veel blijkbaar haha

De rust hadden zij beter kunnen hebben gekregen dan Psv. Zij hebben het veel en veel harder nodig.
Ik vond Rangers een matige ploeg, maar dat kan zeker ook komen doordat Psv goed opgesteld stond.
Vooraf hoorde ik over het publiek dit en het publiek dat. Weinig van gemerkt in mijn huiskamer

20 augustus 2022 om 16:26

Dat je weinig meekrijgt van de sfeer is eigenlijk vrij standaard als je tv kijkt, omdat het achtergrondgeluid enorm zacht gezet wordt. Aanwezigen zeiden dat er wel degelijk een fantastische sfeer was.

20 augustus 2022 om 16:39

ik hoor nu meer bij Vitesse Heerenveen

20 augustus 2022 om 16:27

Ze hadden de optie om rust te krijgen maar besloten gewoon te voetballen. Rangers was trouwens de eerste helft beter dan PSV. Tweede helft duidelijk voor PSV maar wordt geen makkelijke wedstrijd

20 augustus 2022 om 16:38

Rangers was helemaal niet de betere partij. Psv stond goed gegroepeerd.

Dat is ook een vorm van rust pakken natuurlijk

Vervelend maar deze rode kaarten/schorsingen tellen niet voor de clash met PSV.

20 augustus 2022 om 16:13

In other news: water is wet

20 augustus 2022 om 16:17

Schokkend.

Ik dacht even bij het lezen van de titel dat die aanvaller alsnog rood had gekregen voor die klap op Ramalho

Ik had wel iets meer reacties onder dit artikel verwacht. Tijdens Rangers - PSV doken allerlei mensen op in de comments die al jaren fan waren van Rangers en daarom vurig hoopten dat PSV eruit vloog. Diezelfde mensen zijn nu opeens nergens te bekennen, lijkt wel alsof ze alleen voor de tweeluik met PSV Rangers dan geworden zijn.

On: Die Morelos leert het ook nooit hè. Hoe vaak heeft hij al rood gehad?

20 augustus 2022 om 16:48

Het is ook weekend en lekker weer he... niet iedereen check non stop VZ

20 augustus 2022 om 17:00

Ze sparen hun mb's voor aanstaande woensdag omdat papa en mama natuurlijk niet blijven opwaarderen he.

20 augustus 2022 om 17:16

Zoals bij elke Europese wedstrijd van PSV, Ajax en Feyenoord. Vooral geen aandacht aan besteden. En die Morelos is zo gek als een deur.

20 augustus 2022 om 18:57

Die zijn denk ik allemaal op vakantie tot woensdag 😉

Tsja, alsof wij niet weten dat tussen de Europese wedstrijden door het erg lastig is af en toe.. Zegt vrij weinig i.m.o.

Tsja, alsof wij niet weten dat tussen de Europese wedstrijden door het erg lastig is af en toe.. Zegt vrij weinig i.m.o.

Rangers, toch wel een net niet ploeg, steevast succesvol in Schotland maar al tig jaar op rij niet weten te kwalificeren voor de CL. Zegt ook wel iets natuurlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren