Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV raakt aanvaller deze zomer mogelijk kwijt aan Advocaat’

Laatste update:

Jürgen Locadia maakte begin juli duidelijk te willen vertrekken bij PSV, maar de clubleiding liet weten dat de aanvaller op zijn vroegst in de winterstop weg mag uit Eindhoven. Het valt echter niet uit te sluiten dat de 21-jarige Locadia toch nog deze zomer een transfer gaat maken.

/

Dick Advocaat wil Moussa Sow van Fenerbahçe vastleggen, maar Locadia is volgens de Daily Mirror plan-B voor de manager van Sunderland. Het is echter niet bekend hoe serieus de interesse van the Black Cats is. Locadia speelt sinds de zomer van 2010 in het Philips Stadion en maakte tot dusver 38 doelpunten in 101 officiële wedstrijden in het eerste van PSV.

Sunderland zou een bod van ongeveer twintig miljoen euro op Sow willen uitbrengen. De 29-jarige Senegalees staat nog maar één seizoen onder contract in Istanbul en zou door de komst van Robin van Persie mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever. Advocaat hoopt ook Yann M’Vila te contracteren; de middenvelder zag onlangs een transfer naar Dynamo Moskou afketsen.

Zou Sunderland een geschikte club voor Jürgen Locadia zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Locadia blijft gewoon in Eindhoven! Heeft nog een contract tot 2020, dus duurt voorlopig nog wel even.

Dit is een spits die ik graag bij Feyenoord zie. Jong en heeft al veel gescoord. Zonde dat PSV niet meer in hem investeert, kan veel geld opleveren als ie 2 seizoenen veel speelt.

2 augustus 2015 om 14:01

Ja voor Feyenoord en Locadia zou t een goeie optie zijn. Helaas heeft Locadia met zijn volle verstand een contract getekend. Bovendien zou Feyenoord ook een transfervrije spits kunnen zoeken zoals Berbatov. Dat zou pas vet zijn, als Feyenoord Berbatov contracteert!

2 augustus 2015 om 14:05

Maar berbatov speelt volgens mij geen hele wedstrijden meer

2 augustus 2015 om 20:46

En jij denkt dat berbatov genoegen neemt met een salaris van - 5/6 ton ?

2 augustus 2015 om 14:02

Hij moet komend seizoen in zichzelf inversteren, en zo afdwingen dat er geen vervanger voor de jong word gekocht.

2 augustus 2015 om 14:05

Er is juist wel in hem geïnvesteerd want hij heeft niet zo heel lang geleden tot 2019 bijgetekend. Nu heeft PSV twee goede spitsen, zoals het hoort bij een topclub. Voor Feyenoord is hij te goed en te duur.

2 augustus 2015 om 14:33

Te goed dan over drijf je een beetje!

2 augustus 2015 om 14:52

Nee, Locadia is te goed voor Feyenoord. DIe moet op een beter niveau spelen. In de voorbereiding is Locadia topscorer. De Jong mag niet verslappen, anders zie ik Locadia zijn plek overnemen. Feyenoord is een drama ploeg, weinig spelers worden daar beter en er zit ook totaal geen gedachte achter. Beter blijft hij bij Psv, voor de prijzen en CL spelen.

2 augustus 2015 om 15:11

Hem een nieuw contract aanbieden is niet investeren in hem. Zo'n contract is alleen maar logisch omdat het een jonge speler is die geld oplevert. Investeren is hem speeltijd gunnen. En niet af en toe in laten vallen.

2 augustus 2015 om 18:08

Voor de prijzen die hij niet maakt voor z'n club want hij zit op de bank... Ik zou allang weg gaan alleen maar valse beloftes daar jn Eindhoven. Hij mort gewoon spelen en niet in de pl want dan zit je weer op de bank. Feyenoord of andere sub top een jaartje zoals Heerenveen Groningen az

2 augustus 2015 om 19:00

Jawel, hem een langjarig contract heet investeren. Dat is teken van vertrouwen. Van daar kan hij zich bewijzen. Hij mag regelmatig ook spelen, alleen heeft hij bij PSV met de Jong een geduchte concurrent. Op de flank zijn er meer kansen. Maar hij zal aan zijn minuten konen.

Ik denk dat Locadia Psv wel zo'n 7,5 - 10 miljoen moet kunnen opleveren aangezien zijn contract nog lang doorloopt.

2 augustus 2015 om 14:02

Scamacca? Die is 16 jaar oud?! PSV gaat echt niet met een 16-jarige als 2e spits het seizoen in, en terecht.

2 augustus 2015 om 14:04

Die Italiaanse jongen is 16 en speelt nog niet eens in jong PSV.

2 augustus 2015 om 14:11

Heb je gelijk in ja, welke spits heeft Psv nog meer in de jeugd rondlopen?

2 augustus 2015 om 14:31

Sam Lammers, Dani van der Moot onder andere. Maar dat is absoluut nog niet het gewenste niveau. Locadia wel, daarom gewoon in Eindhoven houden.

2 augustus 2015 om 14:52

Cmiljanic.

2 augustus 2015 om 14:58

Oh ja, klopt. En Boljevic heeft Psv ook nog. Dus in principe hoeft Psv dan geen vervanger voor Locadia te kopen.

2 augustus 2015 om 15:49

Boljević is alleen geen spits, maar een linksbuiten. Locadia moet je er gewoon niet uit doen, hooguit verhuren mits er wel een juiste tijdelijke vervanger gehaald kan worden.

2 augustus 2015 om 15:53

Boljevic is een buitenspeler. Moet zeggen dat alle genoemde spitsen allen minstens nog een jaar Jong PSV nodig hebben. Mocht Locadia vertrekken moet er zeker wat bij.

2 augustus 2015 om 16:42

@basenparen:

Cmiljanic is de slapste dweil die ik in jaren op het voetbalveld gezien heb. Straalt totaal geen kracht, energie op mentaliteit uit. Momenteel zelfs niet goed genoeg voor Jong Psv.

PSV heeft momenteel gewoon geen derde spits achter De Jong en Locadia. Dat was zo erg dat PSV begon te vrezen dat de vleugelaanvallers en middenvelders van Jong PSV zich niet goed konden ontwikkelen omdat ze geen fatsoenlijke spits hadden om de bal bij in te leveren. Toen hebben ze als noodgreep die Erik Quekel van FC Den Bosch gehuurd. Dat zegt wel genoeg...

2 augustus 2015 om 14:12

Ben je niet goed ofzo ? Je gaat toch niet een jongen die net een paar maanden 16 is die druk opleggen. ?

2 augustus 2015 om 14:19

Ik dacht dat hij al 17 was, foutje van mij. Heb het al aangepast.

2 augustus 2015 om 14:30

Ik denk ook wel dat jij het goed had en dat ik een typfout heb gemaakt :O

Contract tot zomer 2019 dus dan mogen ze wel heeel diep in de buidel tasten Marcel kennende en met de belofte dat niemand weg mag

2 augustus 2015 om 13:58

Met optie nog een jaar, hij krijgt dan ook vorstelijk betaald vgm door psv

20 miljoen voor een 1 jarig conract / beperkte 29 jarige speler.. Daarnaast laat PSV Locadia niet gaan. Dickie moet op zoek naar plan C.

2 augustus 2015 om 13:59

Ohh staat pas 1 jaar onder contract.. Ga maar voor hem dan! Locadia gaat ook dit seizoen van waarde zijn voor PSV!

2 augustus 2015 om 14:02

20 miljoen voor die sow is ook het eerste waar ik aan dacht. Zou toch werkelijk waar belachelijk zijn om zoveel te betalen.....gaat toch nergens over.

2 augustus 2015 om 14:08

Wat weetje over Sow dan?

2 augustus 2015 om 14:23

Sow was op zijn hoogtepunt/kampioensjaar bij lille 20 miljoen waard. Maar niet met 29 jaar. Goede speler maar absoluut geen 20 miljoen. Eerder 7 a 8.

2 augustus 2015 om 14:34

Klopt!!! 20 miljoen voor Sow, 1 jaar contract en turkse competitie...

Is dus max 7 tot 10 miljoen waard lijkt me.

3 augustus 2015 om 17:58

Voor arda is ook 40 miljoen betaald en hij is ook 28. De turkse competitie word niet veel bekeken maar hij is een betere spits als giroud of pelle waar met zelfde bedragen word gesmeten.

Kan me niet voorstellen dat hij nog weggaat. Nog een vierjarig contract, dus voor minder dan 10 miljoen gaat-ie niet. PSV heeft nog veel vertrouwen in hem, hij heeft alleen de pech dat hij de beste spits van Nederland voor zich heeft. Hij is eigenlijk de goed voor de bank, maar voor Cocu is dit luxe probleem wel lekker, denk ik. Dan kun je hem wel verhuren, maar je hebt toch een degelijke tweede spits nodig.

humzzz contract tot 2020 als dat zo is laat psv hem niet gaan onder de 7 mil denk ik maar wqat mij betreft stik erom en op de boot ermee iemand die moet blijven met tegenzin heeft geen zin om te blijven spelen

Hij kan bij PSV geen basisplaats krijgen. Laat staan bij Sunderland wel. Hij zou denk ik het beste naar een club als Groningen of Twente gaan. Om daar speelminuten te maken.

2 augustus 2015 om 14:19

Nee man je onderschat hem echt. Locadia is echt een killer die zou bij Sunderland gewoon basis staan. Zou zelfs Everton of Southampton wel aan kunnen. Gewoon de pech dat luuk de jong het zo goed doet.

2 augustus 2015 om 15:02

Jij vergist je in locadia. Hij moet eerst eens de jong uit de basis spelen. Een jongen die het in engeland niet heeft gemaakt. Dan is die goed genoeg voor de PL

Wanneer ze voor Locadio ook 20 miljoen willen betalen dan zullen we er eens over na gaan denken. 😉

had wel verwacht dat het netwerk van Dick iets groter zou zijn, of hij moet handelen met de hand op de knip en komt daarom bij Locadia en Lens uit...

Bij Sunderland heeft hij nog meer concurrenten dan bij Psv: Fletcher, Wickham en Defoe.

Jammer. Hij heeft een uitstekende voorbereiding achter de rug.

zonde is een goede stand in voor de jong je moet toch een goede spits achter de hand hebben wie zou dan achter de jong gaan spelen als locadia weg is

Locadia moet dus wel zo'n 7,5 -10 miljoen opleveren. Als Psv Locadia en Willems (hij staat in de belangstelling van grote Europese topclubs) nog weet te verkopen gaat Psv gewoon naar de 85 miljoen aan transferinkomsten in 1 zomer!!! Depay ging voor 32 miljoen, Wijnaldum voor 20 miljoen, Hiljemark voor 2 miljoen, Willems moet ook nog wel 20 miljoen kunnen opleveren dus kom je op zo'n 85 miljoen aan transferinkomsten uit.
En dan komen er ook nog hogere CL inkomsten bovenop. Dan heeft Psv gewoon zo';n 110 miljoen aan inkomsten dit seizoen, wat 1 kampioenschap al teweeg kan brengen. Bizar veel geld voor Psv!!

2 augustus 2015 om 15:58

Dit moet je alleen niet willen, je kunt het beter verspreid krijgen over 2 of 3 jaar... Sportief level je anders te veel in.

2 augustus 2015 om 16:46

Willems gaat deze zomer niet weg, niemand betaalt 20 miljoen voor een speler die nog een paar maanden geblesseerd is. En zelfs al zou er wel interesse zijn, dan zal PSV er zeker weten alles aan doen om hem te behouden. In één klap vier basisspelers kwijtraken, waaronder drie van je vijf grootste topspelers, is echt een te grote aderlating voor elke club. Bovendien heeft PSV het geld momenteel helemaal niet nodig.

Blijkbaar mag ik geen reacties geven, ik doe het toch. Locadia moet blijven en anders, enkel voor tien miljoen pond of meer weg. Locadia is een prima spits om erbij te hebben, het wordt een lang seizoen en hij zal zeker zijn minuten pakken. Misschien zelfs dat PSV op een gegeven moment 442 spelen met de Jong én Locadia en Pereiro daarachter bijvoorbeeld.

Jammer om te zien dat zoveel jongens naar clubs als Sunderland en Newcastle United gaan. Daarmee kiezen ze voor een kleinere club (zelden tot nooit Europees voetbal) en een sterkere cometitie met een hoger salaris. Alleen Depay is naar een topclub.

20miljoen voor een 29jarige speler met een jaar contract.. In PL geven ze geld dom uit. Het is voor Locadia beter dat hij bij psv blijft. Misschien is een 442 de oplossing.

2 augustus 2015 om 15:11

Waarom een 4-4-2? Met Pereiro, Narsingh, Lestienne, Bergwijn heeft Psv echte buitenspelers. Dat systeem moet je niet willen veranderen alleen om Locadia te laten spelen.

Sow is een goede spits, maar met een éénjarig contract is hij echt geen 20 miljoen euro waard. Als Fenerbahce zijnde had ik hem allang verkocht, want met Fernandao en van Persie heb je al 2 hele goede spitsen. Wanneer Perreira doorzet met zijn 4-4-2 formatie kun je van die 20 miljoen euro wel een deel investeren in een goede jonge spits met potentie.

Daarnaast ben ik nog steeds van mening dat ze een middenvelder nodig hebben.

Waarom zou je 20 miljoen bieden voor sow die al 29 is en nog maar 1 jaar contract heeft?

20 miljoen voor Sow? Een 29 jarige spits.. Begrijp me niet verkeerd, zou een goede transfer zijn van Advocaat, maar 20 miljoen vind ik echt te gek voor hem. 10 miljoen lijkt me redelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren