Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ontvangt transfersom voor overbodige Chris Gloster

Laatste update:

PSV heeft Chris Gloster verkocht aan New York City FC, zo bevestigt zijn management aan het Eindhovens Dagblad. De twintigjarige Amerikaanse linksback kwam niet in de plannen van trainer Roger Schmidt voor en mag daardoor terug naar zijn thuisland. PSV ontvangt een onbekend 'beperkt bedrag' voor Gloster.

De linkervleugelverdediger werd door PSV in de zomer van 2019 voor drie ton overgenomen van Hannover 96, maar tot een debuut in de hoofdmacht kwam het nooit. Gloster viel in de voorbereiding op het huidige seizoen af bij de A-selectie en kreeg de taak om zich terug te knokken via Jong PSV. In de winterstop kreeg de Amerikaan echter te horen ook bij de beloften niet meer in aanmerking te komen voor speelminuten.

Peter Uneken, de trainer van Jong PSV, gaf op de linksbackpositie de voorkeur aan Fredrik Oppegard en Dennis Vos. In totaal kwam Gloster tot 22 optredens namens Jong PSV, waarin hij één assist afleverde. Gloster doorliep de diverse nationale jeugdelftallen van de Verenigde Staten en staat daarvoor op meer dan zestig jeugdinterlands. Hij kwam in 2018 via New York Red Bulls in Europa terecht bij Hannover.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter iets dan niets. Heb hem nooit zien voetballen maar als je bij JPSV al niet meer in de basis staat dan is dat niet heel best. Prima dat PSV afscheid neemt van dit soort spelers, nu Rigo en Piroe nog.

18 maart 2021 om 22:12

Hij begon nog redelijk destijds bij Jong PSV maar was na een tijdje al duidelijk dat het hem niet ging worden.

Linksbackpositie*
Rechtsback is Sambo. Leuk dat je er nog een kleine vergoeding voor krijgt.

18 maart 2021 om 21:56

Ik las het ook. Dacht al dat hij verkeerd gebruikt werd.

Leek veelbelovend maar kwam er absoluut niet uit. Kwam veel te kort zelfs bij jong PSV. Voor die 3 ton kun je er weinig schade aan hebben.

18 maart 2021 om 23:13

In deze tijden is 3ton veel geld. Ook voor psv! En ze kochten hem voor 4.5 ton meen ik. Is al de helft meer...

20 maart 2021 om 13:44

Staat ook gewoon letterlijk in de tekst 3 ton.

In deze tijd zijn alle beetjes welkom. Als je inmiddels 3e keuze op de linksbackpositie bij Jong PSV bent, dan lijkt het mij inderdaad niet onverstandig je heil elders te zoeken.

Dit was een enorme misser van de scouting van Psv. Gloster kan er heel weinig van. Kun je wel zeggen: het is maar 3 ton, maar inclusief makelaarskosten, 2 jaar salariskosten, etc, ben je toch al gauw 7 a 8 ton kwijt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren