Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quique Setién: ‘Dat is waarom er geen maat op Frenkie de Jong staat’

Laatste update:

Frenkie de Jong maakt grote indruk op Quique Setién. Daags voor de competitiewedstrijd tegen Getafe steekt de trainer van Barcelona op de persconferentie de loftrompet over zijn middenvelder, die zondag nog tot scoren kwam in het gewonnen uitduel met Real Betis (2-3). Volgens Setién ontwikkelt De Jong zich voortdurend en schaaft hij zijn spel steeds bij, om maar beter te kunnen worden als voetballer.

"Frenkie de Jong is een speler die steeds meer wil leren en zichzelf constant wil ontwikkelen", wordt Setién op de persconferentie geciteerd door Mundo Deportivo. "Dat is waarom ik denk dat er geen maat op hem staat. Ik weet niet hoe ver hij kan reiken. Hij presteert op iedere training goed. Ik hoop dat hij blijft groeien en alsmaar beter wordt." Setién weidt niet uit over de dingen die De Jong leert, maar duidelijk is wel dat de ex-Ajacied onder de nieuwe trainer meer aan aanvallen toekomt.

In 6 wedstrijden onder Setién vuurde De Jong 5 schoten af, terwijl hij in 26 optredens onder voorganger Ernesto Valverde in totaal maar 3 keer schoot. Zijn treffer tegen Real Betis betekende voor De Jong zijn eerste doelpunt sinds 14 september, toen hij scoorde in de thuiswedstrijd tegen Valencia (5-2). Onder Valverde, zo blijkt uit cijfers van Opta, had De Jong gemiddeld 1,3 balcontacten in het vijandelijke strafschopgebied per 90 minuten; onder Setién zijn dat er 3,5. Hoewel De Jong dus zorgt voor een aanvallende impuls, is de club nog altijd op zoek naar een nieuwe aanvaller.

Barcelona hoopt op toestemming van LaLiga om, buiten de transferperiode om, een vervanger voor de langdurig geblesseerde Ousmane Dembélé te strikken. De voetbalbond heeft een speciale regel die een dergelijke transfer toestaat, mits er sprake is van een ernstige blessure. Loren Morón van Real Betis, Ángel Rodríguez van Getafe en Lucas Pérez van Deportivo Alavés worden als opties genoemd om de voorhoede deze maand nog te versterken. Setién beaamt dat de club bezig is met een transfer, maar nog wacht op goedkeuring. "Het lijkt me duidelijk dat LaLiga toestemming hoort te geven en ik denk dat de club er hard aan werkt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze zijn hem daar gewoon allround aan het maken, waar ik in eerste instantie huiverig voor was maar toch wel eens gedacht had dat ik hem aanvallend wou zien. Heel benieuwd waar zijn schip strandt, hoop met die mooie gouden bol hoog in de lucht.

Het is grappig wat een doelpunt kan doen met de meningen van mensen overal. Eerst was het dat ie offensief niet sterk genoeg was om daar te spelen. Maar sorry, als je de bal zo op je borst kan nemen en vervolgens rustig kan afwerken heb je echt wel meer in je mars dan balletjes breed geven. Frenkie kan overal op het middenveld spelen, zover is duidelijk. En zijn eerste jaar is persoonlijk behoorlijk geslaagd. Als je meteen basisspeler bent bij Barca en zelden teleurstelt, mag je best trots op jezelf zijn. And the best is yet to come.

Heel knap hoe Frenkie het doet in een systeem wat eig niet voor hem gemaakt is. Als hij in het nederlands elftal gaat spelen in een systeem met 2 cvms valt hij in een warm bad en gaan wij hem echt zien schitteren ik hoop met donny naast en ginnie voor hem. Frenkie donnie en ginnie wereld middenveld.

14 februari 2020 om 22:21

Ik snap niet waarom barca niet ook zo gaat spelen? Ik hoop volgend seizoen wel met frenkie naast busqie en op 10 coutinho.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren