Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV in de race voor transfervrije linksback met verleden bij Milan’

Laatste update:
/

PSV wordt door de Portugese krant O Jogo genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van de transfervrij Kévin Constant. De linksback zit zonder club nadat zijn aflopende contract bij Bologna niet werd verlengd. De Eindhovenaren zijn niet de enige geïnteresseerde partij, ook clubs uit Engeland, Frankrijk en Portugal azen op Constant.

De transfermarkt is weliswaar gesloten, dat kan clubs er niet van weerhouden om clubloze spelers aan te trekken. Constant brak in het begin van zijn carrière door bij Toulouse en kwam na omzwervingen in 2012 terecht bij AC Milan. Twee jaar later werd de verdediger verkocht aan Trabzonspor, waarna hij begin dit jaar werd opgepikt door Bologna. Naast PSV zouden ook Sporting Portugal, West Bromwich Albion en Bordeaux interesse hebben.

Marcel Brands, technisch directeur van PSV, probeerde deze zomer tevergeefs een stand-in voor Jetro Willems op de linskbackpositie aan te trekken. PSV beschikt over linksback Simon Poulsen, al is trainer Phillip Cocu niet erg gecharmeerd van de Deen. Brands gooide een lijntje uit naar Chelsea in de hoop Kenedy over te nemen, maar hij werd uitgeleend aan Watford. Eindhovens Dagblad-verslaggever Rik Elfrink stelt ondertussen via Twitter dat PSV niet bezig is met Constant en dat de club het doet met de selectie zoals die nu is.

Is Kévin Constant een versterking voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Psv slim is halen ze ook nog Alex. Die is nu ook clubloos. Dan wordt Psv met twee vingers in de neus kampioen.

5 september 2016 om 12:52

Met Isimat, Moreno en Schwaab zijn ze momenteel wel voorzien denk ik. Ze missen gewoon een vleugelaanvaller. Kenedy zou de ideale versterking zijn, jammer dat die niet meer komt.

5 september 2016 om 13:08

Isimat en Schwaab zijn alleen niet van het gewenste niveau wat PSV nastreeft (vind ik zelf, maar ik kan er naast zitten) Alex zou een hele goede toevoeging zijn.

5 september 2016 om 13:13

De vraag is heeft hij nog wel het niveau van een paar jaar terug? Daarnaast denk ik dat Isimat en Schwaab voor eredivisie begrippen gewoon nuttige krachten zijn. Internationaal komen ze misschien te kort, maar de vraag is of Alex het tempo nog kan bijbenen.

5 september 2016 om 14:56

5 jaar geleden zou Alex dat inderdaad zijn geweest ja.

5 september 2016 om 12:54

Zou persoonlijk alleen Alex halen, kan een waardevolle toevoeging zijn. Geen idee wat zijn huidige vorm en prestatieniveau is, maar zijn ervaring is al mooi meegenomen.

5 september 2016 om 12:58

Sinds PSG is hij wel langzaam aan, aan het afglijden en dan praat ik over 3/4 jaar geleden. Ik zie hem niet als eenndirecte versterking.

Wel kan hij heel goed dienen als mentor denk ik, omdat hij veel respect heeft bij de spelers denk ik.

5 september 2016 om 13:10

Ik las op 29 juli iets hier op vz dat Alex bij Santos had getekend, of ging tekenen?? Is dat afgeketst dan ?

5 september 2016 om 12:58

Hoe graag ik een van mijn grootste helden van PSV ooit terug zou willen zien... objectief is het misschien geen hele slimme zet. Zal een flink salaris vragen (zal namelijk ook vast aanbiedingen uit Azie en Noord-Amerika hebben liggen) en liet in het laatste seizoen bij Milan wisselend hele sterke periodes zien maar in zijn laatste half jaar ook voornamelijk wedstrijden waarin je duidelijk kon zien dat hij de ideale leeftijd gepasseerd is. Vraag me af of hij nodig is met Isimat, Schwaab en Moreno en de ontwikkeling van De Wijs. Zou het ook naar vinden om Alex elke wedstrijd op de bank te zien zitten... zie hem dan liever nog een leuke uitdaging aangaan.

OT: Ben altijd een fan geweest van Constant en vond dat hij meer credits verdiende bij AC Milan. Speelde als Linkasback echt niet slecht en de club heeft in de jaren na zijn verterk echt geen betere linksback gehad. Is wel van orgine een middenvelder en vraag me af of hij dan in de basis zou komen te staan. Zal wel maximaal verdienen gok ik....

5 september 2016 om 13:25

met het lijstje geinteresseerden zal hij wel veel salaris willen vangen idd en psv heeft met willems al een speler voor de basis. Het zou niet slim zijn om een overbetaalde bankzitter aan te trekken terwijl poulsen voor de eredivisie zeker voldoet

5 september 2016 om 14:58

Alex is over zijn top heen! Dan liever Martin Caceres! Die is ook transfervrij en beter dan Schwaab en Isimat.

Is echt een hele zwake LB ik hoop niet voor psv dat die gehaald is als vervanging voor Jetro

Schijnt niet waar te zijn heb ik zojuist van Rik Elfrink vernomen..

Daarnaast zou het wel slim zijn met het oog op een eventueel niet verlengende Willems.. Dan mag Willems lekker gaan banken!

5 september 2016 om 12:53

Dat kan al, met Brenet en Poulsen als standin..
maar wat mij betreft speel je gewoon met je beste elf.

5 september 2016 om 13:09

We hebben het hier niet over Boilesen hé. Willems is de beste LB van de Eredivisie. Die jongen voegt daarnaast ook aanvallend enorm veel toe. Zou heel dom zijn om hem op de bank te zetten. Zou je zomaar het kampioenschap kunnen kosten.

5 september 2016 om 13:11

Rik Elfrink zit er wel vaker naast het zou me niks verbazen als er ondertussen wel gehandeld wordt.

5 september 2016 om 13:17

Brumatio, Rik Elfrink zit er juist bijna nooit naast. Hij is voor mij by far de beste PSV-watcher die er rondloopt. Is er altijd als een vd eersten bij en brengt alleen echt nieuws, geen goedkope geruchtjes. Dus als hij Constant ontkent, dan geloof ik hem wel.

5 september 2016 om 13:24

Ik geloof hem niet ik heb deze zomer meer dan genoeg geruchten van hem voorbij zien komen en geen 1 bleek uiteindelijk waar te zijn.

5 september 2016 om 14:02

Hij komt vaak met nieuws als het ook al op andere sites staat. Thijs Slegers vond ik persoonlijk veel beter. Sinds hij voor PSV werkt lekt er bijna niks meer uit.

5 september 2016 om 18:01

@brumatio, welke geruchten dan?

Constant was een talent.en had een.constant hoog.niveau.
Nu weet ik het.niet.maar wat zouden jullie ervan vinden als Urby de lb van psv wordt? Niet verkeerd m.i.

5 september 2016 om 12:56

Ik gun Urby wel een terugkeer bij Ajax eerlijk gezegd, qua niveau zou het waarschijnlijk niet verkeerd zijn.

5 september 2016 om 13:40

Heb ik idd ook aan zitten denken!! Het kan nog aangezien hij transfervrij is.

Wat zou Psv met deze voetballer moeten? Lijkt me dat hij niet echt een meerwaarde heeft wanneer hij nauwelijks aan de bak komt bij Bologna en Trabzon

5 september 2016 om 13:20

Back-up voor Willems. Poulsen is gewoon niet goed genoeg dus die zal wel 3e man worden of misschien zelfs nog achter Brenet want Brenet deed het prima op LB vorig seizoen.

5 september 2016 om 13:35

Ik zie Brenet inderdaad liever als stand-in voor Willems. Alhoewel Brenet van oorsprong rb is, zie ik hem liever op lb. Op die positie heeft hij zijn beste wedstrijden gespeeld.

Als je deze speler haalt kan je nog beter Urby halen. Is ook transfervrij, spreekt de taal en brengt ook de nodige ervaring mee.

Tja, in de Nl'se competitie heb je die jongen niet nodig, Poulsen volstaat dan. CL gaat zowiezo een moeilijk verhaal worden met of zonder extra back-up voor linksback. Dus laat lekker zitten die Constant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren