Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kan transfersom voor spits terugverdienen: 'Hij staat er prima op in Italië'

Laatste update:

PSV betaalde anderhalf jaar geleden 600.000 euro voor Ruben Bentancourt, maar de aanvaller wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal. De kans dat Dick Advocaat hem dit seizoen nog speelminuten zal geven is klein en de Uruguayaan wil in de zomer dan ook graag vertrekken. Volgens zaakwaarnemer Peter Gerards hoeft PSV echter geen verlies te maken op de goaltjesdief.

Gerards is niet de zaakwaarnemer van Bentancourt, maar verricht in Nederland ondersteunend werk voor Alexis Papasan en Gustavo Silva, die de belangen van de negentienjarige Bentancourt behartigen. Volgens Gerards hebben Udinese, Chievo en Atalanta Bergamo interesse in de Uruguayaan, die tijdens het Zuid-Amerikaans kampioenschap voor spelers onder de 20 jaar echter alleen als invaller in actie kwam voor zijn land. Mede daardoor kwam het niet tot een wintertransfer.

"De Italiaanse clubs hebben richting PSV nog niets gedaan, maar ik verwacht dat dit komende zomer wél gaat gebeuren", zegt Gerards in gesprek met Voetbal International. "De transfersom van 600.000 euro gaan ze wel terugverdienen. Ruben staat er prima op in Italië." Advocaat kiest de laatste weken voor Tim Matavz als centrumspits en ook Jeremain Lens kan op deze positie uit de voeten. Bovendien staat Jurgen Locadia hoger dan Betancourt in de pikorde.

PSV moet Ruben Betancourt nog niet laten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is het een schande dat ik echt nog nooit van deze jongen heb gehoord?

13 februari 2013 om 12:38

Niet echt... PSV heeft hem vorig jaar als relatief onbekende speler overgenomen uit zijn geboorteland. Heeft in de voorbereiding een aantal keer mee mogen doen met het eerste en speelt zijn wedstrijden in Jong-psv.

Hier laat hij wel zien over de kwaliteiten van een goede spits te beschikken alleen hij heeft een beetje de pecht dat Locadia het erg goed doet bij Jong-psv. Daarnaast moet hij natuurlijk ook wennen aan de speelstijl, klimaat en taal van Nederland.
Aangezien er volgend jaar dingen gaan veranderen binnen PSV (lens wil weg, mogelijk een nieuwe trainer en andere transfers) lijkt het me verstandig voor beide partijen om volgend jaar ook nog af te wachten. Ik denk dat ze dan nog veel plezier aan elkaar kunnen beleven!

13 februari 2013 om 15:07

Haha de pech dat Loccadia het goed doet? De pech dat er geen onervaren jongens mogen spelen! Als er een aanvaller geblesseerd raakt, wordt Wijnaldum voorin gezet en een Zweedse middenvelder erin gezet!

13 februari 2013 om 12:44

PSV moet hem wel verkopen als ze hem toch niet gaan gebruiken vanwege zijn non EU salaris. Ze hebben nu ook nog steeds Vukovic in Jong PSV met een non EU salaris en niet te vergeten groot verdiener Engelaar.

13 februari 2013 om 14:30

@scrumpiti0uz

Je zit weer lulkoek te verkondigen. Vukovic een non EU salaris? Waarom? Je moet volgens mij wat meer nieuws kijken, en wat minder voetbalzone. Servië hoort bij de Eu.

En meneer heeft inderdaad een Italiaans paspoort: http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=177399

13 februari 2013 om 14:38

Er is Hier maar een iemand die dan lulkoek verkondigd. Want Servie is wel degelijk geen Eu-lidstaat.

13 februari 2013 om 14:47

Servië ligt wel in Europa maar is echter nog geen lid van de EU. Ze zijn slechts kandidaat-lidstaat.

13 februari 2013 om 15:03

Laten we hem maar niks kwalijk nemen jongens. Hij heet niet voor niets Oenie.

13 februari 2013 om 15:20

@ scrumpti0uz, ze hoeven hem helemaal niet te verkopen, Hij wordt wel gebruikt bij Jong Psv, daar mocht hij wennen aan Nederland want in het begin had hij wat moeite met de overstap. De laatste tijd gaat het steeds beter. Daarnaast heeft hij ook een Italiaans paspoort dus qua salaris maakt het ook niks uit.

13 februari 2013 om 12:46

Is een 19 jarige Uruguayaanse aanvaller die tevens in het bezit is van een Italiaans paspoort. Op 18 jarige leeftijd naar Nederland gehaald door PSV als de nieuwe Suarez. Hij tekende op 30 augustus 2011 een vierjarig contract. De jongen is helaas hier volkomen door het ijs gezakt en te licht bevonden voor Jong Psv.

13 februari 2013 om 13:10

Hij was in 2011 al 18 dus hij zou nu onderhand 20 moeten zijn en nee hij heeft geen Italiaanse paspoort.

13 februari 2013 om 13:52

Volgende maand wordt hij 20, dus nu is hij nog 19 jaar. En ja, hij heeft echt een Italiaans paspoort. Dat jij slecht geïnformeerd bent op dit punt is iets anders.

13 februari 2013 om 15:02

Hij heeft geen Italiaanse paspoort. Dat werd bij zijn aankomst al bevestigd.

Men ging er toen vanuit dat hij minder salaris zou kosten omdat ze dachten dat hij nog geen 18 was, maar hij was het dus wel en er moest dus gewoon 500k per seizoen voor hem worden betaald.

3 februari is zijn geboortedatum dus hij is al 20.

13 februari 2013 om 20:04

Hij is wel degelijk pas 19 jaar oud, hij is namelijk niet geboren op 2 februari, maar op 3 maart.

13 februari 2013 om 18:05

Nee, absoluut geen schande want ik kan me niet herinneren dat deze jongen een wedstrijd in PSv 1 heeft gespeeld.

13 februari 2013 om 20:47

Nee niet echt...ik had er wel van gehoord maar hij is me helemaal ontschoten,wist niet eens dat hij nog voor PSV speelde. Kan me ook niet herinneren dat hij ook maar 1 minuut in het 1e heeft gespeeld.

En waarom hem nu al laten gaan? Hij is nog jong, geef die man wat speeltijd en wie weet wordt het wat!

13 februari 2013 om 12:37

Speeltijd zal er niet in zitten op korte termijn met Lens, Matavz en Locadia die voor hem staan. Wellicht gewoon een jaartje verhuren aan pak 'm beet Eindhoven om te kijken hoe hij zich daar ontwikkelt.

13 februari 2013 om 12:39

locadia is hem al voorbij en is ook jong dus ik zie voor hem geen toekomst meer bij Psv.ik denk dat PSV gewoon die winst moet pakken en bentancourt moet laten gaan.

13 februari 2013 om 12:53

Hij kan het niveau gewoon niet aan, waarom zou je iemand dan nog speeltijd geven.

13 februari 2013 om 13:12

Net zo oud als Locadia. Locadia is gewoon een betere afmaker. Waarom 2 even oude spitsen behouden? Wanneer je 20 bent moet je een niet-europese speler een veel hoger salaris geven dan een Europese speler.

Lijkt me logisch dat Betancourt dan moet vertrekken. Het is onzin een speler enkele tonnen per jaar te geven en hem dan niet te gebruiken. Deze tonnen kunnen immers goed gebruikt worden voor Maher.

13 februari 2013 om 13:48

Check! met je eens..

13 februari 2013 om 14:41

Betancourt heeft een Italiaans paspoort, dus hij heeft geen non EU salaris. dat neemt niet weg dat ik hem ook van de hand zou doen. Met Locadia voor zich zal hij nooit echt de kans krijgen.

13 februari 2013 om 14:01

Voordat mijn reactie weer wordt verwijderd door een van die stumperds hier...

Waarom laat PSV dit soort spelers eigenlijk totaal niet spelen? Het lijkt mijn toch niet de bedoeling dat je iemand voor 600k aantrekt en er vervolgens niets mee doet?

13 februari 2013 om 14:39

Met je eerste zin ben je niet zo heel handig bezig...stumperd...

Jammer, dit is namelijk wel een talent. Een echte spits, afmaker. Staat op de goede plek, goed schot in de benen en prima kopbal. Minder in meevoetballen. Ik zou het jammer vinden als hij vertrekt.

Ik zou hem gewoon verkopen met winst, deze jongen is naar mijn idee niet goed genoeg voor PSV 1. PSV heeft nog in de jeugd Albian Muzaqi is een betere spits dan Betancourt en ook nog jonger. Snap nog steeds niet waarom Brands hem vorig jaar heeft binnengehaald, hij laat het niet echt zien bij jong Psv.

Inderdaad. Die hebben we ook nog. Misschien een tijdje verhuren? Ik heb hem bezig gezien, een leuke speler.

ik wist niet eens dat psv deze jongen onder contract had staan? Maar het zal wel veelzeggend zijn als je er nog nooit iemand over hebt gehoord.
Dacht eerst dat het bericht betrekking had op Matavs, want in dat geval zou ik zeggen; strik erom en weg ermee.

Ik heb nog nooit gehoord van deze jongen , wist niet eens dat PSV zo een speler had gekocht !? Maar om hem nu al zo snel weg te doen..

Betancourt? Zoon van? Nog nooit van gehoord in ieder geval.

6ton is best veel voor een onbekende speler. Immers heeft 9ton gekost en iedereen vindt het een miskoop...

13 februari 2013 om 13:40

Nou is Immers ook wel een aantal jaren ouder dan deze jongen. Persoonlijk vind ik Immers voor minder dan een miljoen geen miskoop, hij maakt z'n goaltjes en mocht hij nog weer verkocht worden, zal je er sowieso niet veel verlies op maken. Zes ton voor een talent vind ik ook wel meevallen, de kans is heel groot dat je dat er weer voor terugkrijgt.

Lens en Matavz in de zomer verkopen, Locadia en Betancourt de nieuwe spitsen. Tadaaaa beleid, maar dat kent Brands natuurlijk niet.

13 februari 2013 om 13:11

Natuurlijk ga je geen seizoen in met Locadia en betancourt. Betancourt is gwn niet goed genoeg voor psv. PSV moet een type lens halen in de zomer.

13 februari 2013 om 13:12

Zou wel een heel slecht beleid zijn zeg. Alleen 2 onervaren spitsen in je selectie hebben kan gewoon niet.

13 februari 2013 om 13:26

Een ervaren spits kost wat. PSV heeft het geld niet.

13 februari 2013 om 14:35

Tadaa en PSV wordt weer geen kampioen.

Deze Betancourt laat het zelfs niet echt zien bij jong PSV en jij wilt hem volgend seizoen de nieuwe spits maken. Lekker handig.

13 februari 2013 om 14:54

Bij jong PSV is Rik Schouw uitblinker, zullen we hem in de basis gooien?

Ik denk dat PSV hem langzaamaan brengt, ik heb nog nooit van hem gehoord maar dan zal het ook wel meevallen met zijn kwaliteiten.

Op de titel afgaand had ik het idee dat het over Matavz zou gaan. Maar van deze speler heb ik nog nooit gehoord, maar gezien zijn transfersom zal het eventuele verlies nooit groot kunnen zijn.
Al zijn salaris ook niet misselijk zijn....

13 februari 2013 om 14:08

Ben je niet de enige. Ik kan dan ook niks zinnigs zeggen over deze jonge man haha

Redelijk goede speler, zeker kopsterk, fysiek sterk en 2 benig.
Dus zeg maar een speler met alles erop en eraan. Komt goed voor zijn man en geeft slimme ballen.
DOM van PSV om hem nu al te laten gaan, zou zeggen laten hem is een keer in de 1ste meedoen/ invallen tegen clubs als vvv-venlo en tilburg en kijk wat hij doet.
Aangezien PSV volgend seizoen toch veel spelers zullen vertrekken lijkt me het echt slim om deze ten minste te behouden pas 19 jaar!
http://www.youtube.com/watch?v=djswh2-0lca

Ik heb hem regelmatig aan het werk gezien bij de beloftes en deze jongen is een groot talent.
Hij heeft de pech dat hij voor de positie gaat waar PSV zijn beste mensen heeft rondlopen.
Maar verhuur hem volgend jaar aan willem 2 of nac en kijk hoe hij het daar doet.

Ik denk namelijk dat hij veel geld kan opleveren, word wel een goede speler.

Hmm, volgens mij had Chievo in de winterstop al interesse in deze jongen. Hoop t voor die jongen, want als 4e keuze word je niet snel beter.

PSV had hem beter aan een club onderkant Eredivisie kunnen verhuren. Onze eigen Cavani doet het steeds beter na een moeizame start. Een verhuur had een goede volgende stap geweest kunnen zijn. Aan de andere kant, in het verleden heeft het verhuren van jonge Zuid-amerikaanse talenten niet zo goed uitgepakt, misschien dat ze hem er nog niet klaar voor vonden.

Ik zou hem toch een kans geven, straks laat je een ongelooflijk goede speler uit je handen glippen. Dat is pas pech dan.

Verhuren lijkt me een betere optie.

tegenwoordig moet alles jong zijn en snel komen maar zo werkt het niet.sommige hebben wat langer tijd nodig.hij is er nog niet klaar voor maar dat is geen schande.in de toekomst kan dit een killer worden.ik vind hem iets hebben van die spits van napoli.en psv gaat spijt krijgen als hij weg gaat en dan een gevalletje bastos word.hij moet verhuurd worden alleen zo kan hij groeien en sterker worden.zie je dan niks in hem kan je hem alsnog verkopen of niet verlengen.

Miskoop voor Psv, nooit gebruikt, noem het een gebrek aan kansen, noem het een gebrek aan talent, maar deze jongen heeft 3 spitsen voor zich te dulden die allen verder zijn.

ik dacht even dat Matavz, Lens of Mertens voor een gigantisch bedrag weg kon. Maar het gaat over een speler waarvan ik nooit gehoord heb, en meerderen op VZ ook niet.

Dus niet echt spectaculair nieuws.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren