Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV volgt Engels voorbeeld en ruimt plekken op tribune in voor spelers

Laatste update:
/

PSV gaat de dug-outs langs de rand van het veld in het Philips Stadion verplaatsen naar de tribune. Daarmee creëren de Eindhovenaren meer capaciteit voor de technische staf en wisselspelers.

De nieuwe plekken komen, naar Engels voorbeeld, op de zuidtribune, aan de linker- en rechterzijde van de spelerstunnel. Een aantal seizoenkaarthouders verliest daardoor zijn plek, maar die personen zijn door de club op de hoogte gesteld. Er wordt gezocht naar een passende oplossing.

Naast de dug-outs wordt ook de oude grasmat vervangen. De nieuwe ondergrond wordt voorzien van een vernieuwde veldverwarming, drainagesysteem, sproei-installatie en ondergrond.

Wat vind jij mooier?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me heel vervelend voor die seizoenskaarthouders. Maar ik weet zeker dat PSV daar wel een mooie vergoeding voor kan vinden. Bl

29 juni 2016 om 15:49

Krijgen lijkt me gewoon andere plaatsen aangeboden.

29 juni 2016 om 20:38

Daar zaten geen mensen achter de dugout want dan zag je niks, dit is een prima oplossing.

29 juni 2016 om 15:57

Volgens mij ook. De graafschap heeft het behoorlijk lang. Waarbij de trainers wel op het veld zitten

En de ooststribune wordt vervangen wordt een staantribune met klapstoeltjes. In vind zo'n dug-out in de tribune altijd wel iets hebben.

Zal net als bij Ajax er mooier op worden!

Wow dat is een goed idee van PSv ! Bij Ajax hadden ze dit natuurlijk al, maar Psv volgt nu ook. Alles beter dan zo'n stomme dugout.

29 juni 2016 om 16:29

Moet je het weer terug op Ajax refereren? Bij de Graafschap hebben ze het al veel langer. Ajax is geen trendsetter wat dat betreft. PSV was de eerste met een stadion in Nederland. Nu heeft Ajax er ook een.... pfff waar gaat het over zeg...

29 juni 2016 om 16:36

Ach, misschien weet ie het wel alleen van ajax. Ik wist het ook niet van de graafschap.

Hij zegt toch niks negatiefs ofzo, zie er geen probleem in. Altijd dat ruzie zoeken..

29 juni 2016 om 19:28

Wow, wat is er met jou aan de hand? Kort geslapen? Ajax is inderdaad geen trendsetter, nee. Dat had je misschien al door toen er in artikel 4 keer werd aangekaart dat PSV hiermee het voorbeeld van de Engelsen volgt...

29 juni 2016 om 21:00

@PSV-040NL

Je kent die Ajacieden toch, die moeten altijd ff laten weten dat ze groter beter of eerder met iets zijn. Typisch 020, het hoofdstad symdroom noem ik dat..

@bahaboy

De toon waarop hij het zegt is genoeg, typisch, had niet anders verwacht van een Ajacied, steriotype gedrag aka het hoofdstad syndroom.

29 juni 2016 om 21:07

Het kleine provinciaaltje complex is bij de PSV-ertjes weer hoog op gelopen... Als je zo over de emmer gaat van deze reactie mis je zelf iets.

29 juni 2016 om 22:22

Hoofdstad syndroom? Haha komop man waar heb je het over? Volgens mij zegt hij niks slechts over psv. Jij hebt een Calimero syndroom denk ik.

29 juni 2016 om 22:24

De enige die over de emmer gaat is Bogarde, waarom vermelden dat Ajax dit eerder had, is het relevant aan het artikel? Totaal niet, gewoon een irritante provocerende opmerking die niks toevoegt, denk je nou werkelijk dat iemand het iets boeit dat Ajax dit eerder had? Alle Engelse clubs hadden dit nog eerder, zoals ook in het artikel staat, het boeit niks Ajax dit óók heeft en niemand vraagt daar om, het artikel gaat namelijk over PSV.

29 juni 2016 om 22:27

Waar heb ik het over? Ik heb het over Ajacieden die in vrijwel alle artikelen die niks met hun club te maken hebben toch even willen laten weten dat hun iets eerder hadden of beter met iets zijn. Gezien je mijn reactie niet begrijpt zul je zelf niet veel anders zijn. "WoW Ajax had dit al eerder" vind je dat een volwassen opmerking op een artikel dat over PSV gaat? Lachwekkend

1 juli 2016 om 10:34

Ik heb al een eeuwigheid niet gereageerd, maar hiervoor maak ik graag een uitzondering. Het lijkt me zo vreselijk, dat calimerocomplex. Dat je direct als een provinciaaltje om jezelf heen gaat slaan als iemand de suggestie wekt dat de grote club uit de hoofdstad iets eerder was met zoiets simpels als een dug-out....
Waar kan je jezelf in hemelsnaam druk om maken...

29 juni 2016 om 18:23

Ajax heeft geen stadion, maar in de Arena hebben ze dit inderdaad al enige tijd. Overigens ook naar Engels voorbeeld.

29 juni 2016 om 18:34

PSV en Feyenoord gelukkig ook niet , net zoals bijna al onze clubs.

Mooi! Was een tijd terug bij de Graafschap en vond het er mooi uitzien. In ieder geval beter dan een normale dug out. Met ook de statribune op komst gaat ons stadion er beslist op vooruit!

Er komt op korte termijn dus geen nieuw stadion. Aan de ene kant mooi, want het is een schitterend stadion, aan de andere kant misschien jammer, want de capaciteit houdt niet over. Als je ziet dat de Champions League binnen een half uur is uitverkocht en de topwedstrijden na een uur zi ongeveer.

29 juni 2016 om 16:38

Ik heb begrepen dat psv bij de Herdgang een nieuw stadion wil neerzetten dan heb je alles bijeen. Ik weet echter niet op welk termijn

29 juni 2016 om 16:46

Dat stadion dat je bedoelt is een klein stadion voor Jong PSV en het Vrouwenelftal

29 juni 2016 om 17:22

Ik moet er echt niet aan denken dat PSV zou verhuizen.

1. De complete geschiedenis van de club ligt op die plek, PSV speelt al 103 jaar op hetzelfde veld.
2. Supporters van andere clubs schijnen dat doorgaans niet zo te ervaren, maar ik vind het Philips Stadion het meest sfeervolle stadion van Nederland. Groot maar toch knus. Die sfeer krijg je nooit meer terug in een nieuwbouwstadion.
3. De ligging midden in het centrum van de stad, op tien minuten lopen van het Stratumseind, dat hoort onlosmakelijk bij de identiteit van de club. Als PSV nu ergens buiten de stad zou gaan zitten, dan zou het karakter van de club voor een deel verdwijnen.

Het Philips Stadion is nu op zich groot genoeg voor de meeste eredivisiewedstrijden. Dat er zo nu en dan wat mensen achter het net vissen bij de Champions League-wedstrijden en de competitietoppers, dat is dan maar zo. Om daar nou 103 jaar geschiedenis en de clubidentiteit voor weg te gooien, alsjeblieft niet zeg...



zo bijzonder is dat niet. Heracles, de Graafschap en Zwolle hebben dit al jaren.

PEC heeft dit een aantal jaren terug ook gerealiseerd.
Het verschil is dat dit gelijk een uitbreiding van de tribune betrof dus seizoenkaarthouders hoefden niet te verkassen.
Het ziet er wel geweldig uit natuurlijk

Prima idee hooor. Wordt het trouwens niet eens tijd dat alle stoelen worden vervangen. Het valt mij altijd op dat de stoelen zo vaal zijn. Die zijn al wat jaren gebruikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren