Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola noemt zeven clubs: ‘Die zijn allemaal interessant voor Paul’

Laatste update:

Mino Raiola staat Paul Pogba al jaren bij met raad en daad en hielp de Franse middenvelder ooit van Manchester United naar Juventus. Iedere transferperiode is het weer de vraag of Pogba nog in Turijn blijft of toch ergens anders heengaat en zo ja, waar naartoe dan. Raiola zegt dat er, zoals de zaken er nu voorstaan, zeven clubs zijn die interessant zijn voor zijn 23-jarige cliënt.

/

“Ik heb al gezegd dat Real Madrid Paul aanstaat. Dat is een fascinerende club. Maar dat zijn Barcelona, Manchester United, Paris Saint-Germain, Manchester City, Chelsea en Juventus ook”, somt Raiola op. “Of hij weggaat bij Juventus? Paul moet nog groeien. En hij zit nu bij Juventus, dus een transfer zal altijd eerst via die club lopen”, verduidelijkt de Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer aan RAI.

Raiola noemt clubs als Internazionale en AC Milan niet als potentiële bestemmingen, maar dat kan nog veranderen. “Waarom zou ik niet naar aanbiedingen van die clubs luisteren? Het is mijn taak om mijn spelers zo goed mogelijk te vertegenwoordigen, dus ik sluit niets en niemand uit. Ik moet het beste doen voor mijn spelers.”

In welke competitie speelt Paul Pogba komend seizoen, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga lekker naar de premier league, lekker bij United of city spelen. Kun je daarna altijd nog naar Barca of Real komen. Hij is nog jong en het talent is er zeker!

22 juni 2016 om 14:34

Ik hoef hem niet te zien bij City. Ik heb liever Kroos.

22 juni 2016 om 14:58

Maar die komt niet, zou in mn handjes knijpen voor Pogba

22 juni 2016 om 15:06

Weet je dat zeker? De kans is zeer groot, zeker als Pogba naar Real Madrid vertrekt.

22 juni 2016 om 15:12

Kan natuurlijk altijd, ik ken onze tony niet persoonlijk. Kan me alleen niet voorstellen dat je als Real/barca speler, waar je elk jaar favoriet bent voor de Primera en CL naar City gaat. Een club die in CL nog nooit iets heeft klaargekregen en elk seizoen met 6 a 7 andere teams moet strijden voor de titel.

22 juni 2016 om 15:48

City heeft de halve bereikt hoor in de CL.

22 juni 2016 om 16:12

Nou halve finale, wat knap hoor. Dat is denk ik niet wat Martijn bedoelt met "iets klaar gekregen"

22 juni 2016 om 17:55

Uiteraard zijn Real of Barca DE clubs waar je als wereldspeler naartoe wilt. Pogba is nog jong. Clubs als Man City zijn meer dan prima als alternatief.

22 juni 2016 om 15:03

Wat is er mis met Juve? Dat is een schitterende club waar die ook voor alle prijzen kan spelen. Als hij gaat gaat hij naar Real Madrid aangezien daar zijn voorkeur ligt

22 juni 2016 om 15:06

Vorigee zomer wou hij nog wachten op barca i.v.m. het transververbod van barca

22 juni 2016 om 15:06

Vorigee zomer wou hij nog wachten op barca i.v.m. het transververbod van barca

22 juni 2016 om 15:06

Vorigee zomer wou hij nog wachten op barca i.v.m. het transververbod van barca

22 juni 2016 om 15:06

Vorigee zomer wou hij nog wachten op barca i.v.m. het transververbod van barca

22 juni 2016 om 15:08

Ja inderdaad ajaxmick, zijn voorkeur was om bij Barcelona te spelen.

22 juni 2016 om 15:12

Kun je het nog een keer herhalen Brent, ik begrijp je niet😂. Is dat zo? Dan heb ik mij vergist neem me niet kwalijk. Heb in mijn hoofd dat Real zijn droomclub was/is

22 juni 2016 om 15:28

Hahaha, nee dat is niet zo man.

Ik zit eigenlijk te wachten totdat Raiola zijn eigen plekje bij RTL boulevard krijgt om zo iedere week over zijn eigen spelers te mogen speculeren. Pogba zit nu op het EK in zijn thuisland en moet zich volledig focussen op de prestaties van het nationale elftal. Vervolgens heb je aan een zaakwaarnemer als Raiola die iedere gelegenheid aangrijpt om te speculeren over een mogelijke transfer.

Als club die zijn salaris betaald en ook de commissie netjes zal hebben overmaakt aan Raiola zou ik toch een keer netjes vragen of hij in media iets minder fanatiek zijn spelers wilt promoten.

22 juni 2016 om 15:07

Indirect doet hij dat waarschijnlijk al. Even bellen naar zo'n journalist met wat namen. Hoe meer ploegen, hoe hoger de prijs, hoe hoger de commissie.

22 juni 2016 om 17:43

@rooney

Wees niet zo naïve. Journalisten komen naar hem aangezien hij de speler met de meeste potentie heeft die ook daardoor het duurst in de markt ligt van welke speler dan ook. Alsof hij als hij zo'n speler heeft de media op moet zoeken lol.

Kan die Raiola niet gewoon pizza's gaan bakken of zo. Prijsopdrijver van de seizoenkaarten al over Europe

22 juni 2016 om 14:42

Zijn pizza's zijn niet te betalen man.. fantastische zakenman, dat wel..

23 juni 2016 om 15:28

racist

Ik heb een gevoel dat het Manchester United gaat worden. Sportieve revanche bij de club die hem gratis heeft weggedaan en dat onder 's wereld grootste prestatiecoach.

Dit soort teksten zijn natuurlijk uitsluitend bedoelt om clubs tegen elkaar uit te spelen met als doel zijn mogelijke transfersom op te schroeven. Begint zo langzamerhand irritant te worden met Mino Raiola.

Bayern te hoog gegrepen? Persoonlijk zou ik als ik hem was niet naar Engeland gaan, maar Spanje. Barcelona lijkt dan de beste optie.

Kan die droeftoeter zijn mond houden een keer. Laat Pgba bij Juve en Seria A blijven. Hij is nu de koning in Turijn en op zijn plek. Met alle respect waarom zou je als voetballer naar City gaan, club zonder geschiedenis en als zijn het niet mijn vrienden komt City niet in de buurt van Juve qua voetbal en geschiedenis. PSG idem qua geschiedenis en daarnaast is franse competitie gewoon saai en bij Real en Barca zou hij niet meer " de man" zijn maar een van de aankopen.

22 juni 2016 om 18:04

Geschiedenis is leuk, maar we leven nu. Zeker als voetballer kijk je naar je kansen, zowel op financieel als sportief gebied. Na een paar jaar ben je msischien wel toe aan een nieuwe uitdaging. Financieel kan hij erop voorruit gaan. Bij Man City speel je bij een club die voor alle prijzen mee wilt doen en ben je voor de CL een outsider.

Je kan het ook zo zien: Pogba kan in de geschiedenis van een Man City een veel belangrijker persoon worden dan wanneer hij voor het grote Madrid zou gaan spelen. Aguero gaat de boeken in als een Man City legende. Wat is bijvoorbeeld een Benzema over 15 jaar? Bij City fluiten ze niet hun eigen sterspelers uit, maar worden ze jaren lang gewaardeerd voor wat ze de club hebben gebracht. Pogba is ondanks zijn enorm talent nog steeds niet constant genoeg om Kroos of Modric uit de basis te spelen denk ik. Je wilt niet op de bank komen bij Real als de club 100m heeft uitgegeven aan je.

22 juni 2016 om 23:35

Dat laatste met jou eens, maar van die gekke Perez kun je alles verwachten. Plus ik vind hem ook niet per se beter dan Kroos.
Ik snap dat je voor City bent maar werkelijkheid is dat clubs als City en Chelsea zullen nooit bij elite behoren en zullen over 20 jaar nietszeggende clubs blijven.
Nottingham forrest heeft in de jaren 80 ook 2x Europacup I gewonnen maar weet jij wie de beste spelers waren?
Maar iedereen kent Inter van jaren 60, Inter van 2010, Milan van de jaren 90, Ajax van de jaren 70, Barcelona en Madrid van afgelopen jaren en vele jaren terug, etc.
Je gaat naar City alleen voor het geld op het eerst plaatst punt.

23 juni 2016 om 00:30

In principe gaat het om de perceptie van de reputatie die bepaalde clubs hebben. Wat is de elite, wie bepaald dat? Waar baseer je dat op? In hoeverre weegt het succes uit een ver verleden nog aan de elite status van vandaag de dag? Ik merk dat je daar heel veel mee hebt. Inter was in de jaren 60 bijvoorbeeld heel erg goed. Wat moet ik daar nu mee? Waarom zou ik daarom nu graag naar Inter willen, terwijl ik elders op hoger niveau kan spelen en meer kan verdienen? Dat is natuurlijk een enorm subjectieve kwestie die wordt aangescherpt door de voetbalcultuur waarin iemand leeft.

Mijn vader betrekt al veel sneller clubs tot de elite die in zijn jeugd een grote rol van betekenis hadden. Ik zou sneller geneigd zijn om naar mijn eigen belevingswereld te kijken. Ik volg voetbal pas echt intensief vanaf 2010, waardoor ik sneller de clubs die rond 2010 top waren zou beschouwen als top. Ik heb geen binding met clubs als Nottingham Forrest, Saint-Ettiene, Monchengladbach etc. Worden deze clubs over het algemeen gezien als de elite vandaag de dag? Nee, misschien in de belevingswereld van de generatie van 60 ers.

Voor de mensen die vanaf 2011 zijn geboren, zal de Serie A veel minder een gevoel van elite gaan geven. Mits de Serie A natuurlijk niet opeens decennia lang opkrabbelt tot DE top van Europa. Maar zij zullen, zoals het er nu naar uit ziet, later veel minder het "elite" gevoel hebben bij deze clubs. Zij zullen dan ook sneller terugdenken aan het grote PSG van 2021, dat 2x op rij de CL won, En niet het Ajax van de jaren 70. Zij zullen zich wellicht dezelfde vraag stellen: wie speelden er allemaal bij Ajax dan rond de jaren 70? Net zoals wij de spelers van Nottingham Forrest niet kennen.

Over 20 jaar zijn City en Chelsea waarschijnlijk nog steeds topclubs die ondertussen alleen maar meer prijzen hebben gewonnen. Over 20 jaar horen we mensen nog steeds praten over die goal van Aguero, waarmee ze voor het eerst na ruim 40 jaar weer kampioen werden. Wanneer City over 15 jaar 3x de champions league zou winnen in 6 jaar tijd zullen ze in 2060 nog steeds praten over het grote Manchester City van 2030. Het gaat veel meer om de belevingswereld van de persoon in kwestie. Er zijn anno 2016 al zat landen in de wereld waarin veel mensen wonen die de successen van Chelsea, City of PSG al als legendarisch zien. In Azie zijn er miljoenen "voetbalfans" die simpel weg weinig tot geen binding hebben met geniale teams uit een ver verleden. Die zien vanaf 2000 Premier League voetbal en wat Real en Barca, en vinden dat fantastisch. Voor hun is dat de elite en dat zullen zij meegeven aan hun kinderen.

Er zijn tijden geweest waarin Liverpool en United nog minder prijzen hadden gewonnen dan FC Emmen. Waarom zijn de clubs legendarisch geworden? Door prijzen te winnen en goed voetbalen te spelen. Dat kunnen Psg, Chelsea en City ook en dat zullen ze waarschijnlijk ook gaan doen. Voor mij is City of Chelsea op dit moment niet minder elite dan Liverpool. De reputatie die ik van Liverpool heb is gewoon anders. Maar om daarom te zeggen dat ik liever bij Liverpool zou willen spelen dan een City, daar sta ik totaal anders in.

Dat spelers alleen naar City gaan voor het geld is natuurlijk extreem kort door de bocht. Maar dat weet je zelf natuurlijk ook.

23 juni 2016 om 15:28

He nieuwe Arno Vermeulen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren