Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-talent moet door zware knieblessure maanden toekijken

Laatste update:

Nikolai Laursen heeft woensdag geen positief bericht van de medische staf gekregen. De rechtsbuiten liep in de met 0-0 gelijkgespeelde Jupiler League-wedstrijd tussen Jong PSV en Telstar een zware knieblessure op en hij staat de komende tijd aan de kant.

/

Laursen blijkt bij nader onderzoek zijn kruisband af te hebben gescheurd, zo heeft de Eindhovense club via de officiële kanalen gecommuniceerd. De achttienjarige vleugelspeler liep de blessure na rust op in een rechtstreeks duel met een tegenstander.

Hoe lang Laursen precies uit de roulatie zal zijn, heeft PSV niet bekendgemaakt. De aanvaller, die vorig jaar overkwam van Bröndby, speelde dit seizoen tot nu toe elf wedstrijden voor Jong PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 november 2016 om 13:21

Wilde net zeggen, Laursen stond in Denemarken te boek als een van de grootste talenten op de vleugel. Lijkt me ook niet fel genoeg voor een back, heeft wel talent dat zeker. Zonde dat hij seizoen dan zo verloopt.

2 november 2016 om 16:34

Ja heeft ook wel veel pech. Heeft vorig seizoen ook al flink wat maanden gemist door een ernstige enkel blessure.

Is dit nou echt een groot talent of verdwijnt deze jongen, net als die spelers uit Oost-Europa, waarschijnlijk weer door de achterdeur? Ik hoor althans weinig van deze jongen.

Hopelijk komt hij terug van de blessure en gaat hij het eerste halen, maar voor buitenlandse talenten is dat vaak nog lastig bij Psv. Ritzmaier heeft het wat dat betreft nog redelijk goed gedaan. Ook over die Italiaanse spits hoor ik goede verhalen. Komt die al in beeld bij Jong Psv/speelt hij daar al? Zo ja, zou iemand mij willen vertellen hoe hij het doet?

2 november 2016 om 13:47

Scammaca speeltag af en toe mee doen met jong, maar word vaker een team lager gezet omdat sam lammers een stapje verder is.
Klopt inderdaad dat de drie oost-blok spelers het niet laten zien.
Beter is het om de ontwikkeling van Rigo, Verreth en gudmanson in de gaten te houden, als het gaat om jonge buitenlandse talanten, deze 3 gaan zeker het eerste halen, alleen de vraag of ze ook een basisplek kunnen afdwingen.

2 november 2016 om 15:13

Je vergeet Obispo en Carolina hebben minstens zoveel talent die halen PSV 1 ook ik zie Carolina graag als vervanger voor Willems het is zonde om dan bijvoorbeels Haps te kopen. Rosario is ook een talent die ook wel PSV 1 haalt. Ik zou in de toekomst toch wel graag een middenveld zien met Verreth Rigo Rosario Gudmundsson Lundqvist.

2 november 2016 om 16:27

Carolina is niet zo'n enorm toptalent hoor. Betwijfel of hij door gaat breken. Is altijd CV geweest en nu ineens linksback gezet. Ik zie Rigo, Obispo als de grootste talenten. En als wat jongere talenten heb je Fernandes en Sidibe, Fernandes is pas 16 en heeft een basisplaats bij o19 en Sidibe is zelfs van 15 en doet ook al regematig mee bij o19.

Verder heb je o19 nog jongens als van den Meulenhof, Verreth, Piroe die echt wel talent hebben maar die toch ook nog wel door moet ontwikkelen willen ze doorbreken.

2 november 2016 om 14:17

De spelers die het bij PSV niet redden blijken achteraf ook gewoon echt niet goed genoeg. Laursen is ook zo'n speler waarvan ik bijna zeker weet dat hij het niet gaat redden. Bij Jong Psv/a zijn het met name enkele Belgen die uit blinken. Bij Scammaca is het zo meteen afwachten of hij zo goed was door zijn fysieke voorsprong of dat hij gewoon echt veel talent heeft.

2 november 2016 om 14:32

Laten we hopen op het beste met betrekking tot die Italiaan. Aangezien hij nu al redelijk bekend is en goed in de markt ligt, zal zijn transferwaarde in de toekomst ook hoger uitvallen dan een onbekender talent.

Wat die Belgen betreft heb ik er minder kijk op. Ik hoor alleen geregeld iets over ene Rigo, maar op welk niveau ik hem kan inschatten is ook onduidelijk.

2 november 2016 om 15:08

Rigo is veruit de beste en meest consistente van zijn jaar in de Belgische selecties. En er zit bakken talent in die groep: Azzaoui (wolfsburg), Ademoglu (schalke 04), Mangala (dortmund), Vanheusden (inter), Verlinden (stoke), Svilar (anderlecht), etc. Toont voor zijn leeftijd een enorme volwassenheid in zijn spel en beschikt ook over een geweldig afstandsschot dat doet denken aan De Bruyne en Nilis. Het voornaamste wat hem nog tegenhoudt is zijn beperkte fysieke gestel, zeker om zo diep op het middenveld te staan. Maar dat komt wel met de jaren.

2 november 2016 om 15:09

Dante Rigo mag je gerust plaatsen in de categorie van Nouri en Bijvoorbeeld ook (ja nog steeds) Bazoer. Dit zijn echt talenten die de potentie hebben om bij grote Europese topclubs te belanden. Ik durf zelfs te beweren dat Rigo het grootste Belgische talent uit zijn leeftijdscategorie is, Juventus wilde hem begin van het seizoen overnemen maar Dante wil gelukkig bij PSV doorbreken.

2 november 2016 om 16:28

Ja Rigo is echt een toptalent. Heb gisteren 019 gekeken en hij strooit echt met prachtige crosspasses. Hopen dat hij over een paar maanden als hij 18 is een langdurig contract tekent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren