Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-aanwinst valt tegen: ‘Maar op zijn mentaliteit is niks aan te merken’

Laatste update:

Thomas Deng kan vooralsnog zijn belofte niet inlossen bij PSV. De Australiër werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van Melbourne Victory, maar voor de Eindhovenaren speelde hij nog maar één minuut mee bij Jong PSV.

/

“Op zijn inzet en mentaliteit is niks aan te merken, maar Thomas speelt voor een prestatie-elftal en dat betekent dat de beste elf spelen”, legt hoofd jeugdopleiding Art Langeler uit aan het Eindhovens Dagblad. ‘Technische en tactische aandachtspunten’ zorgen er volgens de coach voor dat de aanpassing van de negentienjarige verdediger vertraging oploopt.

“Maar ik verwacht dat Thomas nog wel een kans zal krijgen. Voor hem geldt dat hij het iedere training kan laten zien.” Over de stormachtige ontwikkeling van Jordy de Wijs is de voormalig trainer van PEC Zwolle overigens zeer te spreken: “We zijn erg blij dat Jordy zoveel minuten maakt in de eerste divisie.”

Denk jij dat Thomas Deng nog gaat doorbreken bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Wijs maakt een stormachtige ontwikkeling door zegt ie. Mag ook wel een keer als je kijkt naar de rest van zijn leeftijdsgenoten. Een iets oudere Menno Koch is al een stuk verder.

9 november 2016 om 11:37

De Wijs maakt helemaal geen stormachtige ontwikkeling door. Wordt gewoon zoet gehouden om een goedkope kracht op de bank te hebben. Heeft absoluut het niveau van PSV niet.

9 november 2016 om 12:50

Hoezo is Koch verder, is langdurig geblesseerd geweest en zit nu standaard zonder minuten te maken op de bank van Utrecht.

Beide gewoon matige verdedigers die niks te zoeken hebben in het eerste van Psv, laagvlieger Eredivisie op Jupiler League materiaal.

9 november 2016 om 14:36

Koch werd 2 jaar geleden door NAC dat destijds nog een niveau hoger actief was als versterking binnengehaald.

9 november 2016 om 15:06

Speelde een handje vol wedstrijden en raakte toen zwaar geblesseerd, beetje uit e lucht gegrepen dit.

9 november 2016 om 15:59

Precies. Dat kan Jordy niet zeggen.

Die jongen zul je ook even moeten laten acclimatiseren. Komt van de andere kant van de wereld en is ander soort voetbal en trainingsintensiteit gewend.

Wat De Wijs betreft; ze blijven bij PSv heel lovend over hem. Maar zo stormachtig ontwikkelt hij zich niet. Zit nu al een paar jaar bij de beloften, maar hij komt richting het eerste van PSv geen stap verder. Hij is daar nog steeds van een nummer 21 van de selectie.

De Wijs lijkt dezelfde kant op te gaan als Menno Koch...

Suently Alberto zal zeker in de toekomst in PSV 1 gaan spelen. Maar bij De Wijs heb ik dat gewoon niet. Deze Deng is een aardige speler, maar geen selectie materiaal

10 november 2016 om 20:07

De Wi myjs staat naar mijn idee inderdaad al een hele poos stil in zijn ontwikkeling. Vind ik eigenlijk ook gelden voor Koch die bij Utrecht de bank warmhoud.

10 november 2016 om 20:07

Edit:De wijs*

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren