Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV sluit voortijdig vertrek van huurling na één speelminuut niet uit

Laatste update:
/

De wegen van Thomas Deng en PSV gaan wellicht scheiden. De verdediger maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap van Melbourne Victory naar Eindhoven, waar hij deel uitmaakt van de selectie van Jong PSV. Deng komt echter amper in actie.

Deng kwam dit seizoen slechts één minuut binnen de lijnen: in het thuisduel met de beloften van FC Utrecht (2-0). In de resterende twaalf Jupiler League-duel was de inbreng van de Australiër niet nodig. PSV huurde de verdediger, met de mogelijkheid om Deng daarna een contract aan te bieden, maar dat lijkt er op deze manier niet van te komen.

PSV gaat in de winterstop bekijken of aan het huurtraject een vervolg wordt gegeven. "Laat ik vooropstellen dat op de inzet en mentaliteit van Thomas niets aan te merken is. Hij speelt alleen wel bij een prestatie-elftal en ook bij Jong PSV staan de beste elf spelers op het veld", zo vertelt Hoofd jeugdopleidingen Art Langeler aan het Eindhovens Dagblad.

Langeler wijst erop dat de concurrentie in de defensie hevig is en dat er waarschijnlijk nog wel een kans voor Deng komt. PSV wil spelers uit verre competities eerst huren en dan pas eventueel voor enkele jaren te binden, tenzij het om een exceptioneel talent gaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, het niveau in Australie ligt nu eenmaal niet zo hoog. Patrick Zwaanswijk (ja die) heeft daar het 'team van het decenium' gehaald dus dan weet je het wel.
Als je dus een speler gaat halen die alleen in de Australische competitie gespeeld heeft weet je dus totaal niet wat je binnen haalt, zeker als ze geen international zijn.

Hopelijk probeert PSV de volgende keer iets uit Zuid-Amerika te halen, daar zijn de competities over het algemeen toch wel wat beter.

9 november 2016 om 16:53

Zie ook Archie Thompson. 54-Voudig Australisch international, mocht bij PSV welgeteld 7 minuten spelen.

9 november 2016 om 18:31

Natuurlijk een verschil. Hiddink was bondscoach van Australie een van zijn spitsen. Echter zou de competitie in Australie stil liggen vlak voor het WK en zo zou Thompson bij een betere club meetrainen en mogelijk wat wedstrijden meepakken.

9 november 2016 om 19:16

Ik vergelijk Deng ook niet met Thompson. Ik reageerde alleen op de opmerking dat het niveau in Australiã« niet zo hoog ligt.

11 november 2016 om 11:31

Of zie Mauk. Vorig jaar verkozen tot grootste talent van de austalische competitie en nu bankzitter bij NEC.

Lijkt me verstandig om deze jongen terug te sturen. Op deze manier heeft geen van de partijen voordeel. Valt me op dat de stap van Australie naar de Eredivisie toch nog wel een lastige is, Mauk van NEC werd ook binnen gehaald als kwaliteitsspeler maar speelt helemaal niet, De Silva van Roda vind ik geen toevoeging, Griffiths al helemaal niet vorig jaar, die Juric deed het wel aardig vorig seizoen, Babalj heeft in 4 jaar nog geen minuut gemaakt bij AZ, maar ook bij Utrecht kwam destijds eigenlijk alleen Oar van de 3 Australiers goed uit de verf. Goodwin vind ik dan wel weer een echte aanwinst voor Sparta.

Ik heb deze jongen zien spelen bij Melbourne Victory vorig jaar december toen ik daar op vakantie was. Ik was enorm onder de indruk. 17 jaar, rots in de branding, Man of The Match en zeker weten publiekslieveling. Hij werd gezien als het grootste talent van Australië. Toen naderhand PSV hem huurde was ik laaiend enthousiast. Jammer dat hij de verwachtingen verre van waar heeft gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren