Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Raiola stelt plan voor terugkeer van ontevreden Pogba in werking’

Laatste update:

Paul Pogba speelde in het verleden vier jaar voor Juventus en als het aan de Fransman ligt, komen daar volgens Tuttosport in de toekomst nog wat seizoenen bij. De Italiaanse sportkrant pakt zaterdagochtend namelijk uit met het nieuws dat er achter de schermen wordt gewerkt aan een rentree van de wereldkampioen.

Het is geen geheim dat Pogba een moeizame relatie onderhoudt met Manchester United-trainer José Mourinho en de naam van de middenvelder was in de afgelopen transferperiode bijna dagelijks in de geruchtenrubrieken te vinden. Barcelona leek lange tijd het meest concreet voor de 25-jarige Pogba, maar de Catalanen lijken nu forse concurrentie te gaan krijgen van diens oude club.

Tuttosport weet te melden dat het plan om Pogba terug te brengen naar Turijn al enige tijd geleden in werking is gesteld en dat zaakwaarnemer Mino Raiola zich in het hart van de ontwikkelingen bevindt. De belangenbehartiger wordt binnenkort bij La Vecchia Signora verwacht om de toekomst van Moise Kean, een van zijn andere cliënten, te bespreken met algemeen directeur Giuseppe Marotta en zal dan ook de zaak van Pogba ter tafel brengen.

De middenvelder, die nog tot medio 2021 vastligt bij the Red Devils, zelf hield zich eerder deze week in gesprek met Sky Deutschland nog op de vlakte wat betreft zijn nabije toekomst: “Er is veel gepraat, maar dat is alles wat er is geweest. Ik heb een contract in Manchester. Mijn toekomst ligt momenteel in Manchester. Ik heb daar nog steeds een contract en nu speel ik daar. Maar wie weet wat er gaat gebeuren in de komende maanden”, vertelde hij toen.

Vind jij dat Juventus werk moet maken van de rentree van Paul Pogba?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Los van alle speculaties; wat een team zou Juventus dan toch hebben zeg, man man

8 september 2018 om 11:11

Wat een actie zou het zijn van Juve! Een speler gratis ophalen en dan terug verkopen voor een record bedrag om hem dan waarschijnlijk voor een zacht prijsje weer verwelkomen.

8 september 2018 om 11:26

Zacht prijsje? Hoe kom je aan die info? Alsof Manchester United hem voor een zacht prijsje weg doet. Nee dan zal Juve opnieuw diep in de buidel moeten tasten voor afkoopsom en salaris. Zie dit niet zo snel gebeuren.

8 september 2018 om 17:13

Waar ging Pogba ook alweer voor? 110m ofzo? Verwacht niet dat Juve zo veel moet betalen hoor, zou 80 miljoen in deze markt een realistisch bedrag vinden voor Pogba

8 september 2018 om 19:01

Dus je denkt dat een Man United die het geld niet nodig heeft hem voor schijntje van 80 miljoen laat gaan? Nou dat gaat never nooit gebeuren.

Met Ronaldo in je selectie, komen spelers nog liever naar Juventus. Pogba lijkt me ook iemand die graag met Ronaldo zou willen spelen. Maar het belangrijkste, Pogba is een topaankoop voor Juventus en zal weer zin hebben om te voetballen.

Dus het plan is dat hij aan tafel gaat zitten ....... echt brilliant , je verwacht het niet ,die bevindt zich pas echt in het hart van de ontwikkelingen.

Mocht dit doorgaan, gaat Juventus binnen zo'n 3 jaar echt domineren in Italië. Al die talenten, waaronder Dybala er bijvoorbeeld nog steeds een is. Al bij al handelen ze erg goed tegenwoordig.

8 september 2018 om 11:37

Ze zijn vorig jaar voor de 7e keer op rij kampioen geworden...

8 september 2018 om 12:13

Wat is het verschil tussen domineren (wat ze nu al doen) en echt domineren? Ze winnen nu al alles, de enige sportieve prestatie die ze echt nog hebben is de CL winnen.

8 september 2018 om 15:47

Vorig jaar kwam Napoli wel akelig dichtbij. Dat Napoli net geen kampioen is geworden hebben ze trouwens echt aan zichzelf te verwijten..en was niet de kracht van Juventus.

8 september 2018 om 14:27

Dybala is al 24, wordt over 2 maanden al 25. Kan je echt niet meer tot talent rekenen.

8 september 2018 om 15:11

Hij is inderdaad geen talent meer, maar een topspeler.

Het is een puinhoop bij United. Mourinho eruit is denk ik het eerste wat ze moeten doen en bouwen aan een nieuw jong team dat kan gaan domineren over een aantal jaar. Pogba zou daar de grote man in kunnen zijn. Als het er dan een probleem is tussen Mourinho en pogba en de conclusie is dat de trainer mag blijven denk ik dat de club de verkeerde keuzes maakt. Eenmalig er een hele harde bezem doorhalen, afscheid nemen van de coach en van de vele middelmatige spelers in de selectie en doorpakken met toptalent.

8 september 2018 om 11:32

United is geworden als vrijwel alle Engelse clubs.. kortetermijn presteren.. half jaar slecht? Trainer eruit en weer opnieuw beginnen..

8 september 2018 om 12:11

Ben ik het niet helemaal mee eens. Mourinho gedraagt zich als een idioot en laat united bedroevend spelen. Dit doet hij al langer dan een half jaar. Juist het feit dat hij er nog zit vind ik een contrast met het vluchtige beleid wat jij beschrijft.

Prima. Pogba verkopen voor 200 miljoen en dan bijvoorbeeld Ruben Neves voor een fractie van dat bedrag terughalen. Misschien helpt het om de rust terug te laten keren bij United. Dat gezeik van Raiola en Pogba i.c.m. de walgelijke transfertactiek die Barcelona hanteert ben ik nu al helemaal zat. Dan zie ik hem liever naar Juventus gaan.

8 september 2018 om 11:11

Neves, Thiago, Ndombele halen. McTominay en Herrera wegdoen.

8 september 2018 om 12:23

Het is echt walgelijk idd. Datr de media zo zuigt, stoort me niet eens meer.

Maar Pogba wakkert het zelf steeds weer aan met die debiele uitspraken en dat irriteert me.

K vraag me af wat de fans daar van hem vinden na al dit gedrag.

Neves is een hele goede speler, maar ik zou Savic op nr 1 zetten.

Als United supporter kan ik zeggen dat Pogba stilaan zijn krediet bij de fans aan het verliezen is. Zulke uitspraken, net als die na de eerste match, houden alleen maar speculaties in het leven. Als dat zijn bedoeling is mag hij zo snel mogelijk vertrekken. Wij hebben het vertrek van Beckham, Van Nistelrooy en Ronaldo overleefd. Pogba die nooit 10 deftige matchen na elkaar bij United gespeeld heeft mag zijn capsones meenemen naar waar hij wil.

8 september 2018 om 11:43

Kan je iets nog wel overleven noemen als je al ten dode bent opgeschreven? Want sinds het vertrek van Ferguson heeft United nooit meer goede prestaties gehaald. Het was en is armoede ten top. Grote spelers die het team moeten dragen vertrokken, matigheid keerde ervoor in de plaats terug. Potentiele toppers wordt ongeduldig en als vuil behandeld, de grote sterren wil je eruit werken. Nee het is een grote bende geworden. Overleven? Dit is iets wat al dood is nog een paar messteken geven.

8 september 2018 om 12:22

Je hebt een aparte defintie van dood moet ik zeggen. United heeft nog altijd de grootse fanbase, meeste geld, stadions uitverkocht. Het enige wat ontbreekt is de PL en CL, aangezien na Ferguson nog bekers en EL gewonnenus en vorig jaar 2e plaats.
Is dit voldoende? Nee, bijlange niet maar dood? Beetje lachwekkend.
Ik kan je post ook als een compliment nemen aangezien jij United alleen maar voor het allergrootse bestemd zie dan maakt een 2e plaats, EL ofeen bekertje hier en daar inderdaad niet veel uit .
Mijn ploeg is een aantaal jaar zoekende en chaotisch bezig maar dood is nog honderden jaren verwijderd van ons ).

8 september 2018 om 13:18

Club met de grootste fanbase is toch wel achterhaald ondertussen. Real Madrid en Barcelona hebben bijna 2x zoveel volgers op sociale media.

Raiola werkt aan plan nog een keer vet te verdienen aan Pogba.

Speelde geweldig bij Juventus, heeft een uitstekende WK gespeeld maar onder Mourinho wil het nog steeds niet lukken. Aan wie zou het dan toch liggen?

8 september 2018 om 17:18

WK van hem was met name "goed" omdat eigenlijk niemand het meer verwachte van hem. Speelde zeker niet slecht, maar zou m gemiddeld ook zeker niet boven een 7 of 7,5 geven voor z'n WK

Als ik juve was niet doen,trap niet in de praatjes van de pizza bakker.
Juve heeft hem niet nodig

Ik denk niet dat we hem kunnen betalen. Tenzij iemand anders verkocht wordt. En dan nog, zijn loon is onbetaalbaar voor Juve. Dan kunnen ze ook gewoon Milinkovic-savic kopen. Lager loon, zelfde type en jonger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren