Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola loopt vooruit op grote wintertransfer: ‘Ik wil hem naar Juve krijgen’

Laatste update:

Als het aan zaakwaarnemer Mino Raiola ligt, maakt Blaise Matuidi in januari de overstap van Paris Saint-Germain naar Juventus. Afgelopen zomer leek de controlerende middenvelder al op weg naar Turijn, maar de clubleiding van PSG stak destijds een stokje voor de overgang.

/

"Als ik in januari de mogelijkheid krijg, zal ik er alles aan doen om Matuidi van PSG naar Juventus te krijgen", belooft Raiola dinsdag in gesprek met La Gazzetta dello Sport. Diezelfde krant meldt echter dat het nog maar de vraag is of Juventus daar nog interesse in heeft. Axel Witsel zou momenteel immers kandidaat nummer één zijn om het middenveld in de winter te versterken.

Eind september liet Raiola nog weten dat Juventus-directeur Fabio Paratici nog altijd boos op hem is vanwege het mislukken van een zomerse overgang. "Maar het was niet mijn schuld. De voorzitter van PSG mengde zich erin en blokkeerde een deal. Paratici hoeft niet boos te zijn, want het is niet waar dat we met PSG in gesprek zijn over een nieuw contract", zei Raiola destijds. De huidige verbintenis van de 29-jarige international van Frankrijk loopt door tot medio 2018.

Wie zou een betere optie zijn voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liever witsel denk ik. Veel goedkoper en ik denk dat je aanvallend meer aan witsel hebt.

11 oktober 2016 om 18:57

Dat zou niet goed zijn voor de portemonnee van Raiola. Hoe duurder de speler, hoe beter voor hem. Kan hij weer wat cijfers bijschrijven op zijn rekening.

11 oktober 2016 om 18:58

Mee eens, Witsel is ook nog eens jonger. En om in Blaise geld te pompen lijkt mij niet nuttig als je Witsel voor een habbekrats haalt!😉

11 oktober 2016 om 19:49

Als je van voetbal houdt, kies dan de technisch enorm verfijnde Witsel die bijna elke wedstrijd een passingpercentage van 97% haalt. Hou je eerder van lompe beenhouwers, dan kies je voor Matuidi. Het zijn 2 totaal verschillende stijlen en je kan het dus ook niet vergelijken.

11 oktober 2016 om 19:54

Bij gelijk welke coach Witsel al gespeeld heeft, was hij altijd al de eerste die op het wedstrijdblad stond. Ook spelers die met hem trainen verbazen zich telkens over hoe goed hij is. Maar op het veld valt het nooit echt op. Een vreemde speler op dat vlak.

12 oktober 2016 om 12:18

Ze staan op dezelfde positie waarom kan ik ze niet vergelijken. Ik geef aan welke speler ik liever zou hebben op die positie.

11 oktober 2016 om 20:01

Beide niet goed genoeg zou ik zeggen, voor het niveau dat juve na moet streven. Gewoon Keihard voor Verrati gaan met 2 jaar. Het middeveld staat nu toch prima?

12 oktober 2016 om 12:19

Verratti gaat zeker meer dan 90 mil kosten. Die zal niet zo snel naar juve komen denk ik. En zoals je zegt als marchisio er is zal het middenveld perfect staan. Alleen heb je wel sterke wissels nodig.

11 oktober 2016 om 22:01

Hij is ook jonger

Matuidi lijkt me de betere voetballer uiteraard maar gezien het verschil in prijs en de spelers die Juve reeds ter beschikking heeft op het middenveld denk ik toch dat Witsel de beste optie is. Er wordt een bedrag van 6 miljoen genoemd, dat is natuurlijk een schijntje. Als ik Juve was haalde ik Witsel in de winter en mocht die deal toch niet succesvol blijken kan je Matuidi altijd in de zomer nog proberen te halen. De Serie A winnen ze toch wel, Matuidi of geen Matuidi. En in de cl kan hij niet meer voor Juve uitkomen dit seizoen. Overigens lijkt het me sws sterk dat PSG een belangrijke speler laat gaan in de winter, zeker aangezien ze niet zo'n beste start van het seizoen hebben meegemaakt

11 oktober 2016 om 18:51

Als je Witsel juist gebruikt, zul je nog verschieten wie de betere voetballer is.

11 oktober 2016 om 19:01

Ben ik met je eens. Maar ik heb het over de spelers in hun huidige vorm en hun prestaties van pakweg de laatste 18 maanden. Dan heeft Matuidi natuurlijk wel een streepje voor

11 oktober 2016 om 19:03

Matuidi de betere voetballer? Matuidi is een draver en powerhouse, Witsel is een powerhouse en technicus. Witsel die juist gebruikt word is beter dan Matuidi. Vind Matuidi sowieso vrij overschat, komt heel lomp over en zakt Europees wel vaker door het ijs.

Ik zou altijd Blaise over Axel kiezen, leeftijdsverschil of niet! Ik vind Witsel ( naast zijn Benfica periode ) nogal overrated.

11 oktober 2016 om 19:12

Ik vind Witsel niets minder dan Matuidi hoor en Witsel is ook een stuk goedkoper.

11 oktober 2016 om 20:13

Matuidi presteert al jaren op een hoger niveau dan witsel, zowel bij zijn club als bij zijn land. Als je dus een zekerheidje wilt zou ik voor matuidi gaan, ga je voor de goedkopere optie dan haal je witsel ( wat ook gewoon een hele goede speler is ).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren