Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Raiola moet gewoon stil zijn: we verlengen het contract, met of zonder hem’

Laatste update:

Gianluigi Donnarumma is het pareltje van AC Milan en is op zijn zeventiende al niet meer weg te denken onder de lat bij i Rossoneri. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2018 door en Milan wil deze verbintenis graag met meerdere jaren verlengen. Mino Raiola is de zaakwaarnemer van Donnarumma en probeert het maximale eruit te slepen voor zijn cliënt.

/

Raiola weet dat verschillende Europese topclubs Donnarumma willen hebben en zei laatst dat Milan de keeper daarom rijkelijk moet belonen met een flink hoger salaris. Vincenzo Montella, de hoofdtrainer van de gevallen topclub, is niet echt onder de indruk van die strategie: “Raiola moet gewoon stil zijn: Milan gaat zijn contract verlengen, met of zonder hem”, aldus de coach.

“Gianluigi kan geschiedenis schrijven bij deze club”, gelooft Montella, die al van zijn sluitpost te horen heeft gekregen dat hij graag nog lang in het San Siro wil blijven. In het buitenland kan Donnarumma weliswaar veel meer verdienen, maar hij voelt zich thuis bij Milan.

Denk je dat Gianluigi Donnarumma nog lang bij AC Milan zal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij slim is blijft hij nog een paar jaar zodat hij zich helemaal door kan ontwikkelen en dan pas naar een grotere club verhuizen of blijven als ac milan weer tot de top behoort

19 september 2016 om 17:04

Italiaanse loyaliteit, heerlijk

Het zou mooi zijn als dit soort talenten wat vaker bij hun club blijven ipv te kiezen voor het geld. Hoop dan ook dat hij nog lang bij Milan speelt!

19 september 2016 om 15:58

Het hoeft niet om geld te gaan. Als je alles uit je carrière wil halen en je krijgt de kans dan zul je op een gegeven moment toch moeten vertrekken bij Milan. Deze club is vergane glorie. Het zou mooi zijn als ze weer terug aan de top komen maar dat zie ik niet zo snel gebeuren. Dan zullen ze toch echt wel een fatsoenlijk beleid moeten gaan volgen.

19 september 2016 om 16:12

Ja, maar dit soort spelers behouden kan Milan wel helpen om weer een stijgende lijn in te zetten. Dat is onderdeel van een fatsoenlijk beleid.

19 september 2016 om 18:55

Milan gaat toch verkocht worden en er zal flink worden geïnvesteerd als ik het goed heb. Dan zou ik zeker blijven als zoiets gaat gebeuren.

19 september 2016 om 19:53

Er zit wel verschil tussen loyaal aan ac milan etc of Willem 2 ,deze jongen hoeft niet perse de stap naar het buitenland maken hij speelt al bij een top ploeg en in mijn ogen is het de opvolger van buffon

Waarom zou de beste man niet bijtekenen bij een prachtige club als Milan. Hij is 17 en heeft nog minimaal 20 jaar voor de boeg. Er is genoeg tijd om over te stappen mocht Milan niet meer aanhaken, maar voor nu zou die echt moeten bijtekenen. Op die manier ontstaan er echte clubhelden.

Hij lijkt mij een geweldige opvolger van Buffon als die er na het WK mee stopt. Tot die tijd zou ik als ik hem was sowieso wel bij Milan blijven. Je als keeper zijnde meer bij Milan dan bij een topclub die nauwelijks schoten op doel tegen krijgt.

Die Raiola is toch wel een gigantisch virus voor de voetbalsport. Het is nu een keer aan de Uefa/fifa om de macht van dergelijke zaakwaarnemers in te perken. Want Raiola kan goede spelers met de juiste mentaliteit wel echt helpen, goede spelers met zwakkere mentaliteit en/of dollartekens in de ogen maken het er vaak niet heel goed bij hem vanaf zoals Bouy, Assaidi en Kishna.

19 september 2016 om 15:46

Die goede spelers met de juiste mentaliteit kan iedereen wel helpen hoor, elke zaakwaarnemer is afhankelijk van de kwaliteit van zijn speler. Goed om te horen dat Montella schijt heeft aan Raiola , andersom is dat ook al jaren zo ...

wow een trainer die zegt dat zijn speler ergens meer kan verdienen dan bij AC Milan... wat zijn de tijden verandert zeg voor deze club. AC Milan heeft altijd een speciaal plekje gehad bij mij maar ik herken deze club echt helemaal niet meer. Ik hoop echt dat ze weer terug kunnen klimmen naar de top.

On-topic: Ik begrijp dat Raiola alleen doet waarvoor hij is aangenomen door Donnarumma maar Raiola is alleen goed in het onderhandelen voor en contract, sportief is hij niet een goede adviseur.

19 september 2016 om 16:39

Sportief advies bestaat niet bij Raiola, hij kijkt alllen naar wat hij er uitkan halen

Lekker bij Milan blijven. Kans gekregen om daar veel te keepen, en ik zie niet veel mogelijkheden om nu naar een grotere club te gaan en minuten te maken in het eerste. Maak eerst echt naam als een goede keeper en ga dan kijken of Milan weer opkrabbelt. Zo niet, kan hij altijd nog weg.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren