Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV loopt talentvolle Kayque net mis en moet geduld bewaren’

Laatste update:
/

PSV heeft volgens het Braziliaanse Meu Timão een blauwtje gelopen bij een talent van Taubaté. De Eindhovense club had zich graag met de jonge aanvaller versterkt, maar Corinthians was PSV te slim af en legde Kayque voor drie seizoenen vast.

PSV bekeek Kayque volgens de pers serieus en wilde wel toeslaan, maar Corinthians was sneller. De vijftienjarige aanvaller speelde tot vorig jaar nog zaalvoetbal, maar maakte vervolgens de overstap naar het veld en dat beviel uitstekend. Bij Taubaté was hij in twaalf wedstrijden goed voor zestien goals in het Onder-15 elftal.

Waarschijnlijk blijft PSV de talentvolle Kayque goed in de gaten houden. De komende jaren kan het dan proberen nog eens een bod uit te brengen, in de hoop dat Corinthians bereid is medewerking te verlenen.

Vind jij dat PSV goed scout in het buitenland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Of over een paar jaar is hij te goed en gaat voor 15 miljoen naar City, Psg, Barca, Real M.
Ik ken m trouwens (nog) niet. Maar goed, je kunt ook niet de hele wereld in je hoofd hebben he

8 augustus 2016 om 17:16

Dat te goed valt wel mee de laatste tijd bij die Brazilianen. Zogenaamd heel veel talent, waar tientallen miljoenen aan stukgesmeten wordt, maar ondertussen de poulefase van de Copa America niet overleven en op de spelen niet kunnen scoren tegen Irak en Zuid-Afrika. Wellicht zijn die talenten niet zo goed als men ons wil doen geloven.

8 augustus 2016 om 18:31

Brazilie ging er uit mede door onterechte hands goal (neemt niet weg dat ze zich makkelijk hadden moeten plaatsen)

9 augustus 2016 om 00:04

Had gister ook 7-0 kunnen worden, maargoed inderdaad, het komt er niet helemaal uit. Deze Micale die het Olympische elftal onder z'n leiding heeft haalt er veelste weinig uit en hoort bij het ellenlange rijtje van slechte trainers die Brazilie op dit moment heeft. Spelers als Gabriel Jesus daar lopen er maar weinig van rond bijvoorbeeld.. Denk dat het qua talent wel goed zit juist.

Haha wel apart dat deze jongen het op het veld ook zo goed doet, vaak hoor je dat hele goede zaalvoetballers wat mindere veldvoetballers zijn (kijk maar naar John de Bever). Overigens vind ik het een goede zaak dat deze jongen voor Corinthians kiest, gewoon lekker ontwikkelen in het eigen land van herkomst. Als PSV zijnde de contacten warm houden en wellicht op een latere leeftijd proberen toe te slaan.

8 augustus 2016 om 18:06

John de Bever? Die zanger?

8 augustus 2016 om 18:13

Ja die zanger is wereld zaalvoetballer van het jaar geweest

8 augustus 2016 om 18:19

Haha inderdaad, was een verdomd goede zaalvoetballer in die tijd!

8 augustus 2016 om 18:29

Haha serieus? Wist ik niet joh. Ik ken hem alleen van 'Jij krijgt die lach niet van mij gezicht'.

8 augustus 2016 om 18:30

Haha, serieus? Wist ik niet joh. Ik ken hem alleen van 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'.

Leren ze het dan nooit bij psv ?
Ajax zei toch al dat die markt niet meer te doen is voor neferlandse clubs.

8 augustus 2016 om 18:30

Dus? Omdat het moeilijk is hoef je het maar niet meer te proberen? Ik denk trouwens dat de constatering van Ajax betrekking heeft op spelers van 18 jaar en ouder. Daaronder valt nog genoeg te ontdekken en te halen voor Nederlandse clubs.

Waarschijnlijk blijft PSV de talentvolle Kayque volgen.
Dat is echt jammer voor PSV om Kayque de jonge aanvaller 15 jaar,
naar Eindhoven te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren