Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola: ‘Zlatan is onvervangbaar, net zoals Maradona en Pelé dat waren’

Laatste update:

De clubleiding van Paris Saint-Germain is bijzonder tevreden over Zlatan Ibrahimovic, maar weet dat ook de 33-jarige spits niet het eeuwige leven heeft als voetballer. In Parijs wordt dan ook al nagedacht over de opvolging van de Zweed. Volgens Mino Raiola gaat dat heel lastig worden voor PSG.

/

De zaakwaarnemer van de sterspeler maakt duidelijk dat het de Frans kampioen nooit gaat lukken om een waardige vervanger te vinden, als Ibrahimovic op een dag vertrekt. “Het is onmogelijk om hem te vervangen, net zoals het onmogelijk was om Diego Maradona en Pelé te vervangen”, doelt de Nederlandse Italiaan in gesprek met de Journal du Dimanche op de Argentijnse en Braziliaanse wereldsterren van weleer.

“Er bestaat niemand die op Ibrahimovic lijkt. Als er een andere Ibra zou zijn, had PSG hem al wel gekocht”, meent Raiola, die overigens niet uitsluit dat de Zweedse aanvaller zijn tot medio 2016 lopende contract verlengt. “We zullen zien. Alles is mogelijk met Zlatan. Hij heeft het erg goed naar zijn zin in Parijs en bij PSG ligt er nog steeds een uitdaging voor hem”, benadrukt de belangenbehartiger.

Denk je dat Zlatan Ibrahimovic nog lang bij Paris Saint-Germain blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat het lastig word voor PSG om Zlatan te vervangen ben ik helemaal eens met Mino Raiola, maar het is niet zoals Napoli of Santos dat Maradona en Pele moest vervangen, die waren echt onvervangbaar en betekenden veel meer voor hun clubs dan men nu kan vatten. Iets zegt mij dat Cavani het in de spits niet veel minder zou doen, al is Ibra wel iets beter en heeft hij dat tikkie extra's.

15 december 2014 om 12:26

Mwua in de wedstrijden die ik heb gezien waar Cavani in de spits moest spelen deed die het wel heeeeel erg minder dan Zlatan.

15 december 2014 om 12:34

Onuur

Dat komt denk ik ook deels doordat Cav nooit ritme kan opdoen in de spits, hij speelt een heel seizoen op de flank, waar hij nog meer dan 1 op 2 loopt en dus goed doet, en dan moet hij een wedstrijd soms 2 plots weer in de spits spelen, zo simpel is dat niet denk ik. Een spits die er 30 inschiet in Italië en meerdere seizoenen 20 of meer maakt is wereldtop, het ligt ook aan andere zaken dat Cav niet zijn volle potentieel laat zien bij Psg.

15 december 2014 om 12:51

Wordt ook wel enorm onderschat hoe belangrijk Ibra is als targetman en zelf spelverdeler, 2 dingen die Cavani toch in veel mindere mate beheerst.

15 december 2014 om 12:53

Snowflake

das wel waar ja, heb je gelijk in. Cav is meer een 16 meter spits die altijd in de juiste ruimtes duikt, Ibra is wel completer.

15 december 2014 om 13:23

Ibra is een levende legende. Wat een beest is het.

Ps die Italiaan moet wat minder pizza gaan eten want hij raakt bijna overstuur

Ik vind het helemaal niks die zlatan. Maakt prachtige goals, word overal kampioen, maar ik kan me niet herinneren dat hij in een grote wedstrijd iets beslissends of iets moois heeft gedaan.

15 december 2014 om 12:28

Dan zou ik toch maar eens goed gaan nadenken. Want elk seizoen doet hij wel iets schitterends in een grote westrijd.

15 december 2014 om 12:45

Elk seizoen in maar 1 topwedstrijd hooguit ja. Goede spits, maar geen god zoals iedereen beweert, zal NOOIT in een rijtje als Ronaldo, Messi, Maradona, Pele komen te staan en het is schandalig dat sommigen dat wel vinden.

15 december 2014 om 15:31

Hij zit al in dat rijtje

15 december 2014 om 22:16

Ik denk dat jou club ibra heel goed zou kunnen gebruiken. Opa van persie gaat denk ook niet lang meer mee en van falcao hebben we ook nog niet veel van gezien. Ibra is in elke competitie kampioen geworden, dus hij zou zeker in dat rijtje kunnen passen.

15 december 2014 om 13:19

Dan moet je toch wat meer Zlatan kijken, 1 voorbeeld: Barca-Real, stond er 5 minuten in en schiet me een heerlijk volley met links de bal naast cassilas, de wedstrijd eindige 1-0

15 december 2014 om 13:49

Klopt hij komt ook veelvuldig positief in het nieuws als hij een arrogante uitspraak heeft of een debiele actie.. Balotelli hoeft het te doen en tja je weet zelf wat er dan gebeurd...

Zlatan is wel te vervangen, maar dan zul je bij de Uefa dispensatie moeten aanvragen of je misschien een twaalfde en dertiende man mag inbrengen.

Heeft bij Juventus,inter,barca en Milan gespeld en nog nooit de CL gewonnen....

Sterk tegen de kleintjes,zwak tegen de toppers.. in Italië noemde ze hem in de CL ombracadabra (schaduw van ibracadabra)

die kampioenschapen zeggen me niks als je altijd bij de sterkste club in die landen onder contract staat,hij heeft nooit op de hoogste podium (champions league) laten zien.

15 december 2014 om 13:15

Onzin er zijn genoeg topwedstrijden waarbij Zlatan belangrijk was

15 december 2014 om 15:33

Hij speelde toch niet voor niks bij die beste clubs?

15 december 2014 om 16:04

Bij Ajax was hij anders juist beter in de CL dan in de Eredivisie destijds.

Kan die raiola z'n mond niet dicht houden. Irritante blaaskaak dat mensen irriteert.

Vertrekt bij Inter.... Inter wint de champions league.
Vertrekt bij Barca.... Barca wint de champions league.

Zo te zien is hij behoorlijk vervangbaar als 2 ploegen na het vertrek van Zlatan instaat zijnde champions league te winnen.

15 december 2014 om 15:16

Niet vervangbaar door middel van een andere speler wel vervangbaar als een collectief maar dat is iedere speler. Toen Ibrahimovic wegging bij Inter kwamen Sneijder, Lucio, Eto'o, Milito en Motta er bijvoorbeeld bij die allemaal in de basiself zaten. Met Barcelona was gewoon pech en ook na z'n vertrek kwamen er een aantal andere spelers bij zoals Villa en Alba om even snel namen te noemen.

behalve met Zweden tegen Portugal.... was het niet voldoende...

Voor zijn eigen portomonee is hij niet vervangbaar ja.
Maar zlatan is geen messi maradonna of cruijff.
Die zijn overvangbaar daar komt er als je geluk hebt een van in de twintig jaar.

Ibrahimovic is een klasse speler en zal later de boeken in gaan als legende. Maar ik denk niet dat hij onvervangbaar is voor PSG. Met Cavani hebben ze een hele goede vervanger klaar staan, tenzij hij daadwerkelijk PSG wil verlaten.
Denk wel dat Ibrahimovic zijn winnaarsmentaliteit onvervangbaar is voor PSG. Hoe die man het uiterste eist van zijn ploeggenoten is gewoonweg geniaal en ik zie niet zo veel spelers hem dat nadoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren