Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV'er maakt indruk: 'Hij doet me een beetje denken aan Bryan Ruiz'

Laatste update:

Gastón Pereiro krijgt in de komende weken de kans om zich te laten zien. Luciano Narsingh haakte afgelopen woensdag tegen Manchester United al snel af met een blessure en omdat hij de komende weken buitenspel staat, lijkt Pereiro te zijn verzekerd van een hoop speelminuten. Zondag had hij weer een basisplaats tegen AZ en de Uruguayaan speelde een goede wedstrijd.

/

Luuk de Jong is onder de indruk van de zomeraankoop van PSV: “Hij kan geniale dingen doen, ook met zijn lichaamsschijnbewegingen", zei de aanvaller voor de camera van FOX Sports. “Hij doet me een beetje denken aan Bryan Ruiz, in mijn tijd bij Twente. Hij zoekt altijd de actie naar voren. Soms loopt hij zich een beetje vast, maar dat nemen we voor lief."

De Jong scoorde twee keer tegen AZ en is nu in zijn eentje topscorer van de Eredivisie, met dertien doelpunten uit dertien wedstrijden. Zijn tweede goal van zondag werd voorbereid door Pereiro, die in een vol strafschopgebied toch nog ruimte wist te vinden voor een lage voorzet op De Jong. Die kon van dichtbij niet falen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow ik wist niet dat de jong 1 op 1 liep die wordt zeker weggekocht deze zomer. On: ik vind Pereiro echt een geweldige voetballer voor wat hij tot nu toe heeft laten zien. Soms wat nonchalant maar vaak heel goed, hier gaan we nog veel plezier aan beleven.

Beetje een rare vergelijking. Ik zie weinig van Ruiz in hem terug. Alsof Ruiz ook de enige speler is met lichaamsschijnbewegingen. Dan kan je hem ook gelijk vergelijken met 80% van de Spaanse competitie.

29 november 2015 om 20:18

Hij bedoelt dan natuurlijk niet alleen de schijnbewegingen. Als je een beetje verstand van voetbal hebt zie je nog veel meer overeenkomsten.

29 november 2015 om 20:26

Gelukkig heb jij met beide samen gespeeld en kun je dit veel beter beoordelen.

29 november 2015 om 20:28

Weinig van Ruiz? Linkspoot op rechts, vrij lang en flegmatiek, niet super snel, erg technisch en goed in afmaken. Sierlijk, niet te vergeten. Ik zie juist veel van Ruiz bij hem terug. Al is Ruiz nog iets slungeliger en flegmatieker dan Pereiro, die iets meer rechtop loopt.

29 november 2015 om 20:39

Buiten die eigenschappen vind ik hem qua voetballer helemaal niet op ruiz lijken, hij heeft veel meer rust in zijn spel, nog meer overzicht en hij heeft niet zo'n dribbel als ruiz dat heeft maar loopt rustiger met de bal..ik zie hem ook verder komen dan ruiz

30 november 2015 om 02:04

Los van alle vergelijkingen tussen luis en Pereiro is het volgens mij het logisch dat de Jong hem vergelijkt met Luis aangezien hij met hem heeft samengespeeld en getraind.. En volgens mij niet met bijv. die 80% voetballers in Spanje.. Of met een di Maria .. Ook een flegmatieke voetballer .. ( overigens vergelijk hun beiden hier niet met di Maria, laat dat duidelijk zijn hahaha )

30 november 2015 om 07:33

Ik vind hem juist veel beter dan Ruiz, luiz speelt op een andere positie 😉 deze jongen gaat heel ver komen, aan alles zie je dat hij HET gewoon heeft, ik zie hem over een paar jaar de absolute top bereiken.

Echt een heerlijke voetballer ja, de klasse druip er van af. En hij speelt ook lekker onbevangen, dat zag je ook tegen United toen hij bijv met een beweging Rooney even te kijk zette. Heeft geen angst en durft zijn acties te maken, soms is hij wel nog wat slordig. Maar goed hij is natuurlijk ook pas 20.

Volgens mij elke wedstrijd behalve Man Utd nog een assist of een goal. Echt een topaankoop tot nu toe.
Overigens verbaast het me (net als Rombomcu) dat Luuk 1 op 1 loopt. Ik dacht dat hij er minder had gemaakt.

Tegen de tijd dat Jetro Willems en Maxime Lestienne terug zijn, is PSV niet meer te stoppen. Pereiro, De Jong, Guardado, Pröpper, Willems, Lestienne: met zoveel voetbal in het elftal komen er altijd kansen. Het kan een mooi seizoen worden, vooral na de winterstop!

29 november 2015 om 20:38

Als PSV de volgende ronde haalt van de CL en Willems en Lestienne sluiten dan weer aan, dan zie ik ze best wel stunten (zolang ze geen Bayern/barca/real loten)

29 november 2015 om 20:45

Vergeet Bruma, Arias en Brenet niet. Die draaien vooralsnog ook een prima seizoen. PSV had vorig jaar 5 sterkhouders; nu zijn het er straks 7.

Hopelijk winnen ze, zonder Willems, Arias en Lestienne van Cska. Ik ben blij dat Bergwijn al wat minuten heeft gekregen..

29 november 2015 om 20:59

Goed seizoen? 7 sterkhouders? We vergeten dan voor het gemak even dat psv nog niet al te lang geleden het volledig laat lopen tegen excelsior nec heracles en willem 2? Psv heeft een prima selectie hoor, maar niet meer te stoppen? Vandaag een redelijk psv gezien. Eerste helft was goed 2e helft was weer slecht. Tot nu toe maakt psv op mij echt geen indruk, behalve in de cl

29 november 2015 om 22:17

Tja als je zo veel wedstrijden speel en je sta 3 nul voor natuurlijk neem je dan gas terug... je moet verder kijken dan de wedstrijd van vandaag. In de europese top behalve bij Barca en Bayern gaat het overal zo. Snel goals maken en rustig uitspelen die wedstrijd. Dit vind ik juist mooi om te zien dat PSV wel volwassen kan spelen maar nu ook eens in uitwedstrijden doen potverdorie!

30 november 2015 om 08:29

Maakten ze op jou ook geen indruk tegen ajax en feyenoord?

30 november 2015 om 10:04

Nee, totaal niet. Psv was in die wedstrijd tegen ajax gewoon ook niet sprankelend ofzo. Ajax was gewoon reteslecht. En wat koop je daar voor als je niet kan winnen van de clubs in het rechter rijtje?

30 november 2015 om 10:16

Nou dan kun je beter stoppen met na de Eredivisie kijken. Want als je van PSV tegen Feyenoord en Ajax niet onder de indruk raakte, ga je weinig plezier belevenmet deze competitie. Veel plezier met de PL en Liga BBVA!

Nu maar hopen dat Cocu hem verstandig gebruikt. Waarom haalt ie Pereiro eruit en laat hij Locadia staan. Ik denk dat Cocu nog niet uit is waar hij Pereiro het beste kan neerzetten. Pereiro is een ideale nummer 10 vlak achter de diepe spits, maar zo speelt PSV niet. Voorlopig wordt ie alleen gebruikt voor stand in op de flanken.
En hoewel dit niet zijn positie weet ie toch op te vallen. Vandaag 1 assist, 1 afgekeurd doelpunt en 1 schitterende actie waarmee hij bijna het doelpunt van de maand maakte.
Mocht de Jong inderdaad na dit seizoen vertrekken, heb he zijn opvolger al klaarstaan. Gaat de Jong niet weg, zou ik Pereiro als eerste de kans geven. Hij is in potentie veel beter dan de Jong. De Jong zit redelijk aan zijn max. Pereiro komt net kijken

30 november 2015 om 02:41

Pereiro en de jong kunnen prima samen spelen lijkt me.. niet te vergelijken ook niet pereiro is een aanvallend ingestelde middenvelder, de jong een spits.

Vanaf zijn eerste balcontacten in Nederland kon je al zien dat die jongen een soort spelintelligentie bezit. Zoals je dat bv. bij een Pelle ook direct zag. Het heeft me verbaasd dat het toch nog vrij lang geduurd heeft voor hij echt in beeld kwam (afgezien van mogelijke blessures).

29 november 2015 om 22:33

Pelle heeft in zijn eerste periode in Nederland bij AZ toch bar weinig laten zien. Toen hij jaren later bij Feyenoord terecht kwam was hij een veel betere speler

30 november 2015 om 12:43

Jij kijkt puur naar feitelijke prestaties en dan vooral in goals uitgedrukt. Bij Pelle kon je direct al zien dat hij het in zich heeft een heel team beter te laten spelen. Kwestie van vooruit kijken.

Een technisch zeer vaardige speler. Hij is nu al zo veel beter dan Narsingh ooit zal worden. Deze jongen gaat echt een sterspeler worden in de nabije toekomst en met dikke winst worden verkocht als het niet mis gaat.

Hij doet me meer denken aan Javier Pastore. Ze hebben allebei een bepaalde nonchalance gecombineerd met sierlijkheid vind ik. Ook Pastore is technisch zeer sterk en heeft bepaalde lichaamsschijnbewegingen in huis.

Heerlijke speler dit word een grote speler kan de hele dag naar hem kyken wat een dribbel en techniek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren