Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV krijgt wederom met flinke tegenvaller uit ziekenboeg te maken

Laatste update:

Jürgen Locadia komt voorlopig niet in actie voor PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad is de aanvaller nog niet helemaal hersteld van zijn liesblessure en wil de club daarom geen enkel risico nemen. Locadia traint weliswaar bijna volledig mee, maar kan nog geen wedstrijdbelasting aan.

/

De langere absentie van Locadia is een hard gelag voor PSV. De verwachting was dat de aanvaller twee maanden uit de roulatie zou zijn, na zijn blessure eind augustus tegen FC Groningen. Dat worden er in elk geval vier. De Eindhovenaren willen Locadia tijdens de winterstop fit krijgen voor de tweede seizoenshelft.

Jorrit Hendrix maakt vrijdag waarschijnlijk zijn rentree, in het Jupiler League-duel tussen Jong PSV en Jong Ajax. Mogelijk is de middenvelder een week later inzetbaar in de topper tussen de eerste elftallen van beide ploegen. Jetro Willems kan zaterdag naar alle waarschijnlijkheid spelen tegen Go Ahead Eagles en Andrés Guardado keert komend weekeinde terug naar Nederland. PSV hoopt dat de Mexicaan fit zal zijn voor de topper tegen Ajax.

PSV mist een voetballer als Jürgen Locadia

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap dat PSV al zijn spelers fit wilt hebben voor de laatste kans om nog wat van dit seizoen te maken. Aan de andere kant zou ik hendriks en guardado lekker pas na de winterstop weer minuten laten maken. Zeker guardado zou eens zijn rust moeten nemen.

8 december 2016 om 10:26

Het probleem is dat je momenteel geen alternatief hebr voor Guardado.

Tijdens Ajax - Psv zullen ze ineens weer allemaal fit zijn en spelen ze ineens weer allemaal prima. Dat gaat wel vaker zo.

Hoezo flinke tegenvaller? Die gast speelt nooit?!

8 december 2016 om 09:03

En PSV draait daar lekker door? Locadia is een groot gemis dit seizoen. Als je hem terugkrijgt word je daar als PSV beter van. Dus ja, het is een groot gemis als hij niet eerder terugkomt.

8 december 2016 om 09:03

Opmerking van de dag dit!

Hij speelt nooit omdat hij geblesseerd is maat..

8 december 2016 om 11:03

Hij speelde vorig seizoen 1980 minuten, waar een competitie 3040 minuten bevat. ( Exclusief 34 wedstrijden blessuretijd)
Dat betekend nog geen tweederde, betekend dat hij +-12 wedstrijden van de 34 niet speelt.

8 december 2016 om 09:55

Speelde vrijwel alles vorig jaar en begon ook dit jaar als basisspeler. Zijn goals en assists worden wel degelijk gemist.

8 december 2016 om 10:27

Hij voegt blijkbaar op basis van statistieken meer toe op de flank dan een Narsingh of Bergwijn.

'hendrix maakt zijn rentree in het juliper l. duel tegen jong Ajax'. Dat begrijp ik eigenlijk niet, waarom maakt hij niet gewoon zijn rentree in het duel van het eerste? Met alle respect voor Gae, maar dat lijkt mij een mooi duel om je rentree te maken. Een duel tegen Jong Ajax lijkt mij niet per se minder zwaar of belastend.

8 december 2016 om 09:43

Ik denk dat Jong Ajax Go ahead weg zou spelen op dit moment. Ik denk juist dat Hendrix het zwaar gaat krijgen tegen dat middenveld van Jong Ajax.

8 december 2016 om 09:57

Jong PSV heeft ook een uitstekende middenveld hoor, worden wat minder gehyped dan dat van Ajax, maar spelers als Rigo, Rosario en Gudmunsson kunnen er ook wel wat van. Wordt een interessant duel denk ik.

8 december 2016 om 09:56

Gaat meer om de druk denk ik. Bij Jong kan hij nog wel eens inhouden in een duel of een duel uit de weg gaan, bij het eerste kan dat natuurlijk niet.

Dus zolang hij uit de roulatie is, blijft punten verspelen? Ik snap Cocu dan ook niet! Waarom speelt hij dan niet een ander systeem?? 442 zou denk beter zijn ipv 433. De Jong blijkt te afhankelijk van andere spelers dan heb je niks aan zo een spits die bovendien te statisch is en geen pepernoot raakt.

8 december 2016 om 10:31

Er zijn ook geen alternatieven voor de Jong. Daarnaast vind ik Bergwijn en Narsingh niet best tot nu toe en ook Pereiro is grootste gedeelte van de wedstrijd onzichtbaar.

Zo'n flinke tegenvaller vind ik dit niet hoor. Beetje rare titel. Henriks en Guardado zijn waarschijnlijk op tijd fit voor de topper. Locadia na de winterstop ook. Dit wil zeggen dat de selectie langzamerhand weer compleet gaat worden.

8 december 2016 om 10:33

Maar Guardado is toch wel blessure gevoelig gebleken, daarnaast is het maar afwachten of ze hun oude vorm weer herpakken. Lijkt me echt niet onverstandig om in de winterstop er wat nieuwe jongens bij te halen, want het loopt momenteel niet en blijkbaar zijn ze te afhankelijk gebleken van sleutelspelers die het nu laten afweten.

10 december 2016 om 08:43

Gelukkig moeten wij niks, komende weken kan het gat ook weer kleiner worden. De laatste jaren hebben iig 1 ding bevestigd. Een 2e seizoenshelft verloopt volledig anders dan de 1e

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren