Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV heeft niks te verliezen, we gaan vol in de aanval en voor de winst’

Laatste update:

PSV zit in de Champions League met tegenstanders als Manchester United, VfL Wolfsburg en CSKA Moskou in een loodzware poule, maar heeft na vier van de zes groepswedstrijden nog alle kansen op overwintering op het miljoenenbal. Woensdag spelen de Eindhovenaren op Old Trafford.

/

Het thuisduel met Man United leverde eerder dit seizoen een overwinning op en met een goed resultaat in Engeland zou de ploeg van trainer Phillip Cocu goede zaken doen. Middenvelder Jorrit Hendrix gaat de wedstrijd in het Theatre of Dreams echter niet in met de stand op de ranglijst in zijn achterhoofd. “Aan rekenen doe ik niet. Dat is alleen maar lastig, dat mogen anderen doen”, vertelt Hendrix aan het ANP.

De linkspoot weet dat de Eindhovenaren woensdag in de rol van underdog kunnen kruipen. “United is thuis favoriet. Wij hebben niks te verliezen en dus we gaan vol in de aanval en voor de winst, maar een punt is mooi meegenomen”, vindt Hendrix, die niet verwacht dat PSV last zal hebben van het teleurstellende gelijkspel bij Willem II van zaterdag. “We hebben het al vaker gehad en vervolgens spelen we weer een wereldpot. Je weet het bij ons maar nooit.”

Denk je dat PSV een punt of meer gaat pakken tegen Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van Psv in de CL, ze hebben 1 overwinning nodig en dan hebben ze gewoon de Knock-out fase bereikt waar het Ajax al jaren niet lukt. In de competitie lijken ze geen motivatie op te kunnen brengen om clubs als Willem 2 etc. te verslaan maar wanneer ze tegen wat sterkere team moeten maken ze indruk. Het zou me niks verbazen als er een woensdag een gelijkspel gehaald kan worden daar in Man Utd. en dat het daarna thuis afgemaakt zal worden tegen Dinamo.

Ik sluit zelf niet uit dat ze met een beetje geluk kwartfinale zouden kunnen bereiken, maar dan moet je echt heelveel geluk hebben en geen teams als Barcelona, Bayern munchen, Real Madrid of Psg loten.

23 november 2015 om 09:24

Psv is ook nog lang niet zeker en het kan best zijn dat ze net als Ajax afgelopen jaren in de laatste wedstrijd de volgende ronde mislopen.

23 november 2015 om 09:26

Je bent onder de indruk van psv omdat ze met alle geluk van de wereld van man united hebben gewonnen en een bijzonder zwak wolfsburg hebben verslagen. We zullen nog wel eens zien. Ik verwacht een kansloze partij in manchester en een gelijkspel thuis tegen moskou en dan ziet het er toch ineens heel anders uit. Ik hoop van harte dat psv de volgende ronde weet te halen. Maar op basis van wat psv laat zien, zie ik het niet gebeuren.

23 november 2015 om 09:47

Een bijzonder zwak Wolfsburg? Waarom? Was toch gewoon hetzelfde Wolfsburg dat er altijd staat. Sterkste wedstrijd van PSV sinds lange tijd, terechte overwinning op een Duitse topploeg en dan ligt het volgens velen weer aan de zwakheid van de tegenstander. Typisch Nederlands.

Niet verliezen uit bij United is prima resultaat, dan thuis afmaken tegen Cska

23 november 2015 om 09:58

Ben een grote psv fan, als ze met pereiro gaan spelen maak je meer kans dan met narsingh, pereiro is veel beter dan narsingh vind ik zelf!

23 november 2015 om 10:33

Martijn, ga alsjeblieft geen onzin verkopen nu. Wolfsburg kwam vanaf minuut 1 om een puntje te halen en weer terug naar Duitsland te gaan. Ze speelde totaal niet op het niveau wat ze kunnen. Afgelopen weekend ook weer 6-0 gewonnen.

23 november 2015 om 10:36

Hoezo met mazzel van United gewonnen dat was verdiend want United ging met 0-1 achterover leunen en dachten het even op halve kracht te doen en alleen daarom al was de zege dik en dik verdiend , gewoon de arrogantie afgestraft , PSV doet het gewoon geweldig en ik hoop dat ze verder komen , en kansloos zijn ze zeer zeker niet .

23 november 2015 om 13:52

@bram1282

Als jij ook de wedstrijden gezien had van Psv tegen Dinamo uit en Wolfsburg uit had Psv daar ook zomaar kunnen winnen. Je doet wel heel negatief over dat ze geluk hebben etc. maar slaat nergens op want tegen dinamo miste Psv zelfs een hoop aantal basispelers. Het was door een uiterst zwak Brenet dat ze uit tegen Dinamo hebben verloren. Als jongens als Willems, Guardado, Lestienne, Luuk etc. gewoon fit zijn dan vind ik Psv gewoon sterker dan Dinamo en Wolfsburg zonder over geluk te spreken.

23 november 2015 om 15:11

wat een onzin zeg, natuurlijk hebben ze ontzettend veel geluk gehad. als er rood en een pingel was gegeven had het al snel 0-2 gestaan en is de wedstrijd gespeeld.
Man U heeft genoeg mogelijkheden om zeep geholpen en Psv, maakt er 2 af.
ze hadden het geluk echt aan hun zijde.

Man u had het veldoverwicht en begon steeds meer kansen te creëren. toen kwam de horrorblessure en veranderde natuurlijk de hele wedstrijd. Man U scoort bij de eerste grote kans daarna nog wel.
Maar door een gebrek aan precisie en wat geluk viel de 2e niet.

24 november 2015 om 11:21

Dit Wolfsburg wat daar stond won de week daarvoor toch nog bij Bayer 04 uit.

23 november 2015 om 11:15

Ik verwacht jammer genoeg niet dat PSV het niet gaat halen. Ik denk zelfs dat beide wedstrijden gewoon verloren gaan worden. De wedstrijd in United gewoon kansloos en de wedstrijd thuis tegen Cska lekker onverdiend met een vervelende strafschop ofzo.

Nu goed, ik ga supporteren en hopen dat eindelijk weer eens een Nl'se club overwinterd in de CL i.t.t. tot Ajax dat om dezelfde redenen als PSV nu (naar mijn mening) tekort gaat komen en het de laatste wedstrijd net niet over de streep gaat trekken.

bram. united was geluk wolfsburg was geluk . ajax uit was geluk feyenoord was geluk. gelukkig tellen alleen de de 3 punten

23 november 2015 om 10:20

Ja en heerenveen, heracles, zwolle, ado, willem2, wolfsburg en cska waren gewoon pech. Tuurlijk jongen

23 november 2015 om 11:21

Ik was er anders ook behoorlijk gelukkig mee

Komt lekker snugger over zo.. "aan rekenen doe ik niet, dat is alleen maar lastig"

23 november 2015 om 11:24

Naar de wijze woorden van Taylor Swift: "players gonna play, haters gonrna hate".

Het gaat om de achterliggende gedachte. PSV neemt gewoon een enorm risico als ze enkel spelen 'op de 0', de verdediging is doorgaans niet zo betrouwbaar dat ze daar van op aan kunnen. Dus gewoon spelen om te winnen.

23 november 2015 om 12:04

Vreemde reactie van je.. Je suggereert dat ik een hater ben? Wees dan gewoon duidelijk i.p.v. quotes van iemand te gebruiken.

Ik zeg overigens dat het niet snugger "overkomt". Ik zeg niet dat hij niet snugger is.
Dat het niet snugger overkomt hoeft ook niet eens aan hem te liggen.

De wijze woorden van Taylor Swift zijn overigens gewoon gekopieerd van 3lw... Zo wijs zijn ze dus ook weer niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren