Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV legt pijler van succes langer vast: 'Komende jaren prijzen blijven winnen'

Laatste update:

Toon Gerbrands blijft langer aan PSV verbonden. De Eindhovenaren maken vrijdagochtend via de officiële kanalen wereldkundig dat de algemeen directeur zijn contract, dat nog doorliep tot 2018, met vier jaar heeft verlengd.

/

“Deze actie past binnen de visie van de RvC om het fundament van PSV voor de komende jaren te verstevigen”, legt president commissaris Jan Albers uit. “De contractverlengingen van hoofdcoach Phillip Cocu en technisch manager Marcel Brands zijn ook onderdeel van die gedachtegang. Net als de nieuwe afspraken met Philips en het aantrekken van energiedirect.nl als hoofdsponsor.”

De directie vindt dat PSV onder bewind van Gerbrands, die twee jaar geleden overkwam van AZ, ‘op de juiste manier het hoogste nastreeft’. “Ik werk bij PSV in een omgeving, waar een prestatiecultuur en een topsportklimaat heerst”, zegt de bewindvoerder zelf. “Er wordt elke dag gewerkt om deze noodzakelijk basis voor topsport te verstevigen.”

“We gaan De Herdgang bij zowel de jeugd als de profs een impuls geven, PSV blijft in beweging. Voor mij zijn dit de belangrijkste redenen om akkoord te gaan met een contract tot 2022. Voor mij zelf betekent dit dat ik mijn commitment aan PSV afgeef. Ik ga mij met iedereen binnen de organisatie inzetten om ook de komende jaren prijzen te blijven winnen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp het niet..
er staat dat zijn contract tot 2018 met twee jaar is verlengd. Dat wil zeggen tot 2020.

Maar iets later zegt Toon : "voor mij zijn dit de belangrijkste redenen om akkoord te gaan met een contract tot 2022."

Edit: Is al hersteld door Voetbalzone

27 mei 2016 om 09:28

Gerbrands heeft verlengd tot 2022.

27 mei 2016 om 09:31

Contract is verlengt tot 2022. Vier jaar dus en niet 2 zoals in het stuk staat.

Is het contract nu tot 2020 of 2022

Ik lees overal tot 2022, dus dat zou wel kloppen.

Bron: Omroep Brabant.

Zeer sympathieke man! Past goed bij PSV imo. Is een goede balans met die iets zakelijkere Brands. Goed on te zien hoe ze na Sanders, die een andere taak had, hebben gezocht naar een man die het topsportklimaat naar een hoger plan wil trekken.

Prachtig nieuws dit, we kunnen geen betere wensen. Goed bezig voor de lange termijn.

Dat is goed nieuws, Gerbrands is heel ervaren, representatief, begrijpt topsport en heeft de topsport mentaliteit terug gebracht bij Psv. Ik heb hem vaak horen praten en hij is erg geïnteresseerd in (sport) management, leest veel boeken daarover en is erg bedreven in nieuwe trends en innovaties, en dat past bij Psv. Bovendien klikt het enorm met Marcel Brands en Philip Cocu die ook beide langer vast liggen. Nu ook door de CL en eerdere miljoenen transfers ook financieel een goede basis is ziet de toekomst er goed uit. Het fundament voor een succesvolle periode is gelegd.

Gefeliciteerd Psv, dit is de belangrijkste man in de PSV organisatie. Wij moeten het doen met Sar, eens een goede keeper, nu een over het paard getild ego, zonder motivatie verder te leren of zich te ontwikkelen.

Geweldig nieuws dit! Heeft, nadat Tiny Sanders de taak die hij had prima heeft uitgevoerd, de afgelopen 2 jaar imo erg goed werk geleverd en het topsportklimaat bij PSV nog sterker gemaakt. Goed dat PSV nu al zorgt dat hij voor de lange termijn vast ligt

Mooi man, hoe iedereen hem na papegaait 'hij heeft een topsportklimaat neergezet'. Mag ik even de vraag stellen, wat dat dan is, waar iedereen zo over praat en mee wegloopt? En wat is dan zo anders dan bij andere clubs, is daar geen topsportklimaat?

Begrijp me niet verkeerd: man met goede uitstraling, lijkt verstand van zaken te hebben. Ik Ven blij dat hij nog even blijft, omdat ik denk dat zo'n positie niet te vallen moet wisselen. Maar wtf is dan dat topsportklimaat...

27 mei 2016 om 12:21

Bezig zijn met alle facetten van je sport en daarin constant proberen te innoveren, onder andere door gebruik te maken van technische ontwikkelingen. Computermodellen gebruiken om spelers te analyseren etc. Daarnaast proberen te excelleren in alle onderdelen die nodig zijn om een goede prof te zijn, zoals bijvoorbeeld gepersonaliseerde voedingsschema's, vergelijkbaar met hoe olympische sporters/wielrenners/top tennissers met hun sport bezig. In Nederland is dat lang niet bij alle clubs het geval. Ik denk alleen bij Ajax, PSV en in iets mindere mate Feyenoord (door het trainingscomplex).

27 mei 2016 om 12:26

Psv heeft de ambitie om, op sportief vlak, de lat hoger te leggen. Je kan ook kiezen om een opleidingsclub te zijn. Of een handelshuis dat aandeelhouders goed beloont. Maar je hebt een punt, het is een nietszeggend begrip. En Gerbrands is zeker niet de enige die een topsportklimaat nastreeft.

Goed nieuws voor PSV! Levert samen met o.a Brands en de rest van de technische staf de afgelopen seizoenen weer geweldig werk af en hoop dat dat in de komende seizoenen zo mag blijven

De belangrijkste pijler onder het huidige succes van PSV is toch de verkoop van de grond onder de parkeerplaats? ;-)

27 mei 2016 om 13:33

Goeie deal, want de gemeente verdiend er 200k per jaar aan. Win win situatie gebleken.

27 mei 2016 om 18:28

@ Tattersall

Grond onder de parkeerplaats verkocht? Die parkeerplaats is jaren geleden al verkocht en niet alleen de grond.

Je doelt waarschijnlijk de grond onder het stadion en onder het trainingscomplex De Herdgang. En een smiley doet daar niks aan af.
Overigens loopt er nog een beroepsprocedure bij de EC waar PSV nog wel rekening houdt dat er een bedrag terug zal moeten worden overgemaakt naar de gemeente, omdat de EC vind dat het bedrag dat PSV hiervoor ontving niet marktconform was.

Zeker een goede deal. De gemeente heeft dan over 240 jaar het geïnvesteerde geld alweer terugverdient...

27 mei 2016 om 16:51

Prima joh: Krijg jij de prijs voor grootste troll of grootste frust. Mag je zelf kiezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren