Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV en Bayern zijn ook moeilijke clubs, en wat denk je van Go Ahead?’

Laatste update:

FC Utrecht bracht woensdag officieel naar buiten wat al langer in de lucht hing: Erik ten Hag wordt in de zomer de nieuwe trainer. Hij volgt Robby Alflen op, die maar één seizoen werkzaam was als coach in de Domstad. Ten Hag verlaat straks de reserves van Bayern München en heeft zin in zijn nieuwe baan. Dat het in Utrecht onrustig kan zijn, vindt hij allesbehalve een probleem.

/

Ten Hag vindt het niet terecht om FC Utrecht als een ‘moeilijke club’ te kwalificeren, zegt hij in gesprek met De Telegraaf. Hij vraagt zich bovendien hardop af wanneer een club precies moeilijk kan worden genoemd. “Ik heb bij PSV en Bayern gewerkt. Als je daar geen resultaat haalt, zijn dat ook moeilijke clubs. En wat denk je van Go Ahead Eagles? Daar is ook altijd wat aan de hand.”

“Maar we wisten toch te promoveren”, zegt Ten Hag, die de club uit Deventer in het seizoen 2012/13 via de nacompetitie naar de Eredivisie leidde. Vervolgens nam Foeke Booy het stokje van hem over in De Adelaarshorst. Ten Hag heeft er vertrouwen in dat hij het goed zal doen bij FC Utrecht en nergens van zal schrikken. “Ik ben dertien jaar trainer en ik heb alle facetten van het trainersvak ervaren. Dat neem je allemaal mee in je bagage.”

Heb jij vertrouwen in de samenwerking tussen Erik ten Hag en FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je zo redeneert is elke club een moeilijke club. Een club heeft gewoon een doelstelling en die moet je halen. Dan spreekt het voor zich dat een club als Utrecht en PSV niet dezelfde doelstelling hebben, je kan het onmogelijk met elkaar vergelijken.

23 april 2015 om 12:43

Er zijn spelers geweest die zowel tegen degradatie als voor het kampioenschap moeten spelen en vele vonden de druk van het niet mogen degraderen groter dan de druk om kampioen te worden. Waarom precies weet ik niet maar het zou kunnen dat degradatie toch wel gelijk einde verhaal is terwijl als je een keer niet kampioen word je het seizoen erop weer kunt proberen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren