Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola adviseerde Balotelli: ‘Bel de brandweer en succes verder, Mario’

Laatste update:

Mino Raiola begeleidt als zaakwaarnemer enkele wereldberoemde spelers en schroomt niet om hen ook buiten het voetbal van advies te voorzien. De Nederlandse Italiaan hield Zlatan Ibrahimovic in diens periode bij Ajax voor dat hij beter afstand kon doen van zijn Porsche.

/

Raiola steekt zijn mening doorgaans sowieso niet onder stoelen of banken. “Ik heb geleerd dat je een eigengereide sterspeler als Ibrahimovic, maar ook iemand als Mario Balotelli niet naar de mond moet praten. Waar zij echt geen behoefte aan hebben, is kontenlikkers”, maakt de belangenbehartiger duidelijk in gesprek met Nieuwe Revu. Volgens Raiola helpt het daarbij dat hijzelf eveneens eigengereid is.

“Dan kan je ze ook makkelijker weer met beide benen op de grond zetten indien nodig.” Bij Liverpool-spits Balotelli is dat af en toe nodig, geeft de spelersmakelaar aan. “Die kan soms onvoorspelbaar uit de hoek komen. Zo belde hij een keer in lichte paniek nadat er brand was in z’n huis en wilde van mij weten wat hij moest doen en of ik hem kon helpen. ‘Bel de brandweer en succes verder, Mario’, heb ik toen maar geantwoord.”

Vind je Mino Raiola een goede zaakwaarnemer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet echt een geloofwaardig verhaal.
Waarom zou iemand die brand heeft jou bellen?
En ook al is het balotelli die niet de slimste is.
Hij weet echt wel wat hij moet doen.

22 februari 2015 om 01:41

Als het verhaal klopt dan kan ik me alleen indenken dat Mario de brand veroorzaakt heeft en daarom hem belt.

Kan Mario Balotelli wel de juiste nummers van het alarmnummer vinden? Als hij al moeite heeft de juiste gaatjes te vinden (trainingshesje) en bedenken wat je moet doen bij brand. Kan ik me voorstellen dat een alarmnummer onthouden al helemaal moeilijk is.

Buitendat; de meerwaarde van dit bericht.. wat is dat?

Dus.. Als ik later een manager functie heb bij een bedrijf, en ik steek mijn eigen huis in de fik, dan zou ik mijn administratief medewerker opbellen om te vragen wat ik zou doen...

Hoogachtend,
Punten Slijper

Als dit waar is dan is Balotelli de domste schepsel op aarde. Hij heeft veel talent, maar hij oogt niet echt verstandig of intelligent. Ik heb in het verleden naar enkele interviews gekeken.

Mensen die dit geloven :'
Raiola zoekt gewoon weer aandacht en verzint een verhaal uit zijn duim. Heeft hij ook weet wat hij wilt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren