Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV wil minimaal één jaar langer door met verdediger’

Laatste update:

Joshua Brenet kan een nieuw contract tekenen bij PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de 21-jarige verdediger zijn tot medio 2016 doorlopende contract met een of twee jaar kan verlengen.

/

In de verbintenis is overigens al een eenzijdige optie opgenomen waardoor PSV automatisch tot minimaal 2017 met Brenet door kan. De international van Jong Oranje gaat de aanbieding met zijn nieuwe zaakwaarnemer bekijken, zo meldt de bovengenoemde krant.

Brenet speelde in de jeugd voor onder meer Roda JC Kerkrade en AVV Zeeburgia en stapte in 2011 over naar PSV. Hij maakte in december 2012 in de Europa League-wedstrijd tegen Napoli zijn debuut in de hoofdmacht en heeft inmiddels 57 officiële duels voor PSV achter zijn naam staan.

Een verstandige zet van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen geweldige back, maar met de huidige staat van het Nederlandse voetbal een prima reserve back voor Psv. Snap wel dat ze zijn contract verlengen.

13 oktober 2015 om 20:16

Hij heeft nog wel potentie vind ik. Heeft bijvoorbeeld tegen united en Ajax gewoon ijzersterk gespeeld. En we mogen niet vergeten dat hij nu op links staat waar hij eigenlijk niet hoort.

Voor de breedte meer dan bruikbaar....in Nederland kun je nou eenmaal niet elke positie met 2 gelijkwaardige spelers hebben.
Kortom zeer bruikbaar en veel beter dan bv Tamata

13 oktober 2015 om 20:19

Precies. En een degelijke back is al moeilijk om te vinden laatstaan ook nog eens een back-up. Prima voor PSV dus wanneer hij verlengd.

Is Poulsen eigenlijk niet beter dan deze gozer? Aangezen Pouslen niet/nauwelijks speelt...

13 oktober 2015 om 22:23

Poulsen heeft allerlei kleine kwaaltjes gehad en er was mentaal een probleem als ik me niet vergis. Is nu pas wedstrijdfit eigenlijk.

Pure middelmaat deze jongen , maar als 2e back gaat het misschien nog net . Droevig eigenlijk dat het Nederlandse voetbal zover is weggezakt . Dit soort jongens speelde 10 jaar geleden gewoon bij Volendam ....

13 oktober 2015 om 20:45

Om nog maar te zwijgen wat Volendam tegenwoordig op de backposities heeft staan.......

Brenet speelt de laatste weken gewoon goed. Hij is nog jong en kan nog ontwikkelen.

Joshua Brenet kan een nieuw contract tekenen bij Psv.
Ja daar heb je ook alles mee gezegd middelmaat ze voetballer, maat is nog jong.
Kan wel slagen bij de middenmoot Zwolle denk ik dan aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren