Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola belooft verrassing: ‘Iedereen noemt United maar’

Laatste update:

Maanden geleden werd al duidelijk dat Zlatan Ibrahimovic na vier seizoenen weg zou gaan bij Paris Saint-Germain. Zelf zei de Zweedse spits destijds dat zijn volgende stap ‘een verrassing’ zou zijn en nu is het nog steeds afwachten of dat inderdaad zo is. Vrijwel iedereen rekent erop dat Ibracadabra aan de slag gaat bij Manchester United, zeker nu zijn oude leermeester José Mourinho daar benoemd is. Toch is dat nog niet zeker.

/

Zaakwaarnemer Mino Raiola, die Ibrahimovic al vele jaren bijstaat, benadrukt vrijdag dat het nog open ligt. “Iedereen praat maar over Manchester United, maar we moeten het nog beslissen. Het wordt een verrassing. Het wordt uiteindelijk sowieso een verrassing”, belooft Raiola in gesprek met Expressen. “Moet het per se United zijn waar Zlatan verder gaat? Ligt heel Zweden wakker als dat níet gebeurt?”

“Iedereen noemt United en daarom praat ik niet te veel met journalisten. Er zijn meer clubs in Engeland en Europa, maar toch lijkt iedereen te denken dat Zlatan naar United moet. Wij hebben echter geen haast, ik wil alleen kwaliteit. We zullen wel zien, de tijd die voor ons ligt is een mooie tijd”, aldus de Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer.

Zlatan Ibrahimovic gaat naar...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Ajax ben je altijd welkom Zlatan

27 mei 2016 om 22:10

Ajax zou wel wat totaal onverwachts zijn haha. Ik denk dat hij gewoon naar Man Utd gaat of anders AC Milan.

27 mei 2016 om 22:16

Haha zeker dat denk ik ook Man Utd ligt nu wel voor de hand natuurlijk maar dromen mag altijd

27 mei 2016 om 22:20

Ac milan wat niet europees speelt gaat hij echt niet naar toe hoor, net als united dat EL speelt, hij wil de CL winnen he.

27 mei 2016 om 22:21

Welke serieuze cl kandidaat wil hem hebben dan?

27 mei 2016 om 22:31

Joafca hahahaha hij wilt wel de CL winnen hoor... Zeg jij net, Maar man u speelt geen CL als je dat wist

27 mei 2016 om 22:33

Wij spelen voorronde CL met Ajax. Make us Dream Zlatan hahaha.

27 mei 2016 om 22:33

Als hij de CL wou winnen was hij beter bij PSG gebleven. Real, Bayern en Atletico zijn ploegen die meer kans maken. Maar daar zie ik hem niet meteen naar toe gaan. Heeft ook een verleden bij Juventus natuurlijk.

27 mei 2016 om 22:37

Hij benadrukt regelmatig dat cl winst geen obsessie voor hem is. Al zou dat wel gewoon een act kunnen zijn natuurlijk.

27 mei 2016 om 23:02

vriend ik zeg toch ook dat united el speelt en dat dat de reden is dat ik hem daar niet naartoe zie gaan, als je gewoon leest voordat je wat zegt, hoef ik dit niet uit te leggen.

28 mei 2016 om 13:23

Ik denk dat hij naar Bayern gaat.

27 mei 2016 om 22:18

Denk ook Man Utd maar ooh wat zou het heerlijk zijn als Marc Netto zijn bijnaam verliest en Zlatan ophaalt. Sry miss ben ik te veel aan dagdromen.

28 mei 2016 om 02:52

Zlatan ophaalt? Ja je droomt... Zlatan haal je niet zomaar even op, je benadert hem of hij interesse heeft en Zlatan vukt de rest van de onderhandeling in. Ik denk dat dat ongeveer de gang van zaken is...

Arsenal! Heb al zn interviews teruggekeken waar hij duidelijk aangeeft ooit nog eens met The Wizard of Oz te willen spelen.

Ik wil alleen kwaliteit zegt ie, oftewel: ik wil een hele grote zak met geld... dat kan, dat willen we allemaal

27 mei 2016 om 22:37

Hij heeft geld zat

27 mei 2016 om 23:34

Alsof dat een argument is om niet meer te willen. Niemand heeft geld zat!

Correctie op eerdere post, na duitse bronnen te hebben gelezen zou t zo maar eens kunnen zijn dat Lewan gaat verkassen naar Real (25m p.j.) en dat Bayern Zlatan aanstelt als diens opvolger. Das pas een verassing!

27 mei 2016 om 23:06

Dat lijkt me niet erg slim van de kant van Bayern. Lewandowski is nog maar 27 dus daar kan Bayern nog jaren van genieten.

Vreemd verhaal. Dacht dat Zlatan zei dat hij al heeft besloten waar hij heen gaat. Volgens mij lult raiola maar wat uit zijn nek. Mou en Zlatan hebben waarschijnlijk elkaar al lang gesproken.

27 mei 2016 om 22:38

Raiola weet denknik iets meer dan jij.

Van harte welkom bij Milan! Ze houden t wel spannend :P

Niet United maar City?
haha, zou leuk zijn maar weer bijna 100% zeker dat dit niet gebeurd.
Aguero dan de andere weg bewandelen. top top.

27 mei 2016 om 22:51

Guardiola gaat naar City. Dat gaat sowieso niet gebeuren dus... Weet wat je zegt!

28 mei 2016 om 16:56

dat is de reden dat het bijna 100% zeker niet gebeurd haha,
Weet wat je leest :P

27 mei 2016 om 23:00

Real is in de markt voor
Lewa en aguero... Zlatan gaat denk ik naar bayern

27 mei 2016 om 23:36

Lijkt me niet echt bayern stijl om iemand van zijn leeftijd te halen. Zie ik echt niet gebeuren. Als hij al weggaat, wat ik niet verwacht, halen ze aubameyang gewoon.

28 mei 2016 om 09:16

Haha dat zou wel echt weer typisch Bayern zijn...

Ik denk dat hij naar AC Milan gaat: ten eerste zei hij dat hij zijn beslissing lang geleden had gemaakt en hij kan niet lang geleden hebben besloten om naar United te gaan aangezien United pas twee weken geleden (na de wedstrijd tegen West Ham) had besloten om Van Gaal te vervangen door Mourinho (dit lijkt mij een sterke voorwaarde voor Zlatan om naar United te gaan aangezien hij Van Gaal niet zo mag). Ten tweede zei hij dat Italie zijn tweede thuis is op dezelfde persconferentie waar hij zei dat hij lang geleden had besloten. Tenslotte zegt Raiola dat het een verrassing wordt en als hij naar United gaat is dit voor niemand een verrassing. 1 plus 1... plus 1. De enige voor-argument dat hij wel naar United gaat is een stronthoop Engelse roddelmedia en een grijns van Ibra zelf wat overigens ook van alles zou kunnen betekenen.

Ik denk gewoon manchester united, milan of amerika. Ik denk dat de verrassing wel mee zal vallen.

ajax dat zou pas een verrrrrrrrassssing zijn

uit zijn grijns concludeer ik dat hij die die reporter en die gelovigen uitlacht omdat iedereen denkt dat hij naar Man Utd gaat. hij hoeft de CL niet perse te winnen. Hij wil gewoon lekker voetballen waar hij zich goed voelt en dat is bij Milan. heeft hij al zovaak gezegd. Zijn vrouw gaf ook aan het liefste terug naar Italie te gaan.
Wat moet hij in godsnaam bij United gaan doen die sowieso ook geen CL spelen. Hij zal denk ik rustig willen afbouwen als je dat zo kan noemen, en Milan terug willen helpen om de CL in te gaan en als dat lukt misschien nog een extra jaartje erachteraan, om dan naar Amerika ofzo te verhuizen

27 mei 2016 om 23:38

Ik vond die smile er juist uitzien alsof hij echt naar united gaat :D maar hij is een lolbroek dus t is moeilijk te zeggen.

Misschien doet Chelsea ook nog wel een poging als Diego Costa daadwerkelijk weg wil. Ik vind hem wel bij Chelsea passen op de een of andere manier.

Misselijke zaakwaarnemer, die Raiola.. Nu ook nog gebruik maken om beetje interessant te doen. Kwal, je wil geen kwaliteit, je wil geld. Anders had je niet al een x aantal jongens de kop gek gemaakt en hen clubs aangeboden die goed zijn voor hen, niet voor jou

27 mei 2016 om 23:39

Die clubs waar hij zn jongens naartoe brengt zijn financieel meestal heel goed voor die jongens ..

28 mei 2016 om 10:33

En vergeet niet dat we het hier niet over een talentjes van 17 hebben. Zlatan bepaalt helemaal zelf waar hij heen gaat. Daar doet Raiola weinig aan.

Die gaat naar Nac. Omdat hij zich nog schuldig voelde over dat vernederende doelpunt

Ontopic: Ik hoop dat hij naar de BPL gaat. Hij kan daar met zijn kracht en lenigheid echt een sensatie zijn

27 mei 2016 om 23:53

Leicester

Misschien naar Leceister of Spurs? Dat zou pas een verassing zijn. Of in plaats van Benzema bij Real?

Misschien wel Arsenal? Of anders indd Milan of Juve

Ozil en Ibra = 1 woord PERFECT!
Ik hoop Arsenal.

28 mei 2016 om 02:05

Niet waar. Ozil werkt juist goed met spelers die goede looplijnen hebben. Bijvoorbeeld ronaldo, ibra heeft amper looplijnen hij zakt juist altijd in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren