Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-watcher Elfrink maakt zich zorgen: ‘Dit wordt een never ending story’

Laatste update:

Clubwatcher Rik Elfrink vraagt zich af of Isaac Babadi uiteindelijk zijn aflopende contract bij PSV gaat verlengen. De Eindhovenaren zitten nog altijd in de maag met het achttienjarige toptalent. Babadi mag sinds 1 januari in gesprek met andere clubs, waarna hij komende zomer transfervrij de overstap kan maken.

“Babadi is een soort never ending story aan het worden”, zegt Elfrink in de voetbalpodcast van het AD. “Dat sleept maar door. Niemand weet eigenlijk welke kant het opgaat. Zijn zaakwaarnemers hebben het over perspectief. Zij willen dat hij gaat spelen in de hoofdmacht van PSV.”

De Eindhovenaren zijn volgens Elfrink echter van mening dat ze Babadi financieel gezien een goed aanbod hebben gedaan. “Daarnaast denkt PSV dat Babadi zich prima door kan ontwikkelen in Eindhoven. We zullen zijn beslissing af moeten wachten de komende tijd.”

De rechtsbenige jeugdinternational werd de afgelopen maanden gelinkt aan Feyenoord, dat echter nog niet concreet is geworden voor zijn diensten. Ook zouden diverse buitenlandse clubs de situatie van Babadi bij PSV nauwlettend in de gaten houden.

Ramalho
André Ramalho is een van de andere spelers uit de selectie van PSV die over een aflopend contract beschikt. De Braziliaanse centrumverdediger ging zondag in het oefenduel met Hamburger SV (2-2) nog in de fout door een onnodige rode kaart te pakken.

“Het zou best weleens kunnen dat PSV niet met hem gaat verlengen”, denkt Elfrink. “Als je de wedstrijd tegen HSV zag, dan is dat ook wel logisch. Tegelijkertijd moet je hem ook niet onderschatten. Zo slecht heeft hij het dit seizoen tot nog toe ook niet gedaan.”

De clubwatcher haalt aan dat Ramalho in sommige grote wedstrijden is opgestaan en PSV in de Eredivisie pas zes tegentreffers heeft geïncasseerd. “Dan kun je toch niet zeggen dat het aan alle kanten rammelt of dat het met Ramalho zo verschrikkelijk slecht is gegaan. De enige wedstrijd die ze dit seizoen verloren, stond Ramalho niet in de basis. Dat was tegen Arsenal, toen speelde Armel Bella-Kotchap.”

PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Graag of niet, direct verkopen als hij niet tekent

8 januari 2024 om 07:33

Als die jongen niet tekent dan zit hij gewoon een half jaar zijn contract uit en strijkt hij een leuke tekenbonus op bij zijn toekomstig werkgever. Die laat zich echt niet dwingen om naar MU te gaan als je weet dat je over een half jaar na MC kan gaan met beter salaris en flinke tekenbonus, dit is een fictief voorbeeld.

Feyenoord loopt al jaren te kloten met haar buitenspelers. De laatste echt goede buitenspeler was Sinisterra. Snap niet waarom Feyenoord zich nog niet gemeld heeft. Heel veel uitzicht op speelminuten. Salaris zal wel een dingetje worden. Dat is de keuze die die dan moet maken. Kies hij ala Giminez eerst voor een tussenstap, of ga je direct voor het geld. Ook Ajax zou zich allang moeten melden. Of is de jongen helemaal niet zo goed als men ons doen wil laten geloven?

8 januari 2024 om 09:43

De vraag is of hij een buitenspeler is en/of zichzelf als zodanig ziet. Ik zie in hem meer een 10, of zelfs een 8. Geen buitenspeler in ieder geval. Daarnaast moet hij echt meters maken, bij PSV mocht hij er even aan ruiken, maar gisteren was het ook niet al te veel. Bij Feyenoord zal hij ook niet meteen de kans krijgen, gezien de andere jongelingen daar momenteel. En iedere stap omhoog is puur voor het geld, met wellicht meerdere verhuurperiodes. Zonde als hij niet bijtekent, maar niet ten koste van de hele interne structuur. De club is groter dan 1 willekeurige speler.

8 januari 2024 om 11:10

De speler is er bij gebaat om te spelen. Tekenen is spelen bij Jong, niet tekenen is niet spelen en alleen trainen, of per direct verkocht worden. Clubs moeten ophouden zich te laten chanteren door zaakwaarnemers en alleen investeren in spelers die graag bij de club spelen en die in zichzelf willen investeren

8 januari 2024 om 11:26

En als een speler niet rendeert, dan is men boos dat de speler zijn contract wilt uitdienen.

8 januari 2024 om 13:52

4fredondo: Waarschijnlijk, omdat als PSV niet aan zijn salariseis kan voldoen, dat Feyenoord dat al helemaal niet kan..

Heel groot talent, maar als psv van mening is dat ze hem een goed bod hebben gedaan met toekomst perspectief is dat het.Heel jammer dat we niet genieten van een nieuw talent maar dat het alleen maar hier over gaat.

8 januari 2024 om 07:32

Ik snap hem wel er is helemaal geen toekomst perspectief want hij heeft Till, Tillman en Saibari voor zich die op die plek kunnen spelen. Als Tillman niet terug komt na de zomer dan kan je echt wel minuten maken maar het lijkt erop alsof PSV Tillman graag definitief wil overnemen dus dan valt er niks te halen voor hem. Maar geef dan duidelijkheid en laat de club niet zo aftasten.

8 januari 2024 om 07:34

Als PSV Tillman laat lopen zijn ze niet goed snik. Gast heeft in de minuten die hij kreeg veel indruk op mij gemaakt.

8 januari 2024 om 07:58

Dan is hij dus nog niet beter dan die 3. Elke trainer stelt zijn beste spelers op. Dus als Babadi volgend jaar jaartje ouder is en wellicht ook wat beter moet hij zorgen dat hij beter wordt dan die 3.

En dan kan het snel gaan. Kijk naar Bakayoko, die was vorig jaar ook eerst wissel en is nu de vaste man op RB.

Deze jongen kan het beste zijn geduld bewaren. Hij is nog zo jong, zijn kansen komen wel.

Ik begrijp de ophef niet zo. Ja het is een talent, maar we moeten ook niet overdrijven. Als hij echt zo goed is, zit hij dichter tegen de basis aan, nu heeft hij drie concurrenten voor hem. Het is zijn goed recht om het maximale eruit te halen, maar je kan je hand ook overspelen. Hopelijk hebben zijn begeleiders dan een goed alternatief.

Afscheid nemen en focussen op andere spelers. PSV moet lekker dit soort jongens al lang deadlines geven en anders of weg doen of op de tribune zetten tot ze uit contract lopen.

De zaakwaarnemer wil perspectief anders gaat hij weg. waarheen? Waarschijnlijk naar een club waar hij net zoveel perspectief heeft maar met een beter salaris. Die jochies moeten eens geduld hebben i.p.v. dat gejank

Talent die perse wil spelen moet dan maar aantonen dat hij beter is en vooralsnog is hij dat niet. Bijtekenen of wegwezen, veel te hoog in hun bol tegenwoordig op jonge leeftijd. Die komt ergens over 5 jaar wel weer terug in de onderste regionen van de eredivisie zoals vele voorgangers.

Waarom doen mensen hier altijd net alsof bijtekenen bij PSV of Ajax in alle scenario's het beste idee is? Ik zie het bij Babadi maar ook wanneer er interesse komt in een Hato. Wie zegt dat Babadi zich niet beter elders kan ontwikkelen, volgend seizoen lopen waarschijnlijk nog steeds Til, Tillman en Saibari hem voor de voeten. Zelfde bij Hato, iedereen roept dat hij sowieso nog zoveel jaar bij Ajax moet blijven terwijl ik denk, is dit waardeloze deprimerende Ajax dan de ideale plek om in te groeien? Ik zou lekker weggaan, zowel Babadi als een Hato.

Lekker naar de -19. Dit gaat hem niet worden. Lekker laten gaan.

Babadi = Onana 2.0

Elffrink praat gewoon Bosz na wat Ramalho betreft. Natuurlijk heeft hij het wel slecht gedaan tot nu toe.
Dat Psv aan kop staat en kampioen wordt is niet dankzij Ramalho, maar ondanks
Bosz hanteert de JC filosofie en dat is zo lang je voorin maar 1 meer maakt dan de tegenstander is het ok

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren