Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Quincy was zogenaamd onhandelbaar en Memphis kon je niks mee’

Laatste update:

Richairo Zivkovic is een eigenzinnige speler en FC Utrecht-trainer Erik ten Hag is voor hem misschien wel de ideale coach. Ten Hag werkte eerder samen met spelers als Quincy Promes en Memphis Depay. Zij hebben allebei de top gehaald.

/

In gesprek met Het Parool wijst Ten Hag erop dat Quincy en Memphis werden gezien als respectievelijk ‘onhandelbaar’ en ‘iemand waar je niks mee kon’. “Ik ben een trainer die graag het gevecht met dit soort jongens aangaat. Het zijn gasten die stuk voor stuk hun fouten hebben gemaakt, maar die maak ik ook”, zegt Ten Hag.

De oefenmeester heeft zich ingelezen in Zivkovic. Volgens Ten Hag was de aanvaller zich heel erg bewust van wat er in het verleden is gebeurd rond zijn persoon. Half Nederland keek mee over zijn schouder, maar Zivkovic staat open voor verandering. “Hij heeft natuurlijk ook een onvoorstelbare potentie. Hij is doelgericht, snel, heeft een actie en is koelbloedig.”

Erik ten Hag is de ideale trainer voor Richairo Zivkovic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha Depay de top, laat helemaal niets zien en is veel te vroeg vertrokken.
Zivkovic doet het leuk maar laat hem eerst maar een seizoen presteren.

1 oktober 2016 om 09:04

Had jij dat verwacht? De eredivisie was hij wel ontgroeid toch? En onder Louis had ik wel verwacht dat hij iets beter ging presteren. Zonde.
En betreft Promes, als Rusland de top is.. in Nederlands elftal presteert die niks.

1 oktober 2016 om 09:17

De Russische competitie is vele malen beter dan de Nederlandse, ook speelt promes bik oranje als vleugelspeler en bij spartak niet

1 oktober 2016 om 09:20

Ik zeg toch ook niet dat ze eredivisie beter is? Ik weet ook wel dat de Russische competitie sterker is. Alleen als je daar speelt, speel je niet in de top zoals ten Hag wel beweerd.

1 oktober 2016 om 09:21

Tuurlijk was dit te verwachten bij Depay, hij heeft 1 echt leuk seizoen gespeeld, dan ben je er eredivisie nog niet ontgroeid. Laat de spelers eerst maar 3 jaar presteren voordat ze weggaan. In Nederland worden spelers veel te snel opgehemeld en die spelers denken gelijk dat ze er zijn. Ze moeten een goede mentor boven zich hebben die ze even af en toe met de neus op de feiten drukt.

1 oktober 2016 om 09:30

Oke ik niet. Hij speelde al een heel sterk seizoen en ging toen mee naar het WK waar hij ook veel indruk maakte. Had toen al verwacht dat hij ging maar samen met Wijnaldum bleef hij nog een seizoen.
Verder qua uitstraling, kracht en talent had ik wel verwacht dat hij een beter seizoen zou draaien bij ManU. Nu had hij ook wel pech dat heel Manchester United heel zwak was. Natuurijk lekkerdere als je in een goed draaiend team speelt. Probleem is dat Depay zelf het ook aardig verpest heeft daar.

1 oktober 2016 om 09:36

Nou. In Nederland worden talenten echt niet sneller opgehemeld dan in andere landen. Wel staan mensen, zoals jij, altijd het snelst vooraan om talenten, met een dip die normaal is bij talenten (anders was het geen talent meer, he?), volledig af te branden. Met hun 'zie je nou wel, ik wist het allang' (zie hierboven). Triest. Meelopers met de massa. Memphis komt er wel, daarvan ben ik overtuigd. Zijn overstap was vrij logisch. Het kan gewoon tegen zitten. En als er dan ook nog 14 van de 16 miljoen mensen uit je vaderland een half jaar hun plezier moeten halen uit jouw hoed, die dus niet gedragen mag worden tijdens een talentendip, tja, dan zegt dat meer over het vaderland en haar inwoners dan over deze jonge vechter die ondanks alle kritiek (slap gelul) gewoon lekker z'n hoeden blijft dragen. Memphis komt er wel. Echt.

1 oktober 2016 om 09:42

Onzin natuurlijk. Als je echt goed bent, dan blijft die klasse ook in een slecht elftal van je afdruipen. Dan ga je er bovenuit steken. Dat kan hij voorsalnog niet en is dus eigenlijk al mislukt in Engeland. Ik denk ook serieus dat het klaar is met Depay

1 oktober 2016 om 09:58

Mee eens maar hij is ook geen wereldtop toch?. Je moet niet vergeten dat als je in de eredivisie een topspeler bent je in Engeland dat nog lang niet bent natuurlijk. Heel ander niveau. Cristiano Ronaldo had ook 2 seizoenen nodig voor die los kwam. Ik denk niet dat Depay bij Manchester gaat slagen maar wat hier boven ook wordt gezegd, gasten die luidkeels liepen te juichen op het wk en riepen dat Depay de top ging halen zijn nu de eerste die hem naar beneden halen. Dat is wel typisch Nederlands. Het is toch niet zomaar wat bij united te slagen? Kijk naar Nani, Zaha, Januzaj en Forlan bijvoorbeeld en zijn en nog wel meer. Mssn is Everton wel iets voor Memphis. Samen met z'n vriendje Lukaku.

1 oktober 2016 om 11:26

Tuurlijk was het te verwachten dat dit zou gebeuren met Depay. Het had anders kunnen uitpakken, maar dan had hij mij oprecht positief verbaasd. In Nederland was het enige kunstje wat hij uitvoerde namelijk keihard voorbij een verdediger rennen en hard op doel schieten. Hij was de speler in de eredivisie die de meeste kansen/schoten nodig had voor een doelpunt. In engeland krijg je nou eenmaal niet zo veel kansen, en laten verdedigers zich ook niet zo makkelijk voorbij lopen.

Ik denk niet dat het al voorbij is met Depay, maar hij moet wel een flinke stap terug zetten om de europese subtop te kunnen aantikken aan het einde van zijn carrière.

Ben ondanks het feit dat zivkovic het eigenlijk nog nooit ergens echt heeft laten zien toch wel fan van hem. Hoop dat hij het na een goed jaar bij Utrecht bij Ajax nu echt mag laten zien. Daar ben ik overigens bang voor gezien het feit dat zowel Dolberg als Cassiera volgens seizoen niet zullen vertrekken. Dolberg is een groot talent en Cassiera een grote kostenpost (talent moet blijken) dus ben bang dat zivkovic nu al 3e keus is bij Ajax, hoe goed hij ook presteert bij Utrecht. Jammer.

1 oktober 2016 om 09:10

Groningen was hij wel goed. Ajax had Zivkovic gewoon gelijk nog een jaar moeten verhuren aan Groningen. Inplaats van in het 2e stallen omdat hij "moest wennen aan het Ajax spel". Een grap natuurlijk. Gewoon 433 meer niet. Maar goed. Ik denk dat hij nu vooral verhuurd wordt om zijn waarde op te krikken en hoopt Ajax hem te verkopen. Bijvoorbeeld als Haller vertrekt heeft Utrecht wat geld en kan die daar voor vast heen als de samenwerking van dit seizoen bevalt.

1 oktober 2016 om 11:28

Bij Groningen was hij goed, maar hij speelde lang niet alles en stak zeker niet boven de rest uit. Wat ook niet hoeft als 16-jarige natuurlijk. Ik ben benieuwd wat er van hem terechtkomt.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren