Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV plant andermaal moment voor gesprek met aanvalstalent

Laatste update:
/

Direct na afloop van het seizoen 2013/14 gaan PSV en Zakaria Bakkali weer met elkaar praten. De club wil al langere tijd dat het Belgische aanvalstalent zijn contract openbreekt en verlengt. Op dit moment ligt hij slechts tot de zomer van 2015 vast. Bakkali twijfelt flink, omdat hij geen voorname rol vervult bij PSV.

In het nieuwe gesprek tussen club en speler moet er meer duidelijkheid komen. PSV wil graag van de achttienjarige aanvaller weten wat zijn antwoord is het op het hem gedane voorstel, schrijft het Eindhovens Dagblad. De kans is aanwezig dat Bakkali opnieuw ‘nee’ zal zeggen. In het begin van dit seizoen was hij spectaculair aanwezig, maar vanaf oktober werd zijn speeltijd en aanwezigheid minder.

De laatste keer dat hij in de basis begon in een Eredivisieduel, was op 1 december. Toen werd met 3-1 verloren van Feyenoord en speelde Bakkali ruim een uur. Nadien viel hij nog viermaal in bij PSV en speelde hij een wedstrijd met de beloften. Als Bakkali niet bijtekent, loopt hij volgend jaar zomer transfervrij de deur uit.

Speelt Zakaria Bakkali volgend seizoen voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die speelt net als Reis en Labyad over een aantal jaar bij Vitesse

19 april 2014 om 07:58

@vitlif Zolang hij dan maar net zo indrukwekkend presteert als Labyad en Reis dan zal niemand daar een probleem mee hebben in Nederland.

19 april 2014 om 08:05

Jah dan heb je wel een indrukwekkende carriere gehad zeg.

19 april 2014 om 23:12

Haha ja labyad en reis .... daar zullen ze het nog decenia later over hebben in anhem zo indrukwekkend......

Staat nu ruim een half jaar stil in zijn ontwikkeling. Oké hij is jong, maar wat goed is, komt snel. Maar dan moet je wel de kans krijgen !!

En wat is zijn perspectief voor volgend seizoen ? PSv zit nu een beetje in het nauw en komt met mooie praatjes en beloften, maar je zag het in januari; even vrolijk halen ze daar een speler van 1 miljoen voor 16 wedstrijden.

Daarom bekijk alle interesse van andere clubs maar eens. Zoek daar een club uit, die wel vertrouwen in je heeft.

19 april 2014 om 07:44

Hij is blijkbaar op dit moment niet beter dan depay.narsingh ruiz. Anders had hij wel gespeeld. Het manneke heeft veel talent.....maar moet ook nog veel leren.
Hopelijk voor hem zelf wordt zijn kop niet gek gemaakt door mensen om hem heen. Anders zienwe hem idd ala reis en labyad terug bij vitesse.

19 april 2014 om 07:45

Die jongen is net 18 geworden, kom op zeg. Het is toch logisch dat PSV niet alles direct ophangt aan zo'n jonge speler. Laat hem rustig komen, volgend jaar weer meer speeltijd als back-up van Depay en het seizoen daarna vol in de basis.

19 april 2014 om 08:10

Ik denk dat de peperdure huur van Ruiz deze jongen terecht aan het denken heeft gezet. Als hij de deur uitloopt is dat de zoveelste blunder van Brands.

19 april 2014 om 08:25

De zoveelste blunder? Dat betekent dat hij er al een heleboel gemaakt heeft. Kan je er alvast een stuk of 3 noemen want ik herinner me er niet zoveel...

19 april 2014 om 08:30

Mwoah bakkali pakt geen punten.. Ruiz wel dus dat is geen blunder. Bakkali moet zich gewoon bewijzen ipv te janken.. Als ie om de week er 1 intrapt had hij gewoon in de basis gestaan.

19 april 2014 om 08:33

@prit. Ik kan er wel meer dan 3 noemen. Schaars, Bruma, Hiljemark, Maher

19 april 2014 om 08:47

Hiljemark? Ben je echt zo dom?

19 april 2014 om 08:54

@ Johan166

Oh, dus dat zijn blunders? Dan hebben we in de eredivisie, nee in de wereld, geen technisch directeur zonder 'zoveelste blunder' rondlopen...

19 april 2014 om 08:56

Mwoah Hiljemark werd gehaald ipv een fatsoenlijke verdediger. Verder ben ik persoonlijk niet zo weg van hem. Maakt mij dat dom? Of zegt dat meer over jou?

19 april 2014 om 09:00

Hiljemark een blunder? Die jongen is een leider op het veld. Ik weet zeker dat PSV zonder Hiljemark die reeks van 8 wedstrijden niet gehaald had. Hij valt niet op maar hij brengt wel veel gif. Het is geen Van Bommel, maar wel een speler die kort op zijn directe tegenstander zit.

19 april 2014 om 09:00

@Prit. Waarom zou je een TD daar niet op af mogen rekenen? Ik ben geen fan Brands, puur om het feit dat de verdediging al jaren het grootste probleem is en dan middelmaat binnen blijft halen. Dan sla je gewoon de plank mis.

19 april 2014 om 09:55

Prithender: Psv geeft al jaren veel geld uit aan middelmaat, ook Hiljemark is middelmaat, al wensen supporters dit niet te erkennen. Leuk voor de middenmoot van de eredivisie maar dat is toch niet jullie niveau? De trainersstaf is net al de selectie onevenwichtig. 3 jonkies zonder ervaring. Geen wonder dat Wouters er bij moet komen. Maher werd gekochtvoor 6,5 miljoen terwijl jullie nog steeds 44 doelpunten tegen hebben gekregen door een falende verdediging. Nu zal iedereen met een Psv bril wel weer roepen dat er mensen als Strootman en Mertens voor veel geld zijn verkocht, maar vergeet niet dat er aankopen als Zanka en Bruma en de huur van Ruiz tegenover staat. Deze man maakt met zijn populistische aankoopbeleid jullie club kapot, wordt eens realistisch, Ajax vier keer op rij kampioen, jullie vijfde.

19 april 2014 om 10:04

Blunder 1) het hoge transfer bedrag van Maher, die vervolgens de bank warmhoud
2)De verdediging vorig jaar(Marcelo, De Rijck etc.) 3) de verdediging dit jaar

19 april 2014 om 13:49

Noem dan is 1 wedstrijd op dat Ruiz echt door un actie of door un voor zet of weet ik veel wat iets goeds heeft gedaan voor psv

19 april 2014 om 13:54

@ Fcbogarde

Inderdaad, velen willen het niet zien en doen het af als onzin, maar die onvrede die er lange tijd gewoon was in de jeugd is gewoon nog niet (helemaal) verdwenen. Iets wat ook niet zo gek is, vertrouwen repareer je niet 1,2,3. Onlangs was er nog een andere jeugdspeler die eerder ook in het nieuws haalde omdat PSV bepaalde beloftes/toezeggingen had gedaan, maar toen Advocaat trainer werd kwam daar maar weinig van terecht. En Ritmaier wilde ook eerst weten wat PSV echt van plan was, want ook hij speelde in de opleiding toen bekend werd dat er grote onvrede heerste op de Herdgang onder de jeugd en hun ouders.

Daarbij denk ik dat hij meer terleurgesteld is of het vertrouwen in PSV heeft verloren. Vanwege het feit dat men een mooi plan had maar wel even vergat dat hij zoveel wedstrijden bij het eerste had gespeeld dat hij niet meer terug kon naar Jong Psv. Op die manier heeft hij een seizoen weg gegooid, dat Cocu vervolgens met een bs "arugment" aankomt dat hij op trainingen net zoveel zou leren is onzin en wekt denk ik ook niet tot vertrouwen. Elke oud speler beaamt immers dat spelers leren door wedstrijden te spelen en dat trainingen er meer zijn om bepaalde zaken te " fine tunen.

Ik ben benieuwd hoe dit zal aflopen, als hij niet bijtekend heeft PSV dit grotendeels aan zichzelf te danken. Alleen ter verdediging van PSV kun je ook stellen dat Bakali zegt; oke het was een stomme fout die niet opzettelijk gemaakt is dus we gaan er nu weer tegenaan. Wat dat betreft is het goed dat Gerbrands naar PSV gaat, ik denk dat hij er wel in zal slagen om het vertrouwen weer te herstellen en PSV weer terug zal brengen tot de top. PSV vervalt immers elk seizoen weer in dezelfde fouten en lijkt maar niet in staat om die vicieuze circel echt te doorbreken. Wat dat betreft vind ik allemaal veel lijken op het Ajax onder Coronel.

Die jongen is net 3 maanden 18, moet gewoon rijpen. Het is stuitend om te zien dat over de ene speler die niet speelt gezegd wordt dat hij moet bewijzen beter te zijn dan zijn concurrenten en dat bij Bakkali PSV ervoor zorgt dat hij de kans niet krijgt. Die jongen heeft nog zo'n lange carrière voor zich, neem je tijd zeg!

Hij moet ook weer niet een basisplaats eisen. Zie zijn laatste 3 cijfers en oordeel zelf.

18 jaar en dan zo moeilijk doen over de kans die hij volgens hem niet krijgt. Je speelt bij PSV man! PSV kan toch niet op basis van die paar wedstrijden gelijk structurele basisplaatsen uit gaan delen, want de laatste wedstrijden heeft ie als een ongeleid projectiel gespeeld.

Die jongen hecht teveel waarde aan zijn talent-label. Hij zal er echt wel komen, maar om nou als 18 jarige überhaupt elke week bij de selectie te willen zitten. Schei toch uit! Als al die jongens uit Jong PSV er zo over dachten..... Dat zou een puinhoop worden

Ik denk niet dat hij een basisplaats wil, maar als je voor een belachelijk bedrag Ruiz gaat huren terwijl er ook nog een Narsingh loopt ga je wel nadenken.
En voor mij hoeft hij niet weg hoor, maar soms hou je ze niet, zie Bouy bij Ajax, komt overal wel eens voor.

19 april 2014 om 08:49

Je moet wel rekening houden met het feit dat Narsingh terug komt van een zware blessure.

19 april 2014 om 09:01

Precies. En Bakalli is eigenlijk een linksbuiten van origine. Daar komt hij ook beter tot zijn recht.

19 april 2014 om 14:15

Precies, dat is ook in het vorige gesprek met hem aangegeven. PSV ziet in hem een linksbuiten. De kans dat Depay na een goed seizoen vertrekt is aanwezig, maar ik denk ook dat je in de schaduw van Depay een prima ontwikkeling door kan maken. Hopelijk tekent Zakaria bij, al met al kan hij grote mentale stappen maken en dat zal hem in de toekomst ten goede komen.

Misschien een raar idee. Maar Ajax probeer Bakkali te strikken als hij niet wilt verlengen. Hij kan bij Ajax mooi rechtsvoor spelen dan. Daar hebben we nog wel een positie over.

19 april 2014 om 08:49

Hij is een linksvoor.

19 april 2014 om 09:16

Ik heb liever dat Ajax Ruiz koopt van Fulham. Komt met zijn techniek volgens mij in Nederland het beste tot zijn recht bij Ajax.

19 april 2014 om 14:19

Ja. Misschien dat Ajax hem met mooie praatjes kan halen. Net zoals bij Bazoer, die volgens vele Ajacieden dit seizoen zijn doorbraak zou maken.

Er zijn niet veel spelers van achttien jaar die al een dergelijk aantal wedstrijden in het eerste hebben gespeeld. Ik denk dat Bakkali dit seizoen zijn kansen wel gehad maar na zijn blessure in een vorm dip is gekomen. Hij kon zijn prestaties van de eerste wedstrijd niet evenaren en is geforceerd op zoek gegaan naar acties en doelpunten wat jammerlijk mislukte. Cocu heeft dit seizoen laten zien een trainer te zijn die niet bang is om jonge spelers op te stellen. De beste speelt bij hem maar blijkbaar laat Bakkali het niet zien, en op basis van de laatste wedstrijden die hij heeft gespeeld kan ik mij daar wel in vinden. We moeten niet vergeten dat we het hier over een achttien jarige jongen hebben die nog veel moet leren. En dat kan naar mijn mening het beste bij een club als Psv. Er zijn nu allerlei louche zaakwaarnemers en intermediars die proberen om Bakkali ergens anders onder te brengen maar dat is puur uit eigenbelang om er zelf beter van te worden. Bakkali wordt er niet beter van om bij Manchester City of Arsenal één van de vele talenten te zijn. Psv heeft een duidelijk plan voor hem uitgestippeld, hij moet zich richten op de positie van linksbuiten. Depay wordt begeerd door de gehele Europese top en Psv kan hem niet lang meer behouden. Als hij vertrekt is Bakkali de eerste man voor die positie.

Ik ben benieuwd of ze erin slagen om hem te behouden. Zo niet hoop ik dat hij volgend jaar een leuke club vind en dat Psv nog een leuk transfersommetje eraan overhoudt.

19 april 2014 om 09:19

''cocu heeft dit seizoen laten zien een trainer te zijn die niet bang is om jonge spelers op te stellen. De beste speelt bij hem.... '' Ik denk dat Cocu best wat moeite heeft gehad met zijn keuze om Bakkali te laten staan of te vervangen. De Boer en Koeman lieten hun talenten wel staan die i n een vorm dip zaten. (fischer, Boetius, Vilhena (mindere mate)). Ik denk persoonlijk dat dat een jonge speler ook veel beter maakt. Bakkali heeft het gevoel gehad dat alles goed gaat en iedereen lyrisch is. Eigenlijk moet hij dan opgesteld blijven worden als het even wat minder loopt, zo leert hij ook gelijk het gevoel van kritiek en misschien fluitende fans. Wat wij ajacieden ook bij Blind en van Rhijn hebben gedaan. (waar ik het overigens niet mee eens was). Maar zie hoe zij terug gekeerd zijn. Blind is niet weg te denken en van Rhijn raakt steeds beter in vorm.

Conclusie: Cocu doet het goed door gewoon Bakkali blijven op te stellen en hem niet zenuwachtig maken voor constant goed presteren. Wat dat kunnen talenten nou eenmaal niet. Bakkali is over een aantal jaar 1 van de smaakmakers van de Eredivisie mits hij goed begeleid wordt.

19 april 2014 om 13:09

Als Bakkali niet bij wil tekenen, zal hij niet volgend jaar maar al deze zomer zijn heil moeten gaan zoeken bij een leuke club wil PSV er nog een centje aan over houden. Het is weer het oude liedje met een speler die nog maar voor een jaar een contract heeft en die bij gaat tekenen of gaat vertrekken. Geen enkele club wil een speler transfervrij laten vertrekken en als dwangmiddel komt het tweede elftal al om de hoek kijken.

Ik denk dat het sowieso belangrijk is om Bakkali erbij te houden. De kans dat Depay deze zomer vertrekt is aanwezig en met Zakaria heb je dan de opvolger direct in huis.

Hij moet eerst maar eens naar zichzelf kijken waarom hij niet speelt. Altijd makkelijk om te wijzen naar een ander en daar de schuld te leggen.

Na de wedstrijd tegen nac even naar het kantoortje van brands.
Daar even duideljk maken dat hij komend seizoen keihard moet werken en knokken iedere dag en als hij dan goed genoeg is komt hij aan spelen toe.
Gaat hij daar niet mee accoord lekker naar sporting laten vertrekken.
Het is graag of niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren