Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV gaat voor komst ‘jonge Jaap Stam’: ‘Zijn kwaliteiten zie je eigenlijk nooit’

Laatste update:

Gregg Berhalter juicht een winterse transfer van Miles Robinson naar PSV toe. De bondscoach van de Verenigde Staten is lovend over de centrumverdediger van Atlanta United.

Bij PSV lopen er momenteel met Sergiño Dest, Malik Tillmann en Ricardo Pepi al drie Amerikaans internationals in de selectie rond. Mogelijk komt er op korte termijn een vierde in Eindhoven bij.

Robinson staat al langer in de nadrukkelijke belangstelling van PSV. De 26-jarige verdediger loopt op 31 december uit zijn contract bij Atlanta, waardoor de Eredivisionist hem op 1 januari transfervrij kan oppikken.

“Miles Robinson heeft veel opties en zal de beste kiezen” zegt Berhalter tegenover De Telegraaf. “Maar hij heeft absoluut de kwaliteiten om in een grote Europese competitie te gaan spelen. Hij heeft fysieke kwaliteiten, die je eigenlijk nooit ziet. Hij is zo enorm snel, sterk en fysiek dominant. Het is een jonge Jaap Stam.”

De 1,88 meter lange Robinson staat inderdaad te boek als fysiek sterke verdediger. Van alle spelers met minimaal 150 persoonlijke duels in het huidige MLS-seizoen, wonnen maar twee spelers een hoger percentage hiervan.

Ook van alle spelers met minimaal 75 kopduels in de MLS 2023/24 wonnen maar twee spelers percentueel gezien meer van dit soort duels.

Cijfers van Opta.

De naam van Robinson komt bij PSV hoogstwaarschijnlijk uit het netwerk van technisch directeur Earnest Stewart, die jaren werkzaam was in de Verenigde Staten. De rechtsbenige verdediger is inmiddels een gewaardeerde kracht in Team USA. Robinson moest het WK in Qatar aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure, maar heeft al 27 interlands achter zijn naam staan.

Concurrent voor Ramalho en Bella-Kotchap
Peter Bosz zit bij PSV momenteel dun in de rechter centrale verdedigers. De Eindhovenaren slaagden er afgelopen zomer in om Armel Bella-Kotchap te huren van Southampton, maar de mandekker heeft tot nog toe weinig in actie kunnen komen. Hij kwam niet verder dan vijf duels. Waar de centrumverdediger eerst kampte met een tandprobleem, is hij onlangs succesvol geopereerd aan zijn schouder.

Door zijn blessure is het nog maar de vraag of Bella-Kotchap dit kalenderjaar nog in actie kan komen. Bij afwezigheid van de Duitser vertrouwt Bosz op André Ramalho, al maakte de Braziliaan dit seizoen al veelvuldig een weifelende indruk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoorde mensen al eerder dat we geen Amerikanen meer moeten halen, omdat we dan een enclave kweken. Hoewel ik het eens ben dat je geen apart groepje wil hebben, staat kwaliteit voorop. Voorlopig vind ik die Amerikanen heel goed uit pakken. Stewart en (verrassenderwijs0 Dest op het veld zijn uitkomsten. In Pepi en Tillman zie ik het ook zeker zitten. Ze werken keihard en van mij mogen er nog een aantal komen.

1 november 2023 om 09:47

Dest is Europees verdedigend te zwak en tillman eigenlijk ook overbodig met al 3 aanvallende middenvelders. Pepi speelt nog te weinig om er iets over te zeggen. Het is wel duidelijk waar stewards netwerk zit idd.

1 november 2023 om 09:54

De hele verdedigende linie van PSV is op Europees niveau te zwak. Zeker nu Bella eruit ligt hebben we bijna exact dezelfde verdediging die de afgelopen jaren zo labiel was. Je kan niet alles in een transferperiode maken zei Earnest toen hij begon. In de winter moet er een back up cv en cvm/cm komen en dan kan je in de zomer doorselecteren op de verdediging met het zekere vertrek van PvA, Ramalho, Bella en Sambo. Mogelijk vertrekt dest ook nog als ze de koopoptie niet activeren. Dan kan je gaan bouwen aan de verdediging.

1 november 2023 om 10:59

Het is ook te hopen dat Lang en Bakayoko nog na dit seizoen blijven want dan is je aanval met Lozano die blijft en Pepi/luuk gewoon klaar. Ik verwacht dat ons middenveld met Schouten, Saibari, Veerman, Till qua basis ook wel staat. En hoop dat Babadi is keer bij tekent, als je dan deze winter 1 middenvelder extra haalt dan dan is je middenveld ook wel rond. Dan kan je aankomende zomer vol voor verdedigers gaan en met het halen van de CL en de verhoging van het geld die je krijgt heb je straks echt wel meer opties. Die Bella is te duur voor ons volgens mij toch? Vind het wel echt een beest en die jongen is pas 21 jaar. Als je hem voor een mooi bedrag kan vast leggen dan heb je in ieder geval een talentvolle centrum verdediger.

1 november 2023 om 16:26

Snap wel dat PSV voor hem gaat. Wederom ligt Ajax te slapen... Zo lek als een mandje daar achterin en allemaal onder de 25 jaar. Komt er een vrij, mag PSV er rustig aan mee onderhandelen.

1 november 2023 om 10:18

Vergeet ook niet dat Ledezma in de winter terugkeert. Iemand enig idee hoe hij het doet in de MLS? Vond ik toch altijd wel een goede speler hoor. Al is er momenteel helaas niet veel plek voor hem op het middenveld bij PSV.

1 november 2023 om 10:46

24 wedstrijden, 4 assists en geen goals. Geen idee dus eigenlijk, maar geen opvallende statistieken en geen positieve verhalen over gehoord sinds zijn vertrek. Heeft wel wat ervaring op kunnen doen dus dat is mooi, en vooral belangrijk na zijn blessure. Wel een bruikbare speler denk ik aangezien hij op meerdere posities uit de voeten kan (cm, cam, lb).

1 november 2023 om 13:24

En toch is Dest bijvoorbeeld meer Nederlander dan Amerikaan.
Kan je over Pepi ook zeggen dat hij vrij Mexicaans is met Mexicaanse ouders.
Heeft Tillman een Duitse moeder en is geboren in Duitsland.
En is Ledezma al bijna 5 jaar in Nederland.

Allemaal jongens die meer internationaal georiënteerd zijn dan Amerikaans als je het mij vraagt. Wat mij betreft is er dan ook geen sprake van een enclave.

Uitstekende aanvulling denk ik.
Achterin blijft het af en toe wisselvallig bij PSV.
Toch zeggen de cijfers wat anders:
10 gespeeld, 30 punten. Ze staan fier en koen bovenaan.

1 november 2023 om 09:10

En ook nog de minste tegendoelpunten. In de huidige stand staat AZ op 2 tegendoelpunten, maar daar komen de 2 van NEC natuurlijk nog bij.

1 november 2023 om 09:30

Ik vind het aantal tegendoelpunten alleen een vrij matige manier om de stabiliteit van een verdediging te meten.

Ik zou allereerst kijken naar de kansen die je weg geeft, neem bijvoorbeeld afgelopen weekend, PSV kreeg 2 goals tegen, maar voor rust had Ajax er zeker nog een paar meer moeten maken. Dat had puur te maken met hoe Ajax met haar kansen omging. Als je dus kijkt naar de kansen ipv goals, haal je de factor 'kwaliteit afronding tegenstander' al weg.

Verder is omstandigheiden van tegengoals ook belangrijk, zijn het lange ballen die slecht worden verwerkt, rebounds door slecht verwerken keeper, of staan verdedigers doorlopend in een ondertal waardoor ze gemakkelijk tot fouten gedwongen worden, etc. Neem bijv Ajax, er is deels terecht heel kritiek op hun achterlinie, terwijl als je goed gaat kijken ze dit seizoen enorm in de steek zijn gelaten door hun middenvelders. Ik denk dat Ajax meerder potjes heeft gehad waarbij verdediging minstens 10x in ondertal kwam te staan puur doordat middenveld niet goed stond, waardoor een CV risicovolle actie inzette om ondertal te compenseren, dat mislukte vervolgens en vervolgens schrijft de gemiddelde analist op fout verdediger. Dat vind ik te gemakkelijk.

Bij PSV vind ik Ramalho regelmatig wat matig overkomen in de duels ondanks dat die voldoende steun heeft, en ook worden ze regelmatig verrast. Dat laatste zit ingebakken in de spelwijze van Bosz, die brengt aanvallend heel veel, maar verdedigend kan je daar ook heel veel mee oplossen, maar ergens iets te laat instappen bijv, is vrijwel gelijk dodelijk doordat hele team vrij hoog staat en dat vaak dan niet meer kan compenseren. Al met al vind ik de filosofie van Bosz mooi, en het levert gewoon heel leuk voetbal, enorm veel kansen en ook punten op. Als je Bella-Kotchap terug hebt, heb je het ook prima voor elkaar. Die is denk iets geschikter voor de speelwijze dan Ramalho.

1 november 2023 om 09:34

Ik denk dat het mede het gevolg is van de speelwijze van Bosz. In zijn Ajaxjaar waarin hij ook de beschikking had over een topselectie in vergelijking met de andere teams in de competitie, kreeg hij er ook slechts 23 tegen. Dortmund (minder 'oppermachtig' in Duitsland dan Ajax in Nederland) waren er 23 tegen na 15 ronden. Leverkussen 75 tegen na 60 wedstrijden. Lyon 63 tegen na 48 wedstrijden. PSV nu slechts 5 tegen na 10 potjes, maar in Europa 'al' 7 na 3 speelrondes. Wanneer het niveau hoger wordt weet de tegenstander beter met de ruimtes om te gaan die het team van Bosz altijd weggeeft. Dat is geen hogere wiskunde, dat weet iedereen. Het bijzondere vind ik echter het feit dat Bosz ook in dat geval geen concessies lijkt te willen doen aan zijn speelstijl. Op deze manier lijkt hij uitermate en uitsluitend geschikt voor de top van de eredivisie

1 november 2023 om 10:18

@amsterdam,

Ik ben het met je eens dat het niet alleen om goals maar ook om kansen gaat. Als je dan de wedstrijd tegen Ajax erbij pakt gaf PSV de eerste helft veel kansen weg door dom balverlies van de middenvelders en aanvallers, slap het duel ingaan door het middenveld en aanvallers en verkeerd druk zetten (bakayoko gaat naar centraal, Teze gaat op de back en hierdoor kwam Bergwijn vrij). Ramalho en Boscagli kregen dus weinig steun van de rest van het team. Waarbij zij beide ook niet goed speelden.

De 2e helft was het juist andersom. Met Til die goed en Saibari die goed centraal druk zetten bleef de verdediging van PSV in positie en wonnen ze veel meer duels. Ook gingen Saibari en Til geregeld achter de 2 centrale middenvelders lopen waardoor het centrale blok vaker 1 tegen 1 of zelfs 2 tegen 1 (zoals bij bij 3-2 van Saibari) kwamen te staan. Mede hierdoor zag de verdediging van Ajax er de 2 helft uit als de verdediging van PSV in de eerste helft.
Ja, Ramalho speelde zeker niet goed (de eerste helft en ook Europees) maar vaak komt het ook doordat het hele team gewoon niet goed functioneert.

1 november 2023 om 11:01

Je hebt gewoon sterke verdedigers met snelheid die met zoveel ruimte in hun rug kunnen verdedigen. Die verdedigers gaan alleen niet bij PSV spelen maar kunnen vaak al paar niveaus hoger spelen helaas.

1 november 2023 om 09:31

Maar Prem, hoeveel is het dan als je ongeveer de derde had omgedraaid richting wat je had? Dan was dat niet zomaar overboord geweest naar de keerzijde. Ik had dat bij jou ook in de inkeer niet gezien, zo snel. Verklaar je nader.

1 november 2023 om 09:37

Sorry maar hoe bedoel je?
Een derde eraf dan hadden ze 20 punten gehad

1 november 2023 om 09:52

Neen, als het erover was geweest vanaf de helft. Dan had je zo drie, vier keer de lat versteld; dat geeft geen nettage.

1 november 2023 om 10:04

Sorry, hier is dus echt helemaal niks van te begrijpen...

1 november 2023 om 10:17

Waarvan is het als je nader keert het te beschouwen op een onbegrijpelijke wijze, ImmerNeutraal? Beetje onvolledig.

1 november 2023 om 10:49

Dat klopt niet, Bongiorno. Buiten de verklaringen die eerder gegeven waren zit het qua budget ook scheef aangezien de nettage meegeteld kan worden, aangevuld met assists en uitbreiding van je netwerk. Dan zul je zien dat een inhaalrace samen met een paar goede aankopen nog voor de winterstop kan worden uitgesteld. Dus, je krijgt al met al de inkeer mét overzijde erbij. Stift.

1 november 2023 om 11:43

Kan iemand een dokter voor mij bellen? Ik denk dat ik een beroerte heb gehad, ik kan hier geen touw aan vast knopen.

1 november 2023 om 12:31

Bongiorno neemt prem volgens mij een beetje in de zeik.
Sarcasme modus staat aan bij hem.

1 november 2023 om 13:38

@PSVGillingham

Eindelijk iemand die snapt dat je dat gewoon overdwars kan aanpakken. Roerend met uw eensgezind.

Ramalho is geen wereldspeler (verre van dat), maar in de ED speelt hij best een goed seizoen. De eerste helft was hij tegen Ajax niet echt sterk, wat trouwens voor het hele elftal betrof, maar hij herstelde zich de 2de helft ook.
Een versterking achterin is zeker welkom, maar ik vind het wel vreemd dat bij wijze spreke de eerste helft tegen Ajax bijna alleen op Ramalho afgeschoven wordt terwijl ongeveer het hele team (inclusief trainer) verzaakte.

1 november 2023 om 09:35

@janssen, je hebt denk ik geen populaire mening, maar ergens heb je wel gelijk. Ramalho wordt continu als zondebok afgeschilderd terwijl er veel meer zwakke schakels achterin zijn. Het feit dat Ramalho zo de schijn tegen heeft spreekt natuurlijk wel voor zich. Hij maakt zoals jij terecht zegt in de Eredivisie tegen de kleine clubs een solide indruk. Echter wanneer het niveau ook maar een beetje omhoog gaat dan schuttert hij als vanouds. Maakt domme fouten, dekt slecht en is een zeer grote bron van onrust, omdat je niet op hem kunt vertrouwen. Dat is voornamelijk in de Europese wedstrijden gebleken. Vorig seizoen en ook dit seizoen maakt hij vaak veel onnodige fouten.

Kortom prima basisspeler om erbij te hebben tegen clubs buiten de top 5. Maar wilt PSV echt stappen maken en groeien zowel in de Eredivisie en Europees zal er echt een stabiele defensie moeten komen staan en daar past Ramalho niet bij. Daarom ben ik wel heel benieuwd wat Robinson kan bieden.

1 november 2023 om 10:09

Ik zie ook dat Ramalho een (zeer) beperkte speler is. En in bepaalde wedstrijden (of gedeeltes) komt hij zeker te kort. Als PSV echt door wil groeien moeten ze zeker naar zijn positie kijken, maar men kan wel eens doen overkomen dat hij elke wedstrijd slecht speelt. Dat vind ik niet echt terecht. En zoals tegen Ajax speelde heel PSV de eerste helft heel zwak. Veel gevaar van Ajax kwam door heel knullig balverlies van de aanvallers of middenvelders. Wie kreeg de schuld van de kans / goal ? Yes Ramalho. Waarom niet ook meer kritiek op de andere spelers. Ook die deden het de eerste helft heel slecht.

1 november 2023 om 10:15

@janssen, klopt helemaal terecht is het niet dat alleen Ramalho eruit wordt gepikt. Nee, zoals gezegd tegen de kleinere clubs buiten de top 5 speelt hij juist vaak prima tot goed. Is in de lucht sterk, speelt met felheid, toont leiderschaps kwaliteiten en staat tegen minder snelle tegenstanders zeker zijn mannetje.

Je kon ook bij een analyse zien van Lens-PSV dat de verdedigende middenvelders vaak te laat mee komen verdedigen of de ruimtes tussen de linies te groot laten. Daarnaast speelt PSV met hoog opkomende backs wat nog meer druk op de centrale verdedigers brengt. Wat betekend dat je dus een snelle en krachtige centrale verdediging hebt, wat nu niet het geval is.

1 november 2023 om 11:05

@t.alvarez dat is allemaal wel waar wat je zegt over Lens en over dat hij prima is tegen mindere ploegen. Maar het feit is wel dat Ramalho 1 op 1 altijd de verkeerde keuzes maakt, tegen Ajax letterlijk elk luchtduel van Brobbey heeft verloren en dat hij voetballend ook de bal inlevert bij de verkeerde tegenstander. Ik overdrijf niet als ik zeg dat de afgelopen 2 seizoen 50% van de tegendoelpunten komen uit persoonlijke fouten van Ramalho. Dat kan gewoon echt niet. Ik snap dat de spelstijl het lastig maakt en dat je soms de ruimtes te groot zijn. Maar als er doelpunten vallen doordat je gewoon in een luchtduel de bal verkeerd inschat of de bal zo inlevert waardoor tegenstander kan scoren dan heeft het daar niks mee te maken maar ben jezelf gewoon echt een verdediger van niks. Ik vraag me ook echt af hoe het kan dat iemand die zo slecht is is gescout. Ken hem verder niet voor zijn PSV periode dus ik weet niet of het ook niet gewoon een vertrouwen ding is.

1 november 2023 om 11:24

@ barcalover123, ik ben ook geen fan van hem hoor. Probeer hem ook niet te verdedigen (hij moet zelf leren te verdedigden ) maar hij is ook niet de enige hoofdoorzaak dat het defensief niet altijd goed staat. Wat je zegt klopt zeker. Op topniveau verliest hij teveel cruciale ballen of maakt hij domme fouten. Vooral als het niveau van de tegenstanders omhoog gaat. Maar wat Janssen terecht zegt buiten de topwedstrijden is het wel een degelijke verdediger en is hij wel vrij stabiel.

Tegen Ajax zag het er niet goed uit nee, maar normaal gesproken is Ajax ook een top 5 club natuurlijk. Heel de verdediging zag er de eerste helft slecht uit.

Volgens mij is de eind conclusie dat Ramalho door geselecteerd moet worden wil PSV stappen maken en zich verder ontwikkelen.

Nu al twee artikelen over de slager die zijn eigen vlees keurt. Wat de bondscoach van de VS over zijn eigen spelers zegt is niet helemaal serieus te nemen. Al mag deze Robinson van mij best komen. Transfervrij, ervaren en Ramalho loopt toch uit zijn contract.

1 november 2023 om 09:12

Het zou het voor hem wel makkelijk maken als hij naar PSV gaat. Dan is hij snel klaar met het bekijken van spelers. Maar idd je krijgt weer het: "wij van WC Eend adviseren WC Eend" gevoel.

deze jongen speelt al jaren bij 1 van de betere clubs in de MLS ... geen idee wat dat zegt.
die competitie is heel lastig te beoordelen, want het kwaliteits verschil per club is elk seizoen erg groot.
dat hij bij psv andere amerikanen tegenkomt helpt misschien wel met de integratie, waardoor hij zich sneller thuisvoelt.

een 26 jarige Amerikaanse verdediger die zijn hele carriere tot nu toe alleen bij Atlanta United heeft gespeeld, is dit nou echt een daadwerkelijke toevoeging die je verdediging sterker maakt? Naast de waanzinnige huur van Bella Kotchap wat ik echt niet begrijp denk ik weer zo'n net niet verdediger. PAst dus goed bij Ramalho en Boscagli.

1 november 2023 om 09:39

Aan de andere kant, je moet ook een gok durven maken. Als je het anders belicht dan is het een zeer te verantwoorden gok. A-international, moet nog in zijn prime komen, goed postuur, Amerikaanse mentaliteit is vaak goed (werklustig,ambiteus) en transfervrij. Daarnaast mocht hij wel goed presteren kan hij ook nog eens een transfersom opbrengen. Zijn huidige marktwaarde ligt rondom de 5 miljoen.

1 november 2023 om 10:55

Tis vast geen populaire mening maar ik vind Boscagli geweldig. Puur één op één verdedigend en in de duels laat hij wel eens wat steekjes vallen, en hij is ook niet de snelste, maar hij is zo slim, verovert enorm veel ballen en wint veel kopduels. En aan de bal is hij de beste centrale verdediger van de eredivisie en ook in CL laat hij zien met de bal aan de voet enorm veel toe te voegen. Zet naast Boscagli een sterke en snelle centrale verdediger en je hebt een geweldig complementair duo wat ook in Europa prima potten kan breken.

1 november 2023 om 11:08

En dan vergeet je zijn echte kracht nog Zijn lange bal is van extreem hoog niveau. Zijn voordeel is dat hij lange ballen kan steken, waardoor als hij de bal heeft de tegenstanders continu scherp moeten verdedigen. Dat zorgt voor een extra aanvallende wapenfeit voor PSV. Helemaal met sterke vleugelspelers zoals Lang, Bakayoko en Lozano.

1 november 2023 om 11:08

@rubentje ik ben ook een fan van Boscagli, geen pure verdediger maar wel een hele slimme die vaak gewoon door slimmigheid zijn tegenstander uitschakelt. Daarnaast zo belangrijk voor het spel die Bosz wil spelen, brengt vanuit achterin zo veel voetbal. Zet naast hem een een beest als verdediger en je hebt een geweldig blok. Jammer dat Bella geblesseerd is want ik heb het vertrouwen dat die 2 goed bij elkaar hadden gepast.

1 november 2023 om 11:15

Rubentje13, dat is zeker geen populaire mening en vind het eigenlijk zelfs onbegrijpelijk dat je Boscagli geweldig vindt. Op de 1e plaats moet een verdediger kunnen verdedigen. Als je er hiervan 1 in je centrum hebt valt het nog te overzien maar als je er 2 van hebt is dat wel een punt van kritiek. Neem daarbij dat je een linksback hebt die alleen maar praat over goals en assists.
De beste aan de bal in de Eredivise? Hij is zeker comfortable aan de bal maar de beste? Geertuida, Trauner en Hancko zijn minstens even comfortabel of nog wel meer zelfs.

1 november 2023 om 11:29

Trauner vind ik niets bijzonders aan de bal, die speelt de bal vaak naar de goede kleur maar daar is alles wel mee gezegd. Geertruida is net als Timber goed in de combinatie en de korte pass, maar keiharde "Blind-achtige" passess strak tussen de linies door kan ik me niet heugen (van Boscagli kan ik er daarvan zo een paar opnoemen, waaronder de assist tegen Ajax afgelopen weekend). En de lange pass van Boscagli is echt van grandioos hoog niveau, super precies en super strak. Ik vind Hancko voetballend ook goed, maar Boscagli staat wat mij betreft echt bovenaan.

Ik ben het verder met je eens dat een verdediger op de eerste plaats moet kunnen verdedigen, maar voor het spel dat PSV speelt, is Boscagli echt wel goed. Boscagli's zwaktes komen met name naar voren wanneer PSV teruggedrukt wordt, omdat hij dan duels moet winnen en één op één moet verdedigen.

Van de getoonde statistieken onderaan het artikel word in nog niet echt warm. Zie de naam Matt Miazga er ook staan, dat was voor niveautje Vitesse een prima verdediger, maar ook niet meer dan dat.

1 november 2023 om 10:21

Wel leuk dat VZ luistert naar comments en nu wat meer statistieken toevoegt aan dit onderwerp. Bij de vorige post over deze speler gaf ik commentaar op het ontbreken van nuttige stats ipv alleen goals en assist en (hoewel deze wel verwijderd werd zonder duidelijke reden) nu wordt er dus wel geluisterd!

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik de speler ken of hem heb zien spelen buiten een paar highlights. Toch, als zo'n jongen transfervrij is gelijk halen, Boscagli is nu de enige CV (buiten Teze) die het niveau enigzins aan kan. Ramalho valt toch keer op keer door de mand wanneer het erop aan komt en Obispo komt uiteindelijk ook tekort.

Het is al jaren janken met de pet op achterin, zou toch mooi zijn als daar nu eindelijk eens forse investeringen gedaan zouden worden. Dan wellicht nog een speler die kan rouleren met Schouten en dan ga je er toch al enorm op vooruit.

Ik hoop op deze speler, transfervrij dus je kan het gokje wagen. Daarnaast moet er een middenvelder bijkomen, want met schouten en veerman is die positie dun bezet. Ik hoop op Vrankx!

1 november 2023 om 10:00

Hoe dan ook moet er een verdedigende middenvelder bijkomen. Vranckx zou ideaal zijn. Is volgens mij de beste vriend van Bakayoko. Wat kan betekenen dat Bakayoko langer zou willen blijven.

Zonde dat PSV afgelopen seizoen niet voor Batista Mendy heeft gekozen. Die doet het volgens mij nu goed bij Trabzonspor en was een serieuze optie. Sterk fysiek, jong, kan overal centraal spelen en zelfs in de verdediging.

Ach Ryan Donk en Marcellis waren ook ooit 'de nieuwe Jaap Stam'.

Goed dat er bijstaat "jonge Jaap Stam". Anders dachten we misschien de Jaap Stam van dit moment

Klinkt eem beetje als Bassey toen die bij Ajax kwam, ook een sterke speler en goed in de duels. Alleen voetballen kon hij niet, ik vraag me af of deze jongen dat wel zou kunnen bij PSV

Een jonge Jaap Stam, is dat wel zo'n groot compliment? Jaap Stam is natuurlijk een uitstekend voorbeeld van een laatbloeier namelijk.

1 november 2023 om 10:56

Deze jongen is al 26 dus gaat ook behoorlijk richting het laat bloeien :P

Klinkt als de introductie van Bella-Kotchap, en die is ook erg belangrijk gebleken

Ben benieuwd. Transfervrij een prima optie hoor.

ALs ze verder dan nog zo'n Vrankcx kunnen halen voor het middenveld, zou top zijn. DAn heb je echt alles goed bezet in mijn ogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren