Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV troeft concurrentie af: ‘Hij gaat naar Eindhoven, zij boden meer’

Laatste update:

Maximiliano Romero gaat naar alle waarschijnlijkheid tekenen bij PSV. Volgens onder meer het Eindhovens Dagblad gaat de spits van Vélez Sarsfield inruilen voor PSV. In het Philips Stadion ligt een vijfjarig contract klaar voor de Argentijn en PSV betaalt naar verluidt 10,5 miljoen euro. VfB Stuttgart was ook in de markt voor het talent, maar de aanvaller gaat dus naar de Eredivisionist.

In gesprek met BILD laat Michael Reschke, sportief directeur van de Bundesliga-club, weten dat PSV inderdaad de nieuwe werkgever van Romero wordt. "Ik kan PSV alleen maar feliciteren. Voor PSV is het zowel economisch als sportief een topoplossing, dit hadden wij ook graag gehad. Jammer genoeg heeft men ons duidelijk gemaakt, ondanks de gesprekken met de speler en zijn entourage die veelbelovend waren, dat ons bod lager was dan dat van Eindhoven."

"Dat is de realiteit, zo staan we er financieel nou eenmaal op. Met meer investeerders achter ons konden we de speler vastleggen", aldus Reschke, die wist dat er niet veel financiële armslag was bij Stuttgart. "Daarom ben ik ook niet gefrustreerd. Ik weet zeker dat Romero over twee of drie jaar meer dan dertig miljoen euro waard zal zijn. Hij was voor ons een goede investering voor de toekomst geweest."

Romero had al eerder in Europa terecht kunnen komen, want in 2015 was hij dicht bij een transfer naar Arsenal. Een knieblessure gooide echter roet in het eten. De spits maakte vorig jaar zijn debuut in het eerste elftal van Vélez en maakte tot dusverre 8 doelpunten in 39 officiële wedstrijden voor El Fortín, de club waarbij hij nog tot de zomer van 2019 onder contract staat. Aanstaande dinsdag of woensdag reist hij af naar Nederland voor een medische keuring.

Een goede aankoop van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd zeg, als ik de verhalen moet geloven is dit een veelbelovend talent. Doet PSV toch weer goed. Gericht gescout en aantrekken zo’n speler. Laat ons verassen!

10 december 2017 om 16:07

Klopt, maar er ligt weer een gevaar op de loer. Voorheen werden er ook dure spelers gehaald onder Van Raaij en toen kwamen we in de financiële problemen. We kunnen dit keer niet eerst het parkeerterrein verkopen en daarna de grond onder het stadion en de Herdgang

Spannend, mooie aanvulling met ook Malen en Lammers die eraan komen.

10 december 2017 om 15:33

Malen ben ik wel van gecharmeerd; Lammers komt denk ik tekort voor PSV. Prima spits voor Utrecht, Heerenveen etc. Ik zie meer potentie in piroe. Ben wel benieuwd naar deze Romero!

10 december 2017 om 15:38

Ik zou Maken op de flank (zoals in Engeland) ook niet uitsluiten, op 10 vind ik hem wel stuk minder maar heeft hij ook vaker gestaan. Piroe, Malen en Romero zijn alle 3 van zelfde geboortejaar meen ik (1999) dus voorlopig is dan geen nieuwe spits meer nodig in Eindhoven.

Alle tekenen wijzen erop dat dit een enorm talent is, maar het is gewoon afwachten hoe hij zich aan gaat passen en ontwikkelen.

Is er iemand die ook echt wedstrijden van hem heeft gezien en iets kan vertellen over wat voor type spits het is?

10 december 2017 om 15:53

Zijn statistieken niet vind ik

10 december 2017 om 16:05

Argentinie heeft geen competitie waar je er makkelijk 30 inschopt (ondanks het vele aantal teams). Daarbij Velez scoort amper.. dit jaar nog geen 10 goals gemaakt geloof ik. Moet bekennen dat ik hem nooit heb zien spelen, maar schijnt wel echt een goed talent te zijn. Opzich kunnen die Argentijnen wel spitsen opleiden natuurlijk!

Debuut seizoen en maar 8 goals in 39 duels niet veel belovend en dan 10,5m laat me graag verassen

10 december 2017 om 15:32

Dit was niet zijn debuut seizoen, speelde laatste competitie 10 wedstrijden (4 goals, 1 assist) en raakte geblesseerd laatste paar wedstrijden. Moet wel zeggen dat zijn team maar 6x scoorde in de wedstrijden die hij speelde en hij bij 5 ervan betrokken was volgens transfermarkt

10 december 2017 om 15:36

Ja als hij veel meer scoorde zou PSV hem niet kunnen betalen. De kunst van scouten is ontdekken voordat zo'n speler nog meer waard word.

10 december 2017 om 15:40

Ruud van Nistelrooij scoorde in zijn prille begin van zn carrière in 69 wedstrijden bij fc den bosch slechts 17 x...de rest is geschiedenis!

10 december 2017 om 15:56

@batigol1:

Van Nistelrooij was in zijn Den Bosch-tijd ook nog geen spits, hij was toen nog een pure middenvelder. Later bij Heerenveen kwam Foppe de Haan op het idee om hem in de spits te zetten, Van Nistelrooij zag dat zelf aanvankelijk totaal niet zitten.

10 december 2017 om 15:48

Ik zou me niet graag laten verassen!

En het zegt natuurlijk niet veel, er zijn tal van voorbeelden dat spitsen bij de ene club ineens doelpunten aaneenrijgen en bij een andere club geen pepernoot raken. Als spits is een stap naar de Eredivisie sowieso een slimme stap denk ik. Volgens mij is dit de hemel voor menig spits!

Sportief opgepakt van Stuttgart. De concurrent feliciteren en je verlies nemen. Zo wil ik meer directeuren horen spreken!

10 december 2017 om 15:41

Dat is netjes inderdaad!

Zal hij in de winter of zomer overkomen?

Hier geloof ik nou geen hout van. Van de zomer was er nog geen eens geld voor een linksback van het niveau Butnner en nu ineens wel een spits ter waarde van 10 miljoen. Daarnaast heb je nog altijd De Jong op de loonlijst staan die redelijk nuttig is. Leuk hoor, hij zal vast heel talentvol zijn maar ik verwacht eigenlijk dat dit niet echt is. Eerst maar eens een officieel bericht te horen krijgen van PSV zelf.

10 december 2017 om 15:35

PSV had natuurlijk wel geld voor een linksback, ze wilden die back van HSV kopen maar dat ging uiteindelijk niet door doordat HSV geen vervanger kon kopen. Er is gewoon te laat gehandeld.

10 december 2017 om 15:36

Locadia zal wel weg gaan. Luuk met deze Romero concurreren. Geld komt wel vrij want verwacht ook dat Zoet en Arias vertrekken.

10 december 2017 om 15:45

Ik had er even niet bij stilgestaan dat dit natuurlijk ook een aanwinst voor komende zomer kan zijn. Dan wordt het een ander verhaal.

Goed bezig Psv, wat velen niet weten is Hey bestaan van een interne projectgroep die gaat over het transferbeleid. Psv is.een samenwerkingsverband aangegaan met ASML en Vdl Group die elk 2,5 miljoen inleggen en bij verkoop aanspraak maken op de winstdeling. Mooi initiatief omdat dan de toptalenten over de wereld door.ons gezien kunnen worden. Bande was dus geen prio, die Japanner van Hsv moet wel.nog komen.

10 december 2017 om 16:47

Dat zou dan eigenlijk niet mogen, ik weet nier hoe deze constructie heet, maar volgens mij is die door de Fifa verboden.

12 december 2017 om 13:10

Hoe weetje dat Asml en vdl betrokken zijn Bij deze aankopen?

Prima aankoop van PSV weer!! Goed scouten in Zuid-Amerika kan heel lucratief zijn. Voorbeelden uit het verleden zijn Romario en Ronaldo maar recenter zijn ook Pereiro en Lozano aangetrokken voor een relatief laag bedrag...

Het kan dus wel verdomme. Dacht meteen aan wat van Gaal ook zei. Je ziet gewoon dat een speler de Eredivisie boven de Bundesliga verkiest en PSV wint het van een Stuttgart. Dit is een spits die bijna zeker wel de absolute top gaat halen. Erg netjes gedaan door PSV.

10 december 2017 om 16:56

Stuttgart is natuurlijk niet meer de grote club die het vroeger was...

Van wat ik heb gezien aan filmpjes van deze jongen kijk ik toch uit naar zijn tijd bij Psv. Denk dat dit net zo gaat uitpakken als Lozano.

Vraag me af waar Psv het geld vandaan haald....

12 december 2017 om 09:50

Psv is.een samenwerkingsverband aangegaan met Asml en Vdl Group die elk 2,5 miljoen inleggen en bij verkoop aanspraak maken op de winstdeling. Of de Uefa dit ook leuk vind horen met enkele jaren..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren