Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV lijkt nog niet klaar: 'Misschien nog één of twee versterkingen'

Laatste update:

Met Daniel Schwaab versterkte PSV maandag de achterhoede, maar daarmee zijn de Eindhovenaren waarschijnlijk nog niet klaar voor komend seizoen. Technisch manager Marcel Brands laat in gesprek met Voetbal International weten dat hij de komende weken nog wel het een en ander wil proberen op de transfermarkt.

/

“We hebben nog wel wensen. Misschien komen er nog één of twee versterkingen”, geeft Brands te kennen in gesprek met het weekblad. Een van de mogelijke versterkingen is Marco van Ginkel, die in de tweede seizoenshelft van vorig seizoen op huurbasis in Eindhoven actief was. PSV hoopt hem opnieuw te kunnen lenen van Chelsea.

Daarnaast heeft de landskampioen ook nog altijd interesse in Galatasaray-aanvaller Bruma. De Turkse club zou echter minimaal zes miljoen euro plus een doorverkooppercentage verlangen voor de Portugees en dat is PSV op dit moment nog te gortig.

Denk jij dat PSV komend seizoen opnieuw de groepsfase van de Champions League overleeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Ginkel (alleen koop/optie tot koop) en Bruma (Galatasaray), en ik hrb tevreden. Hopen dat er verder niemand weg gaat. Denk dat je dan met een betere selectie als volgend jaar begint.

11 juli 2016 om 19:15

Volgens mij moeten ze wel nog met Willems in gesprek, anders verdampt je kapitaal.

11 juli 2016 om 19:18

Hoop dat hij toch bijtekent. Slecht moment om vertrekken voor hem nu. Anders zal hij weg moeten.

11 juli 2016 om 19:49

Zowel Willems en Narsingh hebben al aangegeven positief tegen een 1 jarige verlenging aan te kijken als de goede club niet langskomt. Ik vermoed dat er weinig interesse is voor deze spelers en ook niet voor Maher. Ook Schaars is nog niet weg trouwens..

Als dan Bruma en Van Ginkel (huur) nog aansluiten dan is PSV weer iets sterker en rijper geworden.

11 juli 2016 om 21:33

Schaars volgens mij wel weg, traint alleen mee

11 juli 2016 om 19:18

Staat Bruma niet op dezelfde positie als Pereiro? Anders is het zonde van het talent van Pereiro.

11 juli 2016 om 19:19

Bruma is linksbuiten. Die positie is niet goed bezet met alleen Bergwijn.

11 juli 2016 om 19:20

Bruma is een pure linksbuiten. Voor zover ik weet speelt Pereiro als rechtsbuiten of als CAM.

11 juli 2016 om 22:45

Emre mor en van ginkel

11 juli 2016 om 22:46

Helaas ziet de Nederlandse top spelers als Emre mor en tighadouini niet. (Al mag ik niet klagen met Marcel brands!)

12 juli 2016 om 01:55

Emre Mor is al naar Borussia Dortmund.😉

Wanneer is de loting van de champions league?

11 juli 2016 om 21:56

Donderdag 25 augustus, aldus wikipedia

Leuke stelling terwijl de poule indeling niet bekend is!
Feit is wel dat PSV niet in pot 1 zit. Aan de andere kant zat Wolfsburg ook in pot 4..

Ik hoop dat Van Ginkel nog komt, die liet toch een sterke indruk achter! Bruma vind ik minder aansprekend. Dan zou ik liever een jongen als Kaputska zien. Misschien nog een opvolger van Schaars?

Wat een poll, zullen we niet eerst afwachten wat de loting is. Kan je op voorhand toch niet zeggen...

Stel dat Bruma en Van Ginkel worden gerealiseerd heeft PSV in mijn ogen echt een zeer sterke en bovendien brede selectie. Tot op heden heeft Ajax nog geen antwoord op de transfermarkt, op de twee Colombianen na, maar dat zijn nog jonge jongens. Ik zie in PSV dan vooralsnog de absolute titelkandidaat, zeker omdat het elftal en de coach hetzelfde blijven en er in de breedte goed geïnvesteerd is. Daarnaast is een Pereiro bijvoorbeeld nu goed geïntegreerd in de club, en zo'n jongen zou dit seizoen weleens veel kunnen laten zien.
Benieuwd hoe de puzzelstukjes in elkaar gaan vallen bij PSV en of de 2 genoemde versterkingen daadwerkelijk gehaald kunnen worden!

11 juli 2016 om 19:16

Ajax heeft buiten die Colombianen (voor de toekomst) enkel nog uitgaande transfers gerealiseerd en over een paar weken begint voor hun de CL lol.

11 juli 2016 om 19:19

Precies, wat dat betreft is PSV een stuk slagvaardiger gebleken. Ik vraag me af of en met welke spelers Ajax bezig is. Het lijkt me dat ze nog versterkingen willen halen. In de breedte hebben ze tot nu toe alleen maar ingeboet.

11 juli 2016 om 19:22

Ajax heeft ook nog geen sterkhouders verloren. PSV verliest zijn beste verdediger en krijgt er een stuk zwakkere voor terug. Verder heeft PSV nog niets gedaan.

11 juli 2016 om 19:22

In de verdediging is het al bijna crisis bij Ajax. Van Rhijn gaat naar Club Brugge, ze hebben weinig backs! Milik is op vakantie en mist de voorronde CL haha. Wat is dit?

11 juli 2016 om 19:27

Wat een lol he..zo'n lol dat het ten koste gaat van het Nederlands voetbal in Europa!
Goh wat grappig!!

11 juli 2016 om 19:28

Psv heeft ookk gwn baat bij een goede en sterke selectie van Ajax,zowel in de Ned.comp als in de CL.
Dua denk eerst na voordat je schaapachtig begint te lachen..
Wat een niveau van becommentariseren hier af en toe!!

11 juli 2016 om 19:32

Selectie van Ajax bulkt van het talent, ajax schijnt bezig te zijn met sneijder en toch nog Huntelaar. Als die gasten samen terug komen dan komt het helemaal goed met Ajax.

11 juli 2016 om 19:34

Heb jij Schwaab wedstrijd op wedstrijd gevolgd? Mensen als jij zouden misschien is een keer hun mening voor zich houden en niet domweg onzin praten zonder ook maar enige feiten te kennen.

11 juli 2016 om 19:43

En jij denkt met vol verstand dat Sneijder & Huntelaar komen? Kan je nu al vertellen dat die niet gaan komen. Sorry als ik je grootste droom heb verpest.

11 juli 2016 om 19:46

Ik verwacht niet dat Huntelaar en Sneijder nu naar Ajax komen. Huntelaar heeft laatst nog aangegeven nog bij Schalke te willen blijven en Sneijder is ook nog niet klaar in het buitenland. Huntelaar wil vast nog wel veel inleveren qua salaris wanneer hij toch naar Amsterdam gaat, bij Sneijder zie ik dat niet gebeuren. Die gaat denk ik eerder naar een club die meer betaald.

11 juli 2016 om 20:08

Het was ook sarcasme Ferrol1982! Net als dat Heracles nu met Paultje Gladon Europa in gaat. West Ham beeft!

11 juli 2016 om 23:56

Toch is het vertrek van Bruma een aderlating. Ik moet het nog zien met die Duitser. Ook schaars is imo een belangrijke speler die vertrekt. Ik hoop dat hij gewoon bijtekent en een rol als reserve accepteert.

Er moet nog minimaal een middenvelder bij komen. Op dit moment hebben ze alleen guardado, hendrix, pröpper en maher als basiswaardige spelers. Ritzmaier en vloet zijn er ook nog, maar die zijn bij lange na niet goed genoeg. Dan heb je natuurlijk nog paal en dante. De vraag is echter of zij het niveau al aankunnen.

Wanneer Bruma toch niet doorgaat hoop ik dat Brands weer een nieuwe poging doet om Lozano naar Eindhoven te halen. Waarschijnlijk weinig kans maar niet geschoten is altijd mis

Een middenvelder zal er zeker nog bij komen. De vraag is of Brands voor deze vacature kan terugvallen op plan A. Je bent geneigd om te denken dat v. Ginkel niet in aanmerking komt voor de eerste 18 van Chelsea en dat hij zijn heil elders moet zoeken. PSV maakt dan een goede kans, tenzij er een kaper op de kust is en met Engelse miljoenen gaat smijten. Bedragen waartegen PSV niet kan opboksen. Wat is dan het alternatief? Ik hoop op een spraakmakende naam: -- Ziyech. Brands is vrij transparant geweest en ik verwacht dat er enkel een aanvaller bijkomt als er een voorhoedespeler vertrekt. Het is te hopen dat een club als Crystal Palace, Watford, Norwich etc. zich gaat melden voor Narsingh. Zij kunnen het veroorloven om nog een mooi bedrag over te maken en PSV kan dan eindelijk op zoek naar nieuw elan voor op de vleugels.

11 juli 2016 om 20:35

Denk persoonlijk dat de kans dan groter is dat Conte opteert voor een ingaande transfer. Geld zat daar. Ze hebben destijds v.ginkel gehaald voor, ik dacht, ruim 8 miljoen euro. Hij is gewogen en te licht bevonden. Wellicht willen ze nog was (terug)cashen voor hem. Het zou voor hem een goede zaak zijn om weer bij PSV te komen voetballen, om vervolgens een stap hogerop te maken - onder de wereldtop.

11 juli 2016 om 21:25

Vrij makkelijk aan kon? Hij heeft in 2 seizoen Chelsea welgeteld 2 wedstrijden in de Premier League gespeeld. De daaropvolgende jaren is hij verhuurd aan Milan en Stoke City - Psv. Denk niet dat je kunt spreken over: "hij heeft toch laten zien voor zijn blessure dat hij het niveau van Chelsea vrij makkelijk aan kon". Stoke koos er ook niet zomaar voor om de huurperiode met hem te breken. Als je gewoon nuchter analyseert dan was de stap van Vitesse naar Chelsea ook niet de meest logische qua carrièreplanning. Hetzelfde overkwam Büttner die van Vitesse naar United ging. Van subtop Eredivisie naar de top van de Premier League; that's another cook.

Mocht van Ginkel niet lukken? Zou Ramselaar dan wat zijn voor PSV?

11 juli 2016 om 22:37

ik hoop het niet!
vond het nog heerlijk stil rond hem, laat hem nog maar een jaartje blijven

Hoop dat De Jong aan boord blijft, maar bij een bod van meer dan 20 miljoen gewoon accepteren. De Jong is heus vervangbaar, en met de inkomsten van Bruma al meegerekend kan dat bedrag bijna volledig worden geherinvesteerd in nieuwe spelers. Verder moet PSV hopen op een vertrek van Narsingh, Maher en Jozefszoon. Als de selectie er dan als volgt uitziet, staat PSV er uitstekend op:

Zoet, Pasveer, Koopmans; Arias, Brenet, Isimat, Schwaab, Moreno, Willems, De Wijs; Hendrix, Van Ginkel, Guardado, Proepper, Pereiro, Paal/ljunqvist; Bergwijn, De Jong, Locadia, Bruma, Flores, Da Silva/laursen.

Schwaab vind ik toch wel echt een matige aankoop, de verdediging van Stuttgart is de laatste jaren met hem een gatenkaas, iig zullen we het volgend seizoen zien. 1 a 2 aankopen lijkt me slim als psv dat doet, een nieuwe linksbuiten omdat alleen bergwijn als pure linksbuiten toch echt niet genoeg is. Ik ga er van uit dat van Ginkel wel bij psv blijft dus gewoon gehuurd blijft omdat hij toch niet het niveau is wat Chelsea onder conte moet nastreven.

In ieder geval is Brands een stuk daadkrachtiger dan Overmars, al hebben wij nog geen sterkhouders verloren. Hopelijk halen wij nog een back-up vleugelverdediger want van Rhijn zal wel weggaan en nu boilesen weg is hebben we ook geen linksback(riedewald wel maar is geen pure linksback). Ook is een nieuwe spits, mits milik weggaat, ook niet onnodig.

Tot nu toe zijn Bruma, Van Ginkel, Lestienne en Schaars vertrokken.
Schwaab is gekocht en Ritmaier en Vloet zijn terug van een verhuurperiode. Die laatste twee zie ik helaas niet als versterking en uit de jeugd is momenteel alleen Bergwijn naar mijn mening goed genoeg voor een plaats bij de selectie.

Schwaab mag dus met Isimat gaan uitvechten wie de vervanger van Bruma wordt. Bergwijn mag zich gaan bewijzen voor de linksbuiten positie als vervanger van Lestienne. Alleen zie ik daar graag nog een versterking voor komen, gezien de CL wedstrijden. Locadia is geen echte linksbuiten en Bergwijn zal echt niet alles op het gewenste niveau gaan (en ook kunnen) spelen.

Dan moet er nog een vervanger voor Van Ginkel komen, als hij definitief niet terugkeert naar Eindhoven. Hopelijk wacht PSV daar niet te lang mee.
Verder zijn Willems, Narsingh en ook De Jong kandidaten om een transfer te maken of bij te tekenen in het geval van de eerste twee. Mocht dat niet naar wens verlopen, dan moet daar ook een nieuwe speler voor bij komen, maar hopelijk blijven alle drie gewoon nog een seizoen bij PSV (wat betekent dat Willems en Narsingh wel bij moeten tekenen).

Dus hopelijk nog minimaal twee versterkingen (inclusief Van Ginkel) Wanneer er spelers vertrekken of niet bijtekenen, voor elke speler een nieuwe versterking. Op naar drie op rij en wederom een mooi Europees seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren