Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV krijgt binnenlandse concurrentie voor Pepi

Laatste update:
/
Sergiño Dest heeft de clubs voor het uitzoeken komende zomer. De vleugelverdediger van Barcelona, voor wie geen toekomst is weggelegd in het Spotify Camp Nou, kan naast enkele Spaanse clubs naar 1. FC Union Berlin, Crystal Palace en West Ham United. (Sport)
/
Zlatan Ibrahimovic heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten bij Monza. De Zweedse spits is komende zomer transfervrij en dus wil eigenaar Silvio Berlusconi hem verleiden tot een overstap naar de huidige nummer dertien van de Serie A. (Calciomercato)
/
PSV krijgt serieuze concurrentie in de strijd om Ricardo Pepi. De spits van FC Groningen is tevens op het wensenlijstje verschenen van Feyenoord, dat een dezer dagen om de tafel gaat met het management van de spits. (1908)
/
Arsenal heeft Declan Rice gebombardeerd tot toptarget voor de komende transferwindow. De middenvelder van West Ham United is een gewild doelwit, daar hij ook op belangstelling kan rekenen van Chelsea, Manchester City en Manchester United. (Evening Standard)
/
Newcastle United heeft zijn pijlen gericht op Andreas Christensen. De centrale verdediger van Barcelona, die momenteel met een spierblessure kampt, heeft in Catalonië nog een contract tot medio 2026. (Sport)
/
Barcelona is niet de enige gegadigde voor de handtekening van Vitor Roque. De aanvaller van het Braziliaanse Athletico Paranaense, die vorige maand achttien is geworden, wordt tevens begeerd door Arsenal en Chelsea. (Sport)
Waar zie jij Ricardo Pepi het liefst?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Pepi als vervanger voor Danillo dan hoop ik. Prima aankoop wat mij betreft. Hoop dat we Gimenez nog wel een jaartje of 2 kunnen vast houden. Vraag me alleen af of Pepi als back up zou willen fungeren.

31 maart 2023 om 11:39

Pepi is te goed als back up. Dat bewijst die nu in een erg matig groningen. Sowieso kan feyenoord hier alleen voor gaan als gimenez daadwerkelijk weggaat

31 maart 2023 om 12:01

Aan de andere kant als je nog wat succes boekt als Feyenoord zijnde kan je Giminez voor de absolute hoofdprijs verkopen en dat is dan ook lekker. Is altijd afwachten of het een succes blijft zie het verleden met Feyenoord spitsen.

31 maart 2023 om 12:05

Na 1 seizoen ga je hem niet voor een hoofdprijs verkopen. Daarnaast heeft Feyenoord volgens mij nog maar de helft van de transfer rechten van Santi ofzo?

Natuurlijk is het altijd afwachten of een speler zich goed door ontwikkeld of niet. Dat geld ook voor Pepi als ie naar Feyenoord zou komen.

Bij Santi zie je wel gewoon dat het een talentvol ventje is die nog wel stappen moet kunnen maken. Als hij die stappen maakt, we worden kampioen en hij kan zich op CL niveau laten zien en er wordt het komende jaar gewerkt aan het overnemen van alle transfer rechten.....dan kun je aan hoofdprijzen gaan denken. Maar nu na 1 seizoen en slechts een deel van de transfer rechten, ga je er als club niet veel wijzer van worden vrees ik.

31 maart 2023 om 12:09

Als dit waar is vermoed ik dat ze Danilo voor een leuk bedrag willen verkopen en daar een mooie winst op willen pakken

31 maart 2023 om 12:16

Nu 70% en kan voor een vast bedrag (voor het eind van het seizoen) nog max. 20% bijkopen.

Oef is dit voorsorteren op een vertrek van Santi? Wel realistisch dat die kan vertrekken. Vind Pepi een potentieel goede spits trouwens. De interesse is logisch.

Zie Feyenoord niet ineens dit soort spelers huren en ook geen 10-15+ neerleggen. Net als richting PSV is dit een broodje aap verhaal.

31 maart 2023 om 12:20

We huren nu toch ook Idrissi van Sevilla en een Szymanski voor 2 miljoen met koopoptie van 8 miljoen. Dus waarom zou Feyenoord dit soort spelers niet kunnen huren?

De interesse van Feyenoord komt voor mij wel als een verrassing. Het lijkt me niet dat je Gimenez al verkoopt deze zomer en Danilo is een prima tweede spits die geen problemen veroorzaakt. Om dan een vrij dure Pepi (augsburg zal toch echt geen 10+miljoen verlies accepteren) te halen als opvulling lijkt me onverstandig. Of er iets achter de schermen aan de gang, of Feyenoord hoopt door hem een jaar te verhuren voor te selecteren op een verkoop in 2024 en Pepi een jaar te stallen zodat de koopsom lager uitvalt dan na een verkoop.

Rice is een aankoop die ons zoveel beter gaat maken en enorm gaat helpen om de tegenstander continu onder druk te houden, ik hoop echt dat hij komt. Wordt nu nog onderschat door de meute en eerder overschat genoemd omdat ie Engels is en volgens de geruchten zoveel moet kosten, maar zodra hij bij ons geïntegreerd is zullen voor deze jongen net als bij Saka de criteria steeds hoger gezet worden en hij zal telkens weer gaan voldoen aan de nieuwe verwachtingen.

31 maart 2023 om 12:38

Verbaast mij ook hoe vaak ik lees dat hij overschat is of niet echt goed. Ik zie hem heel graag komen en vind hem een klasse middenvelder.

31 maart 2023 om 14:13

Zou inderdaad een topversterking zijn voor jullie, zie hem al jaren heel graag naar United komen, maar dat moet ik inmiddels (zeker met de komst van Casemiro ook) uit mijn hoofd gaan zetten denk ik. Als back-up ideaal voor Partey, maar naast Partey ook prima denk ik, dat schept ook meer vrijheid voor de aanvallende sterren. Terug naar de vroege Wengertijd technische, sierlijke voetballers voorin en een sterk defensief blok met Partey - Rice in plaats van Gilberto Silva - Vieira

31 maart 2023 om 15:35

Zie toch graag ook nog een echte vervanger van Xkaka hoe goed hij het ook doet dit seizoen. Of je moet ESR zien als zijn vervanger. Daarnaast een buitenspeler die op beide flanken terecht kan en echt van topniveau is zou fijn zijn.

31 maart 2023 om 16:06

Rice gaat op de plek van Xhaka spelen.

31 maart 2023 om 16:18

Vind hem echt een totaal andere type. Rice is meer de man van de controle terwijl je eigenlijk een creatieve loper wilt hebben. Zou hem echt een goeie aankoop vinden maar zie in hem niet een vervanger van Xhaka.

" De spits van FC Groningen"

Was het maar zo'n feest. Hij is van Augsburg. Koste een jaar geleden 16 miljoen. Feyenoord en PSV gaan dit niet neerleggen. Misschien dat ze hem een jaar kunnen huren, maar Augsburg gaat hem echt niet verhuren om back-up te zijn.

Mooi dat Arsenal zich nu richt op topspelers. Rice zou een topaankoop zijn. Wel belangrijk dat Arsenal snel spijkers met koppen slaat. Bij Mudryk duurde het allemaal ook te lang en ging Chelsea er mee vandoor.
Komende zomer verder doorselecteren. Tomyasu Holding Tierney laten gaan bij een redelijk bod. Die hebben niet het niveau om je echt weer een topclub te kunnen noemen. Kunnen evt blijven als 3e wissel. Als Rice komt dat is het middenveld op orde. Zou graag nog Asensio zie komen. Veel ervaring, kan op meerdere posities spelen en ook een mooie backup voor Saka. Eddy mag ook wel weg, Vlahovic kan alsnog komen.

31 maart 2023 om 15:39

Allemaal niet het niveau en dan kom je aan met Asensio?

31 maart 2023 om 16:11

Je kan wel rijmen, dat nog wel.

Wanneer ik groningen kijk zie ik hem niet uitblinken en vind ik hem voetballend te kort komen. Is voor beide geen versterking

Waarom zou Christensen van Barcelona naar Newcastle gaan? Newcastle kan wel ambitie hebben, maar Barcelona is de top met bijbehorende ambiance. Mits fit is het vaste centrum toch ook gewoon Christensen - Araujo? Mocht hij transfervrij willen vertrekken denk ik trouwens dat hij ook nog wel andere topclubs aan kan, presteert verrassend goed in Barcelona

31 maart 2023 om 15:27

Waarom zou christensen naar Newcastle gaan en waarom zou aroujo tranfervrij vertrekken ?aroujo weet ook wat clubliefde is die vertrekt echt niet .

31 maart 2023 om 16:23

Ik zeg toch nergens dat Araujo transfervrij vertrekt? Blijkt ook helemaal niet uit het artikel. Ik reageer op een eventueel vertrek van Christensen naar Newcastle wat me net als jij onwaarschijnlijk lijkt.

31 maart 2023 om 16:25

Oh wacht ik snap de verwarring. Was zelf even in de war over de contractduur van Christensen, dacht dat Newcastle wachtte tot ze Christensen transfervrij in konden lijven, maar met een contract tot 2026 moet daar gewoon een transfersom over de brug komen natuurlijk. Excuses

Als Ajax kan moeten ze hem terughalenZ en dan die Canadees van Genk die rechtsbuiten.

Moet Arsenal helemaal niet willen..die Britse spelers zijn veel te duur bij een binnenlandse transfer. Zorg dat je kampioen word en ga vol voor Bellingham , ben je iets meer geld kwijt heb je wel een veel completere speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren