Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV wil aflopende contracten internationals alsnog verlengen’

Laatste update:

PSV is nog altijd in gesprek met Jetro Willems en Luciano Narsingh over nieuwe contracten. De twee hebben een aflopend contract in Eindhoven en zouden derhalve komende zomer transfervrij kunnen vertrekken uit Eindhoven. Om dat te voorkomen hoopt technisch manager Marcel Brands dat het tweetal hun verbintenis met een jaar wil verlengen.

/

Willems gaf deze zomer aan open te staan voor een vertrek bij PSV, maar zover kwam het niet. Brands deed de linksback in juli al een aanbieding, maar daar ging de verdediger niet op in omdat hij rond wilde kijken op de transfermarkt. Er kwamen geen interessante opties voorbij, waardoor Willems bij PSV bleef. Volgens het Eindhovens Dagblad wil de regerend landskampioen het contract van de Nederlands international alsnog verlengen.

Dat geldt ook voor het contract van Narsingh. De buitenspeler gaf eerder al aan niet transfervrij te willen vertrekken uit het Philips Stadion.

Overwintert PSV dit seizoen in Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Internations???? Ik denk niet dat Willems bijtekent. Verkoop hem maar in de winterstop en haal Haps er voor in de plaats.

24 september 2016 om 13:31

Als iemand Willems hebben wou was ie allang weg geweest.

24 september 2016 om 13:57

Monaco wilde hem toch hebben maar volgens mij had hij daar niet zoveel zin in.

24 september 2016 om 15:19

Kan ik me iets bij voorstellen. Integenstelling tot Narsingh, als een PL club je wil hebben op de laatste dag, dan moet je gewoon gaan. Maakt niet uit waar, bij wie of op welke positie (links/rechts/bank/tribune).

24 september 2016 om 19:41

Haps is ook erg duur hoor

Beide spelers willen graag vertrekken dus ik zie t niet zo sne gebeuren. Heb wel medelijden met Narsingh. Die jongen wel weg, maar er is geen intresse.

24 september 2016 om 11:29

Voor ons is het ook erg hoor. Wij als supporters willen ook dat Luciano weg gaat. Je kan dus ook wel een beetje medelijden met ons hebben.
Narsingh is echt een goede jongen en een mooie transfer was/is hem gegund. Helaas heeft hij zich niet meer kunnen ontwikkelen na zijn komst van Heerenveen. Hij is eigenlijk alleen maar achteruit gegaan qua niveau. Bij Heerenveen gaf hij goede voorzetten en haalde hij de achterlijn. Bij PSV probeerd loopt hij alleen maar tegen zijn tegenstander aan terwijl hij 2 seconden daar voor zeeën van ruimte had. Ik snap echt niet dat je zoiets simpels er niet uit krijgt. Eigenlijk is het dus gewoon een domme jongen maar hij heeft wel een knuffel uitstraling dus vandaar dat ik het hem wel gun.

24 september 2016 om 11:52

Dat komt omdat narsingh gras voor zich moet hebben zo vond ik hem tegen atletico goed spelen. Die jongen moet de diepte in gestuurd worden want iemand passeren lukt hem niet vaak.

24 september 2016 om 12:07

Beetje overdreven, niet alle supporters denken zo hoor. Narsingh heeft zich wel ontwikkeld en is in grote wedstrijden altijd handig. Gun hem wel een transfer.

24 september 2016 om 12:13

Beetje overdreven dit. Medelijden hebben omdat hij is gebleven. Ben zelf supporter maar snap de overdreven negativiteit rondom hem niet. Tuurlijk is het geen super speler en dit zal hij ook nooit worden, maar hij blijft met z'n snelheid toch een van de betere rechtsbuitens van de eredivisie. Met de wisselvalligheid van Pereiro vind ik het prima om hem er bij te hebben. Tevens sympathieke die je nooit hoort zeuren en klagen, ook al wordt hij regelmatig in het stadion uitgefloten door 'jullie' supporters.

24 september 2016 om 13:12

Ik fluit hem niet uit hoor. Dat is ook wel overdreven. Hij zet zich wel in maar houd een nieuwe aankoop die beter zal zijn gewoon tegen. Pereiro is geen rechtsbuiten dus die tel ik niet mee. Ook wordt hier ergens gezegd dat hij handig is in grote wedstrijden en dat hij snel is maar wat heb je er aan als hij er niets mee doet wanneer de kans zich voor doet? Ik snap het punt wel en als hij zijn afronding en voorzet op orde had dan was het een topspeler geweest voor PSV maar het zit er nu eenmaal niet in. Als reserve is hij nuttig maar daar kost hij te veel voor. Het is tijd om door te selecteren en andere spelers de kans te geven. Speel desnoods 442 met Pereiro en de Jong in de spits.

24 september 2016 om 14:01

Moet je daarom medelijden met hem hebben? Voor 95% van de eredivisie is er geen interesse. Bovendien denk ik dat elke club in Europa die kleiner is dan PSV Narsingh graag zou willen hebben en vergeet ook zijn maandelijkse salaris niet is niet bepaald een bedrag die medelijden opwekt

24 september 2016 om 15:34

Willems gaat niet bijtekenen. Hij neemt hierin geen enkel initiatief. Terwijl Brands vaak genoeg heeft aangegeven dat hij Willems graag wil laten bijtekenen.

Laat Narsingh aub gewoon vertrekken. Weinig PSV-supporters die daar om zullen rouwen. Neem je verlies maar. Ook volgende transferperiodes zal er geen belangstelling voor hem zijn. Om de doodeenvoudige reden dat hij niet goed genoeg is. En de Nederlandse sub-top kan schijnbaar geen geldsom betalen. Dus als hij bijtekent, zit je volgend jaar waarschijnlijk weer met hetzelfde probleem.

Narsingh teken a.u.b. bij. Ik denk nog steeds dat dit een ruwe diamant is. Komt makkelijk zijn man voorbij is supersnel. Het enige waar op getraind hoeft te worden is afronding en eindpass. Dan heb je echt een klasse speler. Helemaal voor het niveau van Psv.

24 september 2016 om 11:28

Hoeveel jaar krijgt Narsingh nog om zich te bewijzen? Volgens mij zit er simpelweg niet meer in dan wat hij nu laat zien.

24 september 2016 om 11:48

Ik ben het volgens mij als enige met jou eens, Alavez. Narsingh is megasnel en werkt gewoon voor het team. Tegen Atletico zag je ook dat hij gewoon een goede speler is. Met zijn snelheid kan je wedstrijden beslissen! Zoals je al zei, de afronding moet dan wel beter.

24 september 2016 om 12:00

Narsingh is alleen snel, verder niets. Is ook al weer 26 jaar dus ik zie hem echt niet veel beter worden. Hij kan helemaal niets in de kleine ruimte, is eigenlijk ook alleen maar snel zonder bal, heeft geen passeerbeweging dus kan alleen in de diepte aangespeeld worden alleen krijgt PSV vaak geen ruimte. Dus wordt hij continu in de voet aangespeeld en moet hij zijn man opzoeken waar alleen maar corners uitkomen. 1 op 1 met de keeper is hij waardeloos en ook in de 16 bakt hij er niks van.

Hij moet naar een ploeg uit de Premier League die altijd op eigen helft vastgezet wordt en dan is hij wel van waarde, maar PSV krijgt alleen maar ruimte in de Champions League als ze tegen een beter team spelen, in de Eredivisie krijgt PSV nooit die ruimte en dat zijn toch veel meer wedstrijden dan Europees.

24 september 2016 om 12:22

Klopt, vandaar dat ik ook die pot met Atletico noemde. Daar kreeg hij wat ruimte in de counter en dan is hij erg nuttig voor Psv. Tegen teams als Excelsior of Groningen heb je inderdaad niet zoveel aan hem.

24 september 2016 om 13:19

Ik snap serieus niet dat er zoveel commotie is om Narsingh. Een Bergwijn heeft nog minder laten zien en dat zou de vervanger moeten zijn? En ja ik weet hoe jong hij is. Maar die staat er niet direct en ik vraag me ook oprecht af of dat er al snel uit gaat komen. Jozefzoon is ook niet beter en Pereiro is te wisselvallig en traag.

Het eerste seizoen dat we kampioen werden na de lange reeks van Ajax speelde we snel reactievoetbal en dat is mede door Narsingh zo goed gelukt. Evenals het resultaat in Europa.

Ik weet dat hij niet veel rendement heeft en zijn voorzetten vaak slecht zijn, maar de extra wapens die hij heeft (snelheid, passeerbeweging) zijn een groot wapen en een zeer belangrijk wapen voor Psv. Die je ook zou moeten behouden en optimaal moet benutten.

24 september 2016 om 14:07

Zijn voorzetten zijn al een tijdje van goed nivo.

24 september 2016 om 18:30

Ik verdedig Narsingh als enige op voetbalzone al jaareenlang. Het is jammer dat mensen hem zo onderschatten. Hij is de beste rechtsbuiten van de Eredivisie samen met Jahanbaksh. Hij heeft een prachtige voorzet meestal op de hoofd of op de stropdas. Geweldige snelheid en inzicht zijn afronding vind ik ook boven de gemiddelde spits en meestal koelbloedig. Ik heb nooit zijn schoten in de tribune zien belanden, die speler had in het begin van zijn carriere veel meer controle en beheersing over zijn spel maar dat is een beetje verdwenen door de ernstige blessure die hij was opgelopen. Als hij die blessure niet had gehad dan had hij op de dag van vandaag Robben allang uit de basis gespeeld. Echt doodzonde dat hij zo keihard word onderschat. Misschien is hij ook niet zo geweldig zoals ik hem beschrijf maar de kritiek die hij krijgt vind ik heel onterecht en vraag ik me af waar de verstand van deze mensen zijn verstopt.

24 september 2016 om 11:58

Het probleem met Luciano is dat hij te weinig (zelf)vertrouwen heeft/krijgt en te lief is. Ik begrijp best dat hij niet zit te wachten op een verhuur of een stapje terug. Maar een jaar / misschien 2 jaar naar een AZ zou helemaal niet zo verkeerd zijn. Iedere wedstrijd spelen en zijn kwaliteiten benutten.

24 september 2016 om 12:21

Az zou inderdaad wel bij hem passen, al spelen wij eigenlijk ook nog iets te dominant. Hij past beter bij teams die vaak tegen betere tegenstanders spelen, want dan krijgt hij ruimte.

24 september 2016 om 12:26

Uiteraad. Ik had het ook niet per definitie over tacktiek en speelstijl e.d. Maar dat een stapje terug, met wat minder druk en meer vertrouwen hem erg goed zou kunnen doen.

Ik krijg zelf het idee dat Willems aast op een transfervrij vertrek. Waar Narsingh al te kennen heeft gegeven open te staan voor verlenging nu een transfer in de zomer niet is gelukt, daar houdt Willems steeds de boot af. Zou wel netjes zijn mochten beide heren een jaar verlengen en PSV een transfersom gunnen nadat beide jarenlang zich hebben kunnen ontwikkelen.

Overigens denk ik dat PSV beter afscheid kan nemen van beide spelers. Willems kan uitstekend voetballen en heeft een fabelachtige voorzet. Maar het is ook een speler die soms maar wat doet. Loopt soms volledig uit positie waardoor hij zijn team in de problemen brengt. Misschien dat hij een nieuwe uitdaging nodig heeft, maar ik vrees een beetje dat hij Royston Drenthe achterna gaat qua carrière.

Narisngh is een daarentegen een harde werker en doet zijn ding. Is razendsnel, een van de weinige rechtsbuitens die het veld breed houdt. Voetbaltechnisch behoorlijk beperkt en mist te veel kansen. Zal nooit een topper worden, eigenlijk te veel voor betaald toen hij van Heerenveen kwam. Toch nog regelmatig van waarde geweest. Misschien dat een mooie BL of PL middenmoter voor hem geschikt is.

24 september 2016 om 12:05

Bij Heerenveen was hij gewoon een prima buitenspeler. Een rappe, klassieke buitenspeler die buitenom gaat en altijd wel een goeie voorzet in huis had om Dost destijds te bedienen. Kan me nog herinneren dat ik hem liever had dan Lens destijds. Tijdens zijn echter verandert, maar nog steeds denk ik dat hij met zijn snelheid van waarde kan zijn. Het is niet zo dat Psv voorin echt geweldige spelers heeft rondlopen.

Na de wedstrijd tegen atletico willen genoeg clubs narsingh hebben, willems daarin tegen die is gewoon te slecht voor elke club in de grote competities.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren