Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV'er wil snel duidelijkheid: 'Kans dat ik blijf ligt op negentig procent'

Laatste update:

Luciano Narsingh verwacht dat hij gewoon bij PSV zal blijven. De aanvaller maakte aan het einde van het afgelopen seizoen duidelijk dat hij wel wat voelde voor een stap naar het buitenland, maar het avontuur waar hij op hoopte is nog niet langsgekomen. De transfermarkt is nog ruim twee weken geopend, maar Narsingh denkt niet dat hij nog een transfer zal gaan maken.

/

Narsingh viel zondag in tegen AZ en was een van de meest dreigende spelers bij de landskampioen. “Op dit moment is de kans groot dat ik blijf. Negentig procent”, liet hij na afloop weten aan Voetbal International. “Ik heb het naar mijn zin hier bij PSV, mijn familie ook. Ik heb nooit aangegeven dat ik weg wil. Wel heb ik gezegd: ‘mocht er iets komen, dan wil ik er naar kijken’.”

De 25-jarige Narsingh zit in een van de aankomende dagen met zijn zaakwaarnemer om tafel en wil dan een beslissing nemen over zijn toekomst. “Ik denk niet dat ik te lang moet wachten. Duidelijkheid is ook lekker voor jezelf”, zegt Narsingh, die aangeeft dat de kans groot is dat hij zijn nog twee jaar doorlopende contract bij PSV gaat verlengen, als hij besluit om te blijven.

Voor PSV zou het goed zijn als Luciano Narsingh...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is zeker geen topper maar wel een bruikbare speler die PSV goed kan gebruiken. Dus lijtk me alleen maar goed als hij blijft. Hem voor veel geld verkopen zit er denk ik sws niet in. PSV heeft iets van 5 miljoen voor hem betaald dacht ik? Ik zou al blij zijn als ik zoveel voor hem zou ontvangen.

14 augustus 2016 om 20:30

En een vergelijkbare speler halen is ook lastig. Dat zou dan denk Slagveer zijn, maar hoe hij zich aanpast bij PSV is dan ook een vraagteken. Met Narsingh weet je wat je hebt en dat zit goed. Voor beide partijen zou het goed zijn als hij blijft.

14 augustus 2016 om 20:47

Contact voor een jaar nog toch? En dan bijtekenen voor extra seizoen?

Wie gaat er dan op links.
Lekker blijven.
Prima speler

Narsingh is op zijn plaats bij PSV. Qua niveau lijkt dit het te zijn voor hem en bij PSV komt hij genoeg aan spelen toe. Lekker blijven.

hoop dat hij blijft als invaller kun je hem altijd gebruiken.

Een van de weinige echte klassieke buitenspeler op niveau. Heeft een prima voorzet en zijn snelheid is echt een wapen. Ik zou hem altijd behouden.

*zucht*. De interesse is uitgebleven en daarom blijft hij bij Psv. Heel jammer voor ons, want dat betekent dat we niet worden voorzien van nieuwe impulsen op de vleugels. Narsingh tilt PSV op de lange termijn niet naar een hoger niveau. Dat kun je wel concluderen. Hij heeft natuurlijk goede momenten gekend, maar ook hele zwakke. Dat zal dit seizoen niet anders zijn, vandaag viel hij prima in, maar komende zaterdag kan hij zomaar weer een dramatische indruk achterlaten. Daar hebben wel meer vleugelspelers van PSV last van. Locadia (is geen buitenspeler) rommelt al tig wedstrijden achter elkaar wat aan, Pereiro lijkt alleen als invaller een uitstekende indruk achter te laten en Bergwijn is nog te jong (hetgeen sowieso gepaard gaat met ups en downs). Hoe hard het ook klinkt en hoe goedkoop de deal ook was, de komst van Jozefzoon naar PSV sloeg natuurlijk helemaal nergens op. Een 'tobias Sana'tje' van Brands. PSV heeft behoefte aan betrouwbare spelers op de vleugel, a la Mertens en Dszudszak. Maar het is wel duidelijk inmiddels dat we verder gaan aanmodderen met Locadia/jozefzoon/bergwijn/pereiro/narsingh.

Luuk de Jong heeft in zijn contract staan dat hij niet mag gewisseld worden, laat staan dat er concurrentie voor hem is. De voorhoede maakt een moeizame indruk, de wedstrijden zullen als ze gewonnen worden met een nipte marge worden afgesloten. Ik ben blij dat ik mijn seizoenskaart heb opgezegd, gelet ook op de wissel van Cocu: Schwaab voor Locadia. Normaal gesproken zou ik een gat in de lucht springen voor een wissel van Locadia, maar Cocu ging eventjes 5 verdedigers inzetten om de 1-0 over de streep te trekken. Prima hoor, maar het tekent de onmacht van PSV in aanvallend opzicht.

14 augustus 2016 om 21:12

Schwaab werd er vgm ingebracht omdat az met twee spitsen ging spelen.
Arias en Willems konden dan dos santos en jahanbaksh opvangen.
De 3 centralen pakten dan de twee spitsen op.

14 augustus 2016 om 21:18

Klopt, maar wat ik bedoel te zeggen is dat PSV zou moeten spelen om de 2-0 te scoren. Echter, in aanvallend opzicht hebben ze daarvoor te weinig kwaliteit (zie ook missen van de kansen). Daardoor blijft het billenknijpen, blijft een tegenstander hoop houden op een goed resultaat en moet jij je aanpassen als PSV zijnde in eigen huis.

ik citeer "luuk de Jong heeft in zijn contract staan dat hij niet mag gewisseld worden" wat is dat voor een lariekoek..

14 augustus 2016 om 21:22

Dat is natuurlijk erg overdreven om het punt te maken dat de Jong nooit wordt gewisseld, hoe slecht hij ook speelt. Op de één of andere manier zijn vaak Locadia, Maher en Narsingh het mikpunt van de spot, maar de Jong heeft meermaals dezelfde wanprestaties geleverd als hen en t.o.v. hem zijn er geen kritische geluiden. Waarom wordt Locadia alleen maar als linksbuiten gebruikt terwijl hij feitelijk een spits is? Het zou toch prima zijn om de Jong te wisselen wanneer hij z'n dag niet heeft, om vervolgens Locadia in te brengen op zijn natuurlijke positie? Of praat ik hiermee lariekoek.....

14 augustus 2016 om 22:40

Helemaal gelijk, denk dat een locadia voor psv het niveau heeft om op de bank te zitten en dat accepteert hij niet. Vind dat narsingh met acties te voorspelbaar en met afronden te matig is, al helemaal op champions league niveau. Als psv wil groeien moet het afscheid gaan nemen van dit soort spelers hoe vervelend het ook is.

15 augustus 2016 om 08:21

Ik heb al eens eerder benoemd dat Locadia en de Jong moeten spelen om die spitspositie. De Jong speelt echt met regelmaat dramatisch. Ook gisteren heb ik hem weer niet gezien die 90 minuten. Laat Locadia daar eens staan. Wellicht presteert hij daar wel op niveau (want linksbuiten speelt ook hij dramatisch) en komen we wel meer tot scoren.

15 augustus 2016 om 08:44

Het is toch frappant, dat spits Locadia enkel wordt ingezet als linksbuiten? Een positie waar hij duidelijk niet rendeert. Mensen die aanvoeren dat hij wordt opgesteld omdat hij zo 'hard werkt' geven daarmee feitelijk aan hoe de vork in de steel zit. Ook zijn rendement wordt wel eens aangeduid als argument, maar mensen nemen niet in ogenschouw hoeveel hoger dat rendement had kunnen zijn wanneer er een specialist op flank zou lopen. Die jongen is het niet kwalijk te nemen, omdat hij het zo goed mogelijk probeert in te vullen. Cocu is de boosdoener in deze. De jong geniet een voorkeursbehandeling en Locadia wordt kapot gemaakt als spits. Hetzelfde doet Cocu met het grote talent Pereiro. Die jongen is geen rechtsbuiten, maar eerder een speler die een aanvallende rol zou moeten krijgen in de as. Hij schoot PSV vorige week nog naar een overwinning in een dramatische wedstrijd van PSV zijde. Tuurlijk hij speelde gisteren als een natte krant, maar geef hem eens het krediet wat Locadia bv. krijgt. Die moddert al tig wedstrijden wat aan. Cocu kijkt echter naar hoe mensen 'in de taken' spelen en of ze wel of niet 'werken voor het team'. Op dat vlak scoort Locadia beter dan Pereiro en ik denk dat de keuze van Cocu daar vandaan komt om hem keer op keer te laten staan.

ik ben waarschijnlijk de enige die narsingh steunt.
van mij mag hij blijven, want hij laat zien dat hij niet erg vind om als bankzitter wordt terwijl locadia zit te zeuren. ook laat hij veel dreigend zien en pakt zijn goals nog.
van mij vind ik niet erg als blind hem oproept, want hij laat meer zien dan promes en depay. over depay hoef ik niks zeggen en ik hoop dat blind hem thuislaat anders vind ik hem erg hypocritisch. promes past niet in de oranje speelstijl wat hij nu laat zien. hij heeft geen officiele goal gemaakt. hij zou meer bij countervoetbal passen.

Op dat avontuur kan hij lang wachten, hij zal in ieder geval niet een club van een hoog niveau krijgen die hem zal willen hebben, wellicht nog als een soort vleugelflitser voor de laatste minuten, maar hij zal ook daar, omdat hij niet veelzijdig genoeg is voor de goal, snel door de mand vallen. Ik denk wel dat het misschien goed is om naar een fysiek sterke competitie te gaan, hij is zó rap dat hij daar op de lange meters menig speler er uit rent.

Luciano Narsingh is een prima jongen om erbij te houden.
Hij maakt PSV zeker sterker maar doet dat in mijn optiek vanaf de bank met goede invalbeurten.

PSV moet zich richten op 1 (minimaal) danwel 2 goede vleugelspelers die een directe versterking zijn.

Dan heb je Narsingh (r) / Bergwijn (l) achter de hand en hoef je Locadia en Perreiro niet te belasten met een rol die ze niet ligt. Perreiro heb je dan als goede middenvelder op 10

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren