Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV raakt talent na negen jaar kwijt: vijfjarig contract bij Galatasaray

Laatste update:
/

Kaan Baysal gaat aan de slag bij Galatasaray. Moonstar Sportmanagement, dat hem zakelijk bijstaat, bevestigt het vertrek van de achttienjarige middenvelder naar Galatasaray. Baysal kwam sinds de E-pupillen uit voor PSV, maar zal zijn profdebuut dus niet maken voor de Eindhovenaren.

Baysal, die werd geboren in België, begon op jonge leeftijd bij FC Helson Hechteren nabij zijn woonplaats Houthalen in Belgisch-Limburg. Op zijn negende werd hij gescout door PSV stroomde hij in bij de jeugdopleiding van de Eredivisionist, in de E’tjes.

Baysal maakte afgelopen seizoen deel uit van de A1 van PSV. Hij heeft naast de Belgische ook de Turkse nationaliteit en gaat nu in zijn tweede vaderland aan de slag. Bij Galatasaray heeft hij voor vijf seizoenen getekend. PSV raakte twee jaar geleden een andere talentvolle Belg kwijt: Andreas Hoelgebaum Pereira ging toen naar Manchester United.

Is Galatasaray een betere club voor jonge voetballers dan PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wens die jongen veel succes in Turkije.. Ik hoop voor hem dat het hem lukt om in het eerste van Gala te komen en dit een wijze beslissing voor hem is.....

23 juni 2014 om 14:26

Of dit een wijzez beslissing is kunnen we over een paar jaar pas zeggen.

Toch een tallent waarin psv veel in heeft geinvesteerd denk ik (zeker kwa tijd). Wat ik me nu wel afvraag is of hij weg moch van psv, of kreeg hij geen nieuw contract meer?

23 juni 2014 om 15:22

Hij moest weg, kreeg geen contract.

24 juni 2014 om 14:27

Hij moest niet weg, PSV werkte zelfs tegen zijn vertrek. Transfer moest al een maand geleden rond zijn.

23 juni 2014 om 14:29

Haha denk het niet als je kijkt naar hoeveel geld ze altijd uitgeven

Jammer dat ze nu al voor zo'n overstap kiezen

23 juni 2014 om 14:26

Hij is van turks komaf, zal zich daar prima redden hoor, je denkt toch niet dat hij meteen in het 1e gaat spelen

23 juni 2014 om 14:32

Zal ook wel voor die regeling zijn in Turkije, daar mogen ze toch maar een X aantal buitenlandse spelers hebben?

23 juni 2014 om 14:39

Alleen geven Nederlandse clubs jonge spelers veel sneller een kans...

23 juni 2014 om 16:02

bij psv niet hoor...het zogenaamde nieuwe beleid om meer met de jeugd te doen komt niks van terecht...psv blijft gewoon kopen

on: ik ken deze jongen verder niet dus kan er niks zinnigs over zeggen, dat galatasaray hem wil hebben zegt natuurlijk wel wat over hem

23 juni 2014 om 17:42

Stravven,

Je hebt gelijk. Echter gaat het hier over PSV en behalve Afellay en Depay kan ik geen namen bedenken van spelers die vanuit de jeugd zijn doorgebroken. Jij wel dan?

24 juni 2014 om 17:52

@tinuske80,

Komt niets van terecht? Wie hebben er dit seizoen voor het eerst minuten gemaakt of zijn doorgebroken? Zoet, Hendrix, Brenet,bakalli, Locadia, Depay en Ritzmaier is doorgebroken bij Cambuur.

23 juni 2014 om 16:14

Van wat ik elders heb begrepen heeft PSV wilde PSV deze jongen helemaal niet houden, omdat ze hem (nu nog) niet goed genoeg vonden.
VZ maakt er wel een lekker suggestief artikeltje van door dit er niet gewoon bij te vermelden.

Hij beschikt over meer talent dan de gemiddelde Nederlander, maar in vergelijking tot Pereira is hij geen talent.

Maar PSV verliest hem toch niet? Hij was toch te licht bevonden?

23 juni 2014 om 14:39

Nee klopt, we hebben betere spelers in de jeugd.

23 juni 2014 om 15:29

Hoop voor hem dat hij ook meer talent heeft dan een gemiddelde persoon los van een nationaliteit. Anders wordt je geen profvoetballer.

Dit heeft toch te maken met die nieuwe 6+5 regel die ze in Turkije hebben ingevoerd? Je leest de laatste tijd in ieder geval vaker dat de Turkse clubs in Europa Turkse jongelingen oppikken. Laatst ook Cakmak van Ajax naar Trabzon.

23 juni 2014 om 14:40

Was eerst 6+0+4 en het is nu 5+0+3 geworden.

23 juni 2014 om 14:42

Alleen breken er niet veel jonge spelers door bij de Turkse top, terwijl dat in Nederland wel zo is.

23 juni 2014 om 15:01

Komt door de Turkse mentaliteit. Zij verwachten namelijk dat je er direct staat en dat is nou niet het geval bij jongens van 18 of 19 jaar.

23 juni 2014 om 15:11

Daarnaast helpt de buitenlanderregeling ook niet mee natuurlijk.

23 juni 2014 om 21:11

Gratis een speler met Turkse nationaliteit, als hij zich ook nog in het eerste kan spelen is het meegenomen.

Verdiend er zelf ook wel een goed centje aan, dus beiden blij.

23 juni 2014 om 14:44

Ja, Turkse clubs mogen dit seizoen maar 5 buitenlanders op het veld hebben en 3 op de bank.

Ik heb zijn naam nooit gehoord als er over de grotere talenten uit de jeugdopleiding werd gesproken. Ik denk dan ook dat ze er bij PSV niet wakker van zullen liggen.

Gassies,
Hij had een contract getekend bij een management bureau.Ja zij willen ook cashen.
Zo een management bureau ondersteunt jou op allerlei manieren

23 juni 2014 om 15:28

Vz jully vragen of cala 1beter club is voor jongere spelers toch?ik reageer daar op en jully hallen de reactie eraf waarvoor plaats je dan deze poll .

Contracten bij management bureaus worden bewust getekend.Je ziet deze spelers overal opduiken.Kazachstan,Malta,Indonesie...
Groet

Als het echt een heel groot talent was, hadden we zijn naam wel vaker voorbij zien komen. Volgens mij een aardige speler, maar geen potentiële top. Hij kan nu lekker gaan verdienen in Turkije, het vaderland van zijn voorgeslacht, met prachtig weer en een bloeiende economie! Kortom, groot gelijk jongen, veel succes daar.

24 juni 2014 om 14:32

Jongen is pas net 18 jaar.. speelde bijna elke week basis in de A1. Is een soort Ozil, die pas laat bloeien. Verder worden met name Turkse voetballers nooit toegelaten in de eerste..

PSV kan geen elk talentje echt behouden. Depay is de enigste die ook echt doorbreekt. Voor de rest gaan ze allemaal de deur uit.

23 juni 2014 om 15:54

Dat is natuurlijk niet helemaal waar wat jij zegt en daarnaast kun je niet elke jeugdspeler behouden. Sommige komen ook gewoon tekort en die moet je laten gaan. Ik heb dit seizoen wel meer spelers zien doorbreken bij Psv, maar blijkbaar heb jij alleen Depay gezien!!!

23 juni 2014 om 17:39

Haki,

Zoals? Welke jeugdspelers zijn dan bij PSV doorgebroken? Bij doorgebroken denk ik aan een vaste basisplaats en niet aan een paar invalbeurten.

24 juni 2014 om 17:56

Geen vaste basisplaats, maar wel heel wat wedstrijden: Hendrix, Locadia, Bakalli
Basisplaats: Zoet
Af en toe: Tamata, Brenet

Als je op je 18e nog niet voor Jong PSV gespeeld hebt, dan ben je waarschijnlijk geen enorm groot talent...

Baysal is groet talent

23 juni 2014 om 21:07

kan hij heel goed groeten dan?

Andreas Hoelgebaum Pereira dat was me inderdaad een talentje, maar die heeft Man utd op 16 jarige leeftijd opgepikt en dat was echt een goeie. Kaan Baysal is al 18 en nog steeds geen profcontract bij Psv, dan behoor je niet echt tot de categorie toptalenten. Wens hem veel succes bij Gala, zal het niet makkelijk krijgen daar.

Baysal is een prima speler maar valt niet in dezelfde categorie te plaatsen als Pereira. Dat is een megatalent. Deze Baysal is mij nooit echt heel erg opgevallen, volgens mij had hij ook geen contract. Er lopen bij Psv grotere talenten rond in de opleiding op dit moment.

Wat jammer voor PSV. Hij is een goed speler die later zeker hoog op
gaat komen. Knap van Galatasaray.

In de tekst staat hij gaat nu aan de slag bij zijn 2e vaderland, sorry hoor maar al ben je geboren in europa turkije blijft onze 1e vaderland ik.vind het belachelijk dat vele denken dat turken ook nederlanders zijn en in België dat we belgen zijn in duitsland dat we duitsers zijn en ga zo maar Door. .

Maar goed ze mogen roepen wat ze willen roepen zolang wij maar ons hart volgens komt altijd wel goed. En dat hij op 18jarige leeftijd naar turkse competitie gaat vind ik eerlijk gezegt zonde jonge talenten krijgen heel weinig kansen verpest je het dan moet je vertrekken kijk maar naar hajrovic jonge bosnier van jaar of 20/21 hij is spoorloos komend seizoen, volgens mij zou het verstandiger zijn om in nederland te voetballen je krijgt meer kansen mogelijkheden betere ontwikkeling Nederlanders hebben ook meer geduld dan wij turken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren