Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ralf Rangnick reageert op geruchten over Ten Hag en Manchester United

Laatste update:

Ralf Rangnick heeft zijn bewondering uitgesproken over het werk van Erik ten Hag bij Ajax. Ten Hag geldt als een van de kandidaten om na dit seizoen het stokje van Rangnick over te nemen bij Manchester United. Rangnick benadrukt in gesprek met Sky Sports dat er voorlopig echter nog niet gesproken is met of over een eventuele nieuwe manager voor volgend seizoen.

“Ik ken hem niet persoonlijk, maar ik heb gezien hoe Ajax zich heeft ontwikkeld sinds zijn komst. Ik weet van het werk dat hij bij Bayern München heeft verricht en het mag duidelijk zijn dat hij een van de topcoaches in Europa is, maar er zijn er nog wel meer. We hebben nog niet gesproken over een nieuwe manager, dus we hebben ook nog niet over Ten Hag gesproken”, geeft Rangnick te kennen. De Duitser nam in december op interim-basis het stokje van de ontslagen Ole Gunnar Solskjaer over.

Rangnick fungeert tot het einde van het seizoen als manager en blijft daarna als adviseur aan Manchester United verbonden. Ook Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino wordt nadrukkelijk genoemd op Old Trafford, maar volgens Rangnick is er nog niet over zijn opvolger gesproken. “Niet met John Murtough (technisch directeur van Manchester United, red.) of iemand anders, er is de afgelopen weken of maanden nog niet over gesproken. Ik heb mijn mening, maar daar hebben we het sinds mijn komst nog niet over gehad. Dat is alles wat ik kan zeggen.”

Tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Manchester City van zondagmiddag kreeg Rangnick al de vraag of zijn opvolger dezelfde voetbalstijl als hij moet hanteren. “Dat weet ik niet, dat hangt ervan af wie de nieuwe manager wordt. Iedere coach heeft zijn eigen visie. Op het hoogste niveau draait het om consistentie. We zijn er allemaal over eens dat Jürgen (Klopp, red.) en Pep (Guardiola, red.) bij de beste coaches ter wereld horen. In het voetbal is het vrij eenvoudig: je moet de best mogelijke mensen met een duidelijke visie hebben en daar niet van afwijken.”

De Daily Mirror voegt zondag een nieuwe naam toe aan de lijst met kandidaten bij Manchester United: Ralph Hasenhüttl. De 54-jarige Oostenrijker staat sinds 2018 aan het roer bij Southampton en heeft bij de huidige nummer negen van de Premier League nog een contract tot medio 2024. Rangnick werkte als baas van het Red Bull-imperium eerder samen met Hasenhüttl, die tussen 2016 en 2018 trainer van RB Leipzig was. Mocht Manchester United Ten Hag willen aanstellen, lijkt er eveneens een vergoeding op tafel te moeten komen. Ten Hag ligt bij Ajax nog vast tot de zomer van 2023.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Manchester United is sportief, commercieel en financieel een mooie stap omhoog vanuit Ajax. De Britse club wil weer terug naar de Europese top en Ten Hag wacht daar een mooie uitdaging. Ik las in de Telegraaf dat Ten Hag deze zomer wil vertrekken bij Ajax, dus deze transfer lijkt een zekerheidje. We zullen zien wat er gaat gebeuren! Ik ga het ieder geval volgen.

6 maart 2022 om 14:07

Nou Klaas, we moeten ook niet opeens doen alsof ten Hag een betere kandidaat is dan Pepijn Lijnders

6 maart 2022 om 14:13

Op dit moment geeft Ten Hag nog wel wat meer laten zien dan Pepijn. Maar geef Pepijn Lijnders ook maar eens de kans bij Ajax. Die gaat ze ook veel succes brengen. Hij zou een goede opvolger zijn van Erik.

6 maart 2022 om 14:35

Lijnders heeft precies niks voor op Ten Hag. Laat hem eerst eens ergens succesvol hoofdcoach worden. Dan praten we verder.

6 maart 2022 om 14:14

Sportief gezien is Man United momenteel helemaal geen stap vooruit. Die ploeg kwakkelt al jaren en speelt volgend jaar misschien wel helemaal geen CL.

6 maart 2022 om 14:25

Daar tegenover staat wel de Premier League tegenover de Eredivisie. Met goed beleid kan Man Utd meedoen om de titel. Alleen dat is nou juist het probleem daar.

6 maart 2022 om 14:44

Sportief kun je echt wel je vraagtekens bij zetten langzamerhand. United fans staan massaal achter zijn mogelijke aanstelling overigens. Vaak op basis vd verkeerde veronderstellingen dat dan weer wel. Het artikel verdraait de feiten ook een beetje er is nl helemaal niet gepraat met Rangnick tot nu toe, wat niet heel goed lijkt tav zijn toekomstige 'adviseursrol'. De directie wil waarschijnlijk voor Poch gaan ik denk dat dat de beste keuze is om andere en verschillende redenen.

Als ten Hag tijd krijgt, kan hij aan iets bouwen. Maar helaas zit er dat niet in bij United of andere ploegen. In Nederland, België, Duitsland, Spanje of Italie steek je er al snel bovenuit. In England is echter zoveel geld at er zeker drie / viertitel kandidaten zijn aan het begin van het seizoen. Pas een docu gezien of Untied, Furgeson hebben ze in de eerste drie jaar ook een aantal keer willen ontslaan. Die heeft uiteindelijk tijd gekregen en daardoor succes.

6 maart 2022 om 14:08

Tja wat noem je tijd krijgen? Volgens mij zaten de laatste 3 ontslagen coaches er toch wel 2 seizoenen, in die tijd moet het toch mogelijk zijn om jouw visie over te brengen en een duidelijk zicht op verbetering te zien zijn.

Zou als Ten Hag-zijnde niet zomaar bij Manchester United instappen, maar dat is gewoon puur omdat het daar in het bestuur al jaren een drama is en er geen touw aan vast te knopen is wat betreft het aan- en verkoopbeleid maar ook wat trainers betreft.

Maar aan de andere kant zijn er vrijwel geen clubs die opzoek zijn naar een nieuwe trainer, want ten Hag zal vast wel loeren op clubs uit de top van de topcompetities. Misschien dat PSG een optie kan zijn aangezien Pochettino toch niet helemaal zeker is en misschien zelf wel naar Manchester United zal vertrekken, maar verder zie ik eigenlijk geen opties tenzij er iets raars zal gebeuren bij een van de andere Europese topclubs.

Heel misschien dat ten Hag ook een optie kan zijn voor Real Madrid. Daar hoor en lees je regelmatig toch kritiek over Ancelotti dat hij niet genoeg rouleert, dat het voetbal niet altijd goed is en als hij geen prijs wint dat hij dan z'n spullen na dit seizoen kan pakken. Maar ik verwacht wel dat Ancelotti kampioen wordt met Real en volgens mij loopt zijn contract volgend jaar zomer af, dan moet ten Hag bij Ajax blijven tot volgend jaar zomer (loopt zijn contract bij Ajax volgens mij ook af) en dat zou ik als Ajacied persoonlijk ook niet erg vinden.

Maar ik denk dat Real na Ancelotti voor een trainer als Raul zal gaan en die dus door zullen schuiven.

6 maart 2022 om 14:46

Ten Hag lijkt me niet iets voor Real. Daar krijg je de tijd niet voor om wat op te bouwen.

Raul zou mooi zijn, moet wel komend jaar als assistent mee lopen bij ancelotti om al wat ervaring op te doen.

Echter gaan er geruchten rond dat Zidane het weer gaat overnemen na dit seizoen of in 2023.

Alsjeblieft geen Erik ten Hag bij Manchester United. Dat zou misschien nog kunnen als veldtrainer in de traditie van Queiroz of Meulensteen. Maar Ten Hag als manager...gedoemd tot mislukken.

6 maart 2022 om 15:36

Enige onderbouwing hierbij?

6 maart 2022 om 15:52

Een goede veldtrainer, waar ik Ten Hag onder beschouw, hoeft geen goede manager te zijn. Ik zie Ten Hag met zijn beperkte manier van communiceren en gebrek aan charisme gewoon niet aan het roer staan van een olietanker als United

6 maart 2022 om 20:03

Ten Hag praat niet soepel, maar je ziet aan de communicatie rondom Overmars dat hij juist wel begrijpt wat er belangrijk is. Hij zegt de juiste dingen. Spelers (en anderen) voelen dat, ook al heb je een accent of spreek je de taal niet goed. Ik denk eerlijk gezegd dat Ten Hag wel de kwaliteiten heeft, maar dat United niet de rust en de organisatie heeft. Gewoon geen goede match.

Lekker handig dat er nog niet over een nieuwe trainer is gesproken. Stel je voor dat united zijn zaakjes op tijd op orde heeft, dat zijn ze niet gewend daar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren